Blue Monkey-farkut (ja blogikirppislisäyksiä, Repeat, COS, Filippa jne)

Kiitos kommenteistanne hottisjulkkis-postaukseen, niitä oli ihan superhauska lukea! Ilmeisesti me 40+ naiset tykkäämme julkkispuolella sympaattisista, suht tavallisennäköisistä miehistä, joilla on hyvä maine. Itse tunnustan hienoista heikkoutta brittiaksenttiin, heheh. Pitää vielä joskus kirjoitella naisista samantapainen postaus.

Kylmä viikko on vaatinut lämpimät vaatteet. En pistä pahakseni, että pakkanen laskee… Tänään tämä ope viiletti töissä poolossa, bleiserissä ja farkuissa. Tuli ihan jonkinlainen flashback, sillä tämäntyyppinen asu oli vuosikaudet työunivormuni, jossa viihdyin todella hyvin. Sitten se alkoi jossain vaiheessa tökkiä, mutta kieltämättä se on kätevä ja lämminkin.

Blue Monkey-farkut on saatu Happy!-liikkeestä. Happyn omistaja myös maahantuo niitä, joten liikkeestä on saatavilla 22 mallia. Nuo ovat ehkä hoikistavimmat farkut, mitä olen ikinä omistanut. Lahje on nyt niin muodikas bootcut, mutta itse en ole koskaan siitä mallista luopunutkaan, oli muotia tai ei, se vaan nyt sopii istumaan niin hyvin. Rakastan tuota vaaleaa kulutusta. Jos oikein muistan, Happyyn on tullut myös tummempi pesu tästä samaisesta mallista.

Blue Monkey on saksalainen brändi. Päälläni on oma normikokoni, mutta se on aavistuksen väljä, ja hyvä niin.

Poolo on Uniqlon ja bleiseri syyshankinta Gantilta. Kiltisti olen muuten pysynyt ostolakossani JA namilakossa, eikä ole edes tiukkaa tehnyt. Eilen tosin opehuoneessa tuoksui tuore vaniljakreemipulla, se vähän kyllä kävi luonnolle, mutta muuten lakko on mennyt hyvin.

Olen alkuvuoden suhannut kiltisti töiden ja kodin väliä, mutta ensi viikolla on vähän säpinääkin. Yritän päästä käymään DOTS…:sissa joka on muuttanut väliaikaisesti remottia pakoon Casuarinan tiloihin. Perjantaina paketoidaan huippujännä ihoaiheinen yhteistyö, josta palan halusta päästä kirjoittamaan. Toivottavasti suunnitelmat pitävät!

Muita kuulumisia: huomenna saadaan kotiin uudet patjat Unikulmasta. Johan vanhat palvelivat hyvin viisitoista vuotta. Olen innoissani niistä. Valitsin reunamateriaaliksi tekstiilinahan, joka ei kerrytä pölyä samalla tavalla kuin tavallinen tekstiili. Sehän ei näy oikeastaan mitenkään muuten kuin reunasta, ja päiväpeittoakin pidetään päällä, mutta odotan sen olevan helpompi hoidettava kuin tavallinen kangas.

Eikös ole muuten meikäläisellä hurjan jännät jutut! Nyt on arkea arkisimmillaan, tällaista se on vain nyt…

 

jeans Blue Monkey* / blazer Gant

turtleneck Uniqlo / shoes Marc O´Polo

Balmuir-lahjakortin arvonta on voimassa vielä huomiseen iltapäivään, joten vielä ehtii osallistua! Arvon voittajan illalla.

Ja hei, Fab Forty-kirppikselle on tullut uutta, käy kurkkaamassa! Laitoin myyntiin kaikenlaista, minulle liian isoa tai muuten vain uutta kotia kaipaavaa! Pari kuvaa tuossa alemmassa postauksessa.

Iloista torstai-iltaa!

Share:

2 Comments

 1. Meidän elämää/ Anu
  21/01/2016 / 6:39 pm

  Voi miten hyvän näköinen ope siellä onkaan!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   22/01/2016 / 1:14 pm

   Heh, kiitos… Hyvä valo ja hyvät kulmat antavat anteeksi vuosia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *