Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.1.2016

Anna-lehdessä

Jaiks - tänään ilmestyi kauppoihin uusi Anna-lehti, jossa oli kolmen sivun tyylijuttu allekirjoittaneesta. Täytyy sanoa, että kun huomasin lehden, sydän varmaan jätti pari lyöntiä väliin ja polvet menivät veteläksi. Juttu oli minusta oikein kiva, sen toimitti Oili Urmas ja kuvasi Paula Kukkonen. Paula sai minusta kyllä parhaat puolet esiin, se täytyy sanoa. Meidän olohuoneemme oli varsin täynnä valoja, heijastuspintoja ja kaikenlaista "kamerakamaa". Pimeä päivä kyllä unohtui. Eli kiitos molemmille, jos satutte tätä lukemaan!

Nelikymppiset ovat olleet mukavasti viime aikoina valtakunnanmedioissa mukana. Minusta on mukavaa, että aikuisiakin on mukana tämäntyyppisissä jutuissa. Ensi kerran olin muuten lehdessä Kodin Kuvalehden muuttumisleikissä 2001, ja sen kannnessa 2002. Kansikuva oli muuttumisleikin kuvasatoa, ja minulla oli pitkät irtohiukset. Eipä tutukaan juuri tunnistaneet meikäläistä kannesta!Sitten blogin alkuaikoina oli KK:ssa uudelleen 2012, Evitan aikoihin Evitassa 2013 ja Iltalehden Ilonassa Saran ja Annen kanssa 2014. Vaan aina se on yhtä jännittävää ja outoa, kun sitä on kuitenkin ihan tavismimmi vain, eikä todellakaan ole tottunut näkemään kasvojaan aikakausilehdessä!

Otsikko "Muoti on minulle elämäntapa" kertoo itselleni enemmänkin kuin vain sitä, että saa laittaa päälleen jotain nättiä. Muoti on aikaansa kuvastavaa, muuttuvaa, silti menneisyydestä inspiroituvaa. Muoti on aikuiselle vähän hassukin sana, tyyli on ehkä oikeampi, sillä pintamuodista nappaa vain itselleen sopivat jutut, ei tarvitse tavoitella mitään tiettyä lookia. Muotilehdet ovat tietynlainen taidelaji kuvineen, ja niiden kautta pääsee irti arjesta. Muotia seuraan myös liikeenharjoittajien kautta. Minua kiinnostaa kovasti lempiputiikkieni valikoimat, miten ne valikoituvat ja mikä myy. Kaupallinen aspekti on kaltaiselleni äidinmaidosta humanismin imeneelle uusi ja jännä juttu.

Pääkuvassa on, kuten huomaatte, univormuni: G-Starin kauluspaita ja Repeatin harmaa neule, joka on blogissakin näkynyt muutaman kerran. Jalassa on Dayn nahkikset. Asu on ollut minulla töissä lukemattomia kertoja, ja siksi halusin sen myös kuvauttaa. Yksi ihana asukuva jäi rannalle jutusta, mutta pitää kuvailla se tänne muuten.

Toivottavasti tykkäätte jutusta! Huomasin tätä tehdessä, että luulemani simppeli tyylini onkin varsin rönsyilevä, kuten taidan itsekin olla! ; )Onneksi huomenna on perjantai. Olen ollut tämän viikon tosi väsynyt, ja odotan vain pääseväni nukkumaan lauantaiaamuna pitkään... Viettäkäähän mukava ilta!

40 kommenttia:

 1. Voi kun ihanaa. Pitääkin mennä ostamaan lehti huomenna.

  VastaaPoista
 2. Oi, kuinka kivaa! Tänään arvoin ruokakaupassa, ostanko Me Naiset vai Annan. En ostanut sitten kumpaakaan. Huomenna lupaan ostaa Annan! :-)

  VastaaPoista
 3. Oi nytkö se on sitten kaupoissa:) Ihan mielettömän mahtava juttu, että olet näin isossa roolissa yhdessä Suomen pää-naistenlehdessä! Me proud of you!!

  VastaaPoista
 4. Aikansa muoti on kulttuuri-ilmentymä, joten harmittaa ihmiset jotka pitävät muotia pinnallisena. Sitten pääasiaan, onnea taas kerran Marjukka ja enkä taaskaan ihmettele, sillä tyylisi ja makusi on pistämätön ja kaiken kruunaa vielä kaunis vartalosi, jolla vaatteet istuvat kauniisti. Eräs sähköposti sinulta kertoi vielä sen, että sisältä olet yhtä upea kuin ulkoa. <3 Ilo on tuntea sinut ja tämä on hieno juttu myös meille muillekin aikuisille naisille, kiitos siitä. Nyt oman Annani kimppuun, anoppi tilaa ikuisuustilauksena. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, sanoipa kauniisti! Mulle itsestä huolehtiminen on luontaista, mutta believe me, aamuisin peiliin katsoo joku ihme silmäpussityyppi... Mut yhtäkaikki tosi kiva, että meitä aikuisia bloggaajia huomioidaan medioissa.

   Poista
 5. Voi miten hauskaa! Varmasti on kiva juttu :)

  VastaaPoista
 6. Voi, miten hienoa! Nyt pitää kyllä ostaa uusi Anna-lehti. Onnea Marjukka!

  VastaaPoista
 7. Huomenna on sitten lehden ostopäivä - ja ainakin Anna lähtee ostoskoriin:)
  Muistan joskus nähneeni sinusta lehtijutun - en kyllä enää muista missä, mutta se oli aika pian sen jälkeen, kun olin blogiisi hurahtanut;)
  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua, Marjukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna oli tarjouksessakin, hyvä syy ostaa hyvä lehti! Samoin sinulle ihanaa viikkistä!

   Poista
 8. Upeaa! Lämpimät onnittelut hienosta lehtijutusta Marjukka <3
  Anna on yksi suosikkilehteni, kipaisen ostamaan sen heti tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on aina kovasti luettavaa, aaamiaista nauttisessa luin Annaa tänä aamuna. Kiitos kovasti!

   Poista
 9. Onnea! Sulla on nätti klassinen tyyli, samantyyppinen kuin mulla olisi, jos olisin tyyli-ihminen :o. Lisäksi oot hoikka ja muutenkin kaunis, erinomainen valinta Annalta lehtijuttuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkki tuli toimittajalle päätoimittajalta. Heh, jos olisit, mutta olethan sä tyyli-ihminen ;) kaikilla on oma tyyli!

   Poista
  2. No tarkennetaan, sellainen tyylikäs-tyylinen :)

   Poista
 10. Ihana juttu. t.,outi

  VastaaPoista
 11. Onnittelut :) Pitääpä hankkia lehti käsiin :).
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Olen Anna-lehden tilaaja ja blogisi säännöllinen lukija. Pari kertaa piti hieraista silmiä kun tutut kasvot levähti silmille. Hieno juttu ja upeat kuvat :)
  Karlisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tosi kiva kuulla! Heh, piti itsenikin hieraista silmiäni, oli sen verran jännää! Kiitos paljon, ammattilaiset osaa kuvata...

   Poista
 13. Heippa Marjukka! Upea juttu sinusta.

  -jaana-

  VastaaPoista
 14. Olipa mukava juttu! Olet niin tyylikäs ja hyvännäköinen!
  Terv. Ulla

  VastaaPoista
 15. Meillä mies käy aina kaupassa vaan huomenna minä joudun menemään, samalla pakko napata mukaan Anna, enpä kyllä muista millloin olisin ostanut naistenlehden irtonumeron :)
  -Suvikki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt on "hyvä" syy! Siinä oli kyllä kovasti luettavaa.

   Poista
 16. Onnea :) Inspiroiva juttu kauniine kuvineen! Upea olet, Marjukka, kaikin tavoin!
  - Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy sanoa, että kuvaaja otti upeita kuvia! Tykkäsin kovasti itsekin!

   Poista
 17. Oi, pitää hankkia lehti! Varmasti ihana juttu :)

  VastaaPoista
 18. Ihanaa! Onneksi olkoon ihanasta jutusta!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.