Ketkä ovat hottislistallasi?

Blond Boulevard-blogin Veera kyseli nimittäin muutama päivä takaperin ”Who´s on your freebie list?” eli ketkä julkkismiehet ovat mielestäsi hyvännäköisiä? Tämä oli mielestäni ihan superhauska postausaihe! Ja toooodella syvällinen aihe pohdittavaksi, vai mitä? Yleensä, kun tästä aiheesta tulee puhe, aivot lyövät ensiksi tyhjää, eikä ketään tule mieleen…

Pitää ensin pohjustaa vähän omaa makuaan, ettette vallan säikähdä omituisia valintojani. Minä en ole koskaan oikein digannut ns. komeita miehiä, vaan meikäläisen sydämeen käyvät kiltit, tavallisen näköiset miehet. No enhän tietenkään tiedä, onko mies oikeasti kiltti, joten riittäköön oletus. Oman mieheni mielestä miesmakuni on outo. Niin, hän varmaan tietää ; )

Julkkiksissakaan en ole koskaan oikein lämmennyt tosi hotteina pidetyille miehille, kuten Brad Pitt, Tom Cruise tai Daniel Graig, sori vaan komistukset. Miten Cruise voisi olla hottis, kun hän on skientologi….? Olkoon vaikka kuinka hyvännäköinen. Samoin Brad Pittin pisteet tippuivat saman tien, kun hän jätti Jennifer Anistonin ja meni Angelinan kanssa yhteen ja heistä tuli Brangelina. (Ja minähän fanitan Jenniferiä, as you know.) No okei, ovathan he tosi onnellisia.

Sen sijaan top kolmosessani kiikkuvat Tom Hanks, Colin Firth ja Charles Esten. Tom Hanks ja Colin Firth eivät esittelyjä kaipaa, sen sijaan Charles ”Chip” Esten on tuntemattomampi, hän on Nashville-sarjan tähtiä. (Soittaa kitaraa tosi hyvin ja laulaa mahtavasti. Lisäksi Youtube-vinkki tylsiin iltoihin: Who´s Line It´s Anyway-pätkät ovat jenkkiversio hauskasta Nyhjää tyhjästä-sarjasta. Chip esiintyy siinä…) Miten ihmeessä vähän, anteeksi, nössön näköiset tyypit vetoavat minuun. Minusta he näyttävät luottamusta herättäviltä, eivätkä varmaan kävelisi tiehensä ensimmäisen vaikeuden tultua. No, Hanksilla ja Firthillä ainakin on upeat vaimot ja pitkät liitot. Ns. pahat pohjat eivät ole koskaan vedonneet minuun, vaan kunnolliset.

Juu, ja jos tv-sarjoista puhutaan, niin Good Wifen Will Gardneria näyttelevä Josh Charles oli söötti. Eikä hänkään ole mikään kiiltokuvapoju. Koko sarjasta meni maku, kun hän lähti pois. Samoin komistus on Hell On Wheels -sarjan Anson Mount, mutta ehdottomasti parran kanssa, ei ilman. Hän taitaa olla listani ainoa ”komea” mies. Ja sitten vielä outo hiippari, Hugh Grant… Mutta fanitan hänen roolejaan, varsinkin Nottinghillin hassua kirjakauppiasta.Vanhemmista miehistä tietenkin Sean Connery pitää herrasmiespaikkaa nro 1, hän on jotenkin todella sympaattinen. Ja pahnanpohimmaisena on herra nimeltä – ette kyllä usko tätä – Matthew Perry (Frendien Chandler…). Tämä on kaikkien ystävieni mielestä ihan outo valinta…

Mutta suomalaisista en osaa nimetä ketään… En vaan ketään!

No mut nyt omaa listaa kehiin! Olisi kiva tietää, ketkä komistukset ovat teidän hottislistallanne?

Iloista iltaa!

Share:

61 Comments

 1. Reetta Niemi
  20/01/2016 / 12:43 pm

  Hih, mulla on ihan sama! En tykkää yhtään komeista ja "hyvännäköisistä" miehistä, tykkään karismaattisista ja vanhoista miehistä :D. Sitä mieheni pitää erittäin pervona, mutta korjattakoon, että en nyt ihan ikälopuista.

 2. Sirpa
  20/01/2016 / 1:23 pm

  Aika hyvä lista sulla, ei ollenkaan outo. Vai onko muka sattumaa, että herroista useampikin on tähdittänyt menestyneitä romanttisia komedioita?

 3. Anonyymi
  20/01/2016 / 3:50 pm

  Mun listalla on Johnny Depp, ollut jo pitkään <3 suomalaisista tykkään Ilkka V???, joka on mm. SuomiLove-ohjelmassa. TerhiR

 4. Anonyymi
  20/01/2016 / 4:13 pm

  Apua, ehdoton on Clint Eastwood.Sari

 5. Eevastiina
  20/01/2016 / 4:44 pm

  Vallan mahtava postaus! Ihan sama mulla, että ihastusta ja luottamusta herättävät ei yleisesti komean leiman saavat miehet ja Colin Firth on ollut listallani ikuisesti! Ja voi kuinka se saa aikaiseksi kunnon naurun metakat, kun sen ensi kertaa tietämättömille kerron 😀 Paul Newman on myös ihana, vaikkei aivan nörtti sarjaan kuulu. Mutta juuri tuo luottamuksen herättäminen ja pitkät avioliitot vetoavat. Newmanin toteamus pitkästä avioliitostaan on erityisesti jäänyt mieleen; miksi mennä hampurilaiselle, kun kotona on sisäfilettä. Nykyään, kun kaikki tuntuu parisuhteesta lähtien olevan kertakäyttötavaraa. Nörtti miehet kunniaan!

 6. Leena
  20/01/2016 / 7:09 pm

  Hugh Jackman

 7. Petra
  20/01/2016 / 7:34 pm

  Voi, mullakin tuo Nashvillen ihanuus :)- tykkään siitä niin! Hottislistallani on myös Richard Gere ja tuo Hugh Grant.

 8. Tiia K
  20/01/2016 / 8:15 pm

  Oma mies ehdottomasti hottentotein, mikä klisee, mutta näin on ja se vaan on terve itsevarmuus ja naulitseva tarkka katse. Mutta filmitähtiin, Colin Firth ja eritoten Ylpeydessä ja ennakkoluulossa ja kun tuli uimasta ja vaatteet märkinä, ikimuistettava kohtaus. Muutoin paljon vaikuttaa rooli, jossain voi olla joku komea ja seuraavassa roolissa ällöttävä eli se ns.luonne viime kädessä ratkaisee. Mutta Benedict Cumberbatch, jonka vetisiä hailukoita silmiä en alunperin rakastanut, mutta on ollut niin vahvan karismaattinen. Tom Hanks on todella karismaattinen nykyisin, mutta nassu ei iske. Ryan Gosling oli upea Drivessä, jossain toisessa alahuuli liian märkä….Christian Bale on kyllä komea ja mystinen ja Sam Worthington näyttelee silmillä, se tekee aina vaikutuksen. Tietynlaiset hoikat chicit tyypit eivät vetoa Hugh Grant tai Pierce Brosnan, koska tulee mieleen isäni. Monesti jos rooleista näkee, että näyttelijä on pitkä, niin jonkin verran naamaa antaa anteeksi, koska pitkät miehet, kuten tässä tapauksessa oma ukkelikin, on se juttu. Pätkät eivät kiinnosta, vaikka olisi kuka. Leonardo di Capriosta sen verran, että vaikka ei mitenkään iske, niin Gatsbyssä oli todella valovoimainen. :)Tulipahan listaa, hui. Kivaa iltaa Marjukka <3

 9. Nipsux
  20/01/2016 / 9:14 pm

  Tässähän meni vallan yöunet, kun aloin miettimään asiaa 😀 No, aloitetaan lapsuudesta. Silloin ihastuin Dallasin Bobbyyn. Sitten tuli Yön kuumuudessa ja siinä oli se Bubba-niminen poliisi.. Yläasteella oli Tom Cruise-vaihe, mutta nyt? Siis apua! No joo, George Clooney! Sen vilkkusilmistä oon tykännyt kauan. Kotimaisista on kyllä vielä vaikeampi keksiä, todella vaikea! Popedan Costelloa oli kyllä kiva kattella 😉

 10. Anne
  20/01/2016 / 10:22 pm

  George Clooney ❤️

 11. Mape
  21/01/2016 / 5:05 am

  Sean Connery <3

 12. Heli V.
  21/01/2016 / 7:13 am

  Daniel Graig (melkein ruma mun mielestä mutta ah, karismaa riittää)Alan Rickman (joo-o!)Jean Reno (kyllä, kyllä :D)Robert Downey Junior (paranee vanhetessaan!)Van Diesel (tää mua naurattaa, mut minkäs teet)En tykkää George Clooneystä, Brad Pittistä yms. Tosin kyllä heiltä näytteleminen sujuu.Colin Firth on ikuisesti ihana, Mutta oma mies, en vaihtaisi kun vihdoin oon maailman parhaan löytänyt.

 13. Anonyymi
  21/01/2016 / 8:08 am

  Robert Redford parhaimmillaan, varsinkin elokuvassa Minun Afrikkani, lyö polvet veteliksi! Sean Conneryn karisma kestää ja kestää.. George Clooneyn hohto on jostakin syystä karissut, Brad Pitt on mielestäni ikuisesti jotenkin liian pikkupoikamainen, Tom Cruise ei ole koskaan vedonnut, ei myöskään Daniel Craig, jonka piirteet ovat mielestäni häiritsevän slaavilaiset. Hugh Grant ja Colin Firth ovat symppiksiä, tosi hyvä taistelupari Bridget Jones -elokuvissa 🙂 Kotimaisista saadaan mennä melko kauas taaksepäin: Tauno Palo oli millä mittapuulla tahansa mitattuna järisyttävän komea, ja jos joku muistaa 80-luvulta malli Teuvo Saarentolan, niin vau – siinä oli upeannäköinen ilmestys, tumma, komea ja miehekäs! T: Ansu

 14. Leena
  21/01/2016 / 11:18 am

  Noista kolme ylärivissä ja Sean mmmmpus…

 15. ReetaJohanna
  21/01/2016 / 12:52 pm

  Colin Firth, Sean Connery (aksentti vetää polvet veteliksi), Paul Newman (Kissa kuumalla katolla – huh, huh), Daniel Graig ja Steve McQueen. Teininä tykkäsin Cruisesta; Top Gun nääs, mutta ei nuo nätit pojat ja babyfacet kiinnosta. Enkä ole ikinä nähnyt esim.Brad Pittin komeutta (ja halveksin petturimiehiä + Jennifer on ihana), hyvä näyttelijä kylläkin.

 16. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:27 pm

  Heh, sama juttu täällä! Vanhoista miehistä erittäin karismaattinen on Donald Sutherland: )

 17. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:28 pm

  Aika moni, mutta Colin F ja Tom H ovat tehneet mielestäni hyvin monipuolisia rooleja. Ja onneksi niitä romanttisia komedioitakin! : )Mun lempparit ovat Sinulle on postia ja Rakkautta vain.

 18. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:29 pm

  Piti googlata Ilkka V, ja ohhoh, olipas tosiaan komea mies. Siis oikein komea!

 19. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:30 pm

  Tosi charmikas!!!

 20. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:31 pm

  Voi ihana Paul Newman. Ne sinisilmät… Olipa hyvin sanottu avioliitosta. Joo, välillä tulee naurua näistä hottiksista, kun ei tykkää perinteisistä komistuksista.

 21. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:31 pm

  Tosi komea ja miellyttävänsorttinen mies!

 22. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:32 pm

  Ihana Chip!! Gere on myös ihan upeus, varsinkin nyt harmaatukkaisena… Äidin suosikkinäyttelijä. ; )

 23. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:35 pm

  Minustakin Benedict H oudosta nimestään huolimatta oli valtavan karismaatiinen, varsinkin Uusi Sherlock-sarjassa. Mulla on näköjään brittimiehiín the thing. Oi, Brosnan on ihana, vaikka himpun verran liian komea, mutta musta tukka ja siniset silmät on upea yhdistelmä! Tiedätkö, mulla on sama juttu, lyhyet ei sytytä ollenkaan… Oma siippanikin on 193cm, että jotain siinä on… ; )

 24. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:36 pm

  Hahah, kivampi laskea näitä kuin lampaita! George on aika hottis, mutta vaimonsa vielä hotimpi. Siis Amal – kuinka yhdelle naiselle on tullut kaikki: äly, ulkonäkö ja vielä Georgekin!!!

 25. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:36 pm

  George on komeuksien komeus!

 26. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:37 pm

  Juu ehdottomasti!! Vasinkin Entrapment-leffassa!

 27. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 2:38 pm

  Näistä Colinin lisäksi Robert Downey Jr, siis niin mahtava näyttelijä (mutta lyhyt), silti hottis ehdottomasti. Alan Rickman myös!No eiks me kaikki tykätä omistamme eniten! ; )

 28. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 3:04 pm

  Ai että se oli hyvä elokuva "I had a farm in Africa…" Tauno Palossa olisi ollut ainesta vaikka kansainväliseksi elokuvatähdeksi! Jos hän olisi ollut amerikkalainen, niin olisi ollut iso tähti. Mä en muista Teuvo Saarentolaa, ainoastaan Kusti Ristiluoman 80-luvun miesmalleista.

 29. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 3:04 pm

  Sean forever!!

 30. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 3:06 pm

  Nätit pojat ei tosiaan kiinnosta, Di Capriot jne. Lineekö hänen vikansa, että Titanic ei oikein koskaan minuun uponnut. (Oho, kuulostipas hassulta!)Cruise on kyllä hyvä näyttelijä, mutta jotenkin…Ääh. Samaan kategoriaan menee Bradley Cooper, oikein edustava mies, mutta minusta ei minkäänlaista karismaa.

 31. Anonyymi
  21/01/2016 / 3:40 pm

  Sean Connery ykkönen ikuisesti! Ihan säikähdin listaasi. Omalla listallani myös jo vuosia Hanks, Firth ja Grant. Uneton Seattlessa joka vuotinen joululeffa.

 32. Anonyymi
  21/01/2016 / 4:13 pm

  Jeff Bridges, ollut ehdoton ykkönen siitä lähtien kun näin hänet leffassa Starman. Ja vaikka ikää miehellä kertyy, karisma ei katoa. Hyvä, ei valtavirtaleffojen näyttelijä, muusikko, taidokas valokuvaaja ja yli 60 -vuotiaana edustava malli Marc O´ Polon mainoksissa ja tarttuva nauru haastatteluissa!-Minde-

 33. Anonyymi
  21/01/2016 / 4:16 pm

  Hyvä lista, tykkään!!! Mutta mun ihan ykkönen on Viggo Mortensen! Etenkin Taru sormusten herrasta -leffan roolissa Aragornina. Ah sentään!

 34. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 4:16 pm

  Meillä on samanlainen maku, hihhii!

 35. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 4:19 pm

  Aivan mahtavan karismaattinen mies. Mä muistan hänet Loistavat Bakerin pojat-leffasta eka kerran. Upea ura hänellä on ollut ja on edelleen.

 36. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 4:22 pm

  Tulihan se Viggo sieltä, mä olin jo huolissani, että eikö kukaan…? Vaarallinen suhde-leffa Gwynethin kanssa, muistatko sen.

 37. Heli V.
  21/01/2016 / 5:35 pm

  Oi, unohdin Viggon. Ehdottomasti minunkin mielestä top tenissä vähintään.

 38. Pauska
  21/01/2016 / 6:25 pm

  Jean-Claude van Dammea ei ole vielä taijettu mainita :). Toinen äksönsankari, josta pidän on Steven Segal. Cristiano Ronaldo ja Nuño Gomes miellyttävät silmää ja Tauno Palon elokuvat katson aina, kuin se vain on mahdollista ja kuten moni muukin on sanonut, niin tietenkin oma mieheni :).

 39. Anonyymi
  21/01/2016 / 6:36 pm

  Tämä oli tosi hauska postaus 🙂 Ei tarvitse miettiä hetkeäkään, kova kolmikko tulee mieleen heti: Pierce Brosnan, Sean Connery ja ah niin ihana George Clooney <3 Ja ymmärrän muuten oikein hyvin, että "Chandler" on listallasi, on tosi symppiksen oloinen ja näköinen. Oma mies tietenkin on kaikkien aikojen ykkönen!!Emmap.s. Tervetuloa kurkkaamaan uuteen blogiini http://harkittuherkku.blogspot.fi

 40. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 7:09 pm

  Huh, sä diggaatkin ronskeja toimintaäijiä!

 41. Marjukka / Fab Forty Something
  21/01/2016 / 7:11 pm

  Kiitti, pitää tulla kurkkaamaan! Herrasmiehiä kaikki nuo sun kolmikon kaverit. Heh, huumori vetoaa minuun, (Chandler) hauskat miehet ovat kivempiä kuin vakavat!

 42. Anonyymi
  22/01/2016 / 10:50 am

  Hehheh, ihan samoista syistä en diggaa Cruisesta enkä Pitistä kuin sinäkin 😉 Hugh Grant on mielestäni myös ällö (hieman kyllä vaikuttaa erinäiset episodit maksettujen naisten kanssa ällötykseen….)Omalta hottislistaltani löytyy jo mainitut Sean Connery, jonka charmikkuuteen ei ikä pure ja Colin Firth – mielestäni todella monipuolinen näyttelijä. Uusia brittinimiä heitän superhothot Ralph Fiennes – miten yksikään ei jo maininnut häntä!?! Erityisesti leffa Jevgeni Onegin saa aina paketillisen nenäliinoja kulumaan.(ei ole mikään blockbuster-elokuva, mutta ehkä jostain löytyy jos joku haluaa katsoa – loistava leffa, ah niin surullinen) Harrison Fordin ihastuin jo ekoissa Star Warseissa ja Blade Runner niittasi ihastuksen lopulliseksi. Jenkeistä Russel Crowe on myös suuri suosikki, eikä vähiten eeppisen Gladiaattorin sekä Kauniin mielen takia. Mel Gibsonissa on charmia samaten Kurt Russelissa.Miesmakuni on ehkä outo, mutta latinoista Benicio del Toro on mielestäni todella HOT (hotimpi kuin Antonio Banderas). Yksikään ei tykännyt ranskalaisista, mutta minuun kyllä vetoavat elokuvan suurkuluttajana ja suurena ystävänä myös enemmän tunnetut fransmannit Daniel Auteuil, Jean-Hugues Anglande, Jean-Paul Belmondo ja Alan Delon. Jean Gabinissakin on erittäin paljon karismaa, vaikka naama onkin vähän kirveellä veistetty.Suurena GoT -fanina täytyy toki mainita Nikolaj Coster-Waldau sekä intensiivisen katseen omaava Alexander Siddig.Ja ei kun googlaamaan 🙂

 43. Marjukka / Fab Forty Something
  22/01/2016 / 12:22 pm

  Joo, Hugh Grant on ihme sekoilija, nythän se on saanut muksuja kahden eri naisen kanssa vuorotellen, eli on neljän lapsen isä…Harrison on niin charmantti, mäkin tykkään hänestä, sellainen nallekarhu. Blade Runner on muuten yksi kaikkien aikojen suosikkejani, näin sen aikoinaan yönäytöksessä leffasa, ja voi miten se kosketti!Fiennes ei oikein iske, vaikka hyvä näyttelijä onkin, eikä Mel Gibsonkaan (ne rotukommentit)…Ai mut nyt tuli mieleen yksi – Kevin Costner!!!! Siis kuin ihana voi olla vaikkapa Bodyguardissa!!Ja vitsit, Jean-Hugues Anglade ja Betty Blue, 80-luvun lopun kulttileffa ja ihana Beatrice Dalle myös! Tottakai, jos joku ranskalainen, niin hän!!!

 44. Anonyymi
  22/01/2016 / 12:36 pm

  Hottislistani kärjessä on vuodesta toiseen Ralph Fiennes, Daniel Day-Lewis ja Liev Schreiberkin on minusta aika hot. Niin ja Gael Garcia Bernal! Tykkään noista symppiksistäkin kuten Tom Hanks ja Colin Firth. Hugh Grant, Mel Gibson, Antonio Banderas ja Jeff Bridges menevät minulla ällökategoriaan, tosin tuo jälkimmäisin on vanhemmiten muuttunut ehkä vähän erilaiseksi.

 45. Anonyymi
  22/01/2016 / 12:44 pm

  Christian Bale unohtui omalta listaltani.

 46. Marjukka / Fab Forty Something
  22/01/2016 / 1:18 pm

  Daniel Day-Lewis on ikihottis!

 47. Anonyymi
  22/01/2016 / 3:42 pm

  No nyt on kyllä pakko kommentoida, kun kukaan ei ole maininnut Gabriel Byrneä. En oikein tiedä itsekään, mikä hänessä niin vetoaa, ehkä jonkinlainen hiljainen charmi. Normielämässä katseeni saavat pitkät miehet, Byrnen pituudesta ei mitään tietoa, mutta elokuvakarismaan ei pituus mielestäni juurikaan kuvakulmien ansiosta vaikuta. Byrnen tapauksessa eivät edes hänen roolinsa, kummaa…Muuten rooliensa ansiosta ihastuttaneet Colin Firth (kunhan ei liian tarkasti kuuntele ääntä), Alan Rickman (etenkin Järki ja tunteet eversti Brandonina) ja Mikael Persbrandt (Beckin ihanan ristiriitaisena ja piilosivistyneenä Gunvaldina), vaikka tuo Mikael P. onkin sekoillut raskaasti elävässä elämässä. Oikeasti en kyllä lämpene yhtään rentuille ja ns. vaarallisille tyypeille – enkä näköjään liian näteillekään edes elokuvissa 🙂

 48. Anonyymi
  22/01/2016 / 4:33 pm

  Toden totta, Mikael Persbrandtia ei pidä unohtaa! Viis siitä, mitä elävässä elämässä tekee. Hyvältä näyttää!

 49. Anonyymi
  22/01/2016 / 9:38 pm

  Cumberbatch saa sukat pyörimään pois jaloista, samoin Hugh Jackman jättikankaalla Jean Valjeanina…tulee ihan k-18 ajatuksia pieni pää täyteen!!!:'D pääasiassa siksi että ovat todella hyviä ystävällisiä miehiä kaikille, näin olen ymmärtänyt. Myös Gerard Butler ihastutti joskus, eniten mahtavalla itselleen nauramisen taidolla, mut nyt hänestä on tullut hieman limaviboja:P Sekavan listan täydentää, ja täysin nykytyylini rikkoo maailmankaikkeuden kaksi seksikkäintä miestä, kakkosena Billy Idol ja ikuisena ykkösenä Elvis, vuonna -68 comebackkonsertissaan, Huh!!!

 50. Marjukka / Fab Forty Something
  23/01/2016 / 10:33 am

  Heh, meillä on aika samantapainen maku – rentut eivät oikein symppaaa! Miksihän Mikale P on niin sekoillut, harmi, on hyviä roolejankin mennyt sen siliän tien! Alan Rickmania en ole muistaakseni nähnyt pahiksena ollenkaan, joten minuunkin vetosi kiltti ja herrasmiemäinen eversti Brandon. Hmm, Gabriel Byrne – häntä ei ollutkaan mainittu, mutta ihan totta tuo "hiljainen charmi", niin paljon vetoavampaa kuin silmiinpistävä komeus.

 51. Marjukka / Fab Forty Something
  23/01/2016 / 10:34 am

  😀 Ryhdistäyty, Mikael!!

 52. Marjukka / Fab Forty Something
  23/01/2016 / 10:37 am

  Hugh Jackmanin muistan ensi kerran Kate ja Leopold-elokuvassa söötin Meg Ryanin kanssa. (Meg oli puvustettu tosi makeesti!) Iyyyy – ei Gerard Butleria tänne!! ; )Elvis ja musta nahkapuku kyllä ovat piirtyneet verkkokalvoon. Hän oli vähän liian komea omaan makuuni, mutta se karisma ja katse, ei ihme, että mimmit vähän sekosivat häneen!!

 53. Anonyymi
  23/01/2016 / 11:56 am

  Kevin Costner on ollut listani kärkipäässä jo kauan. Hän on tehnyt ihania elokuvia, mm. Unelmien kenttä. Näin hänet livenä Helsingissä esiintymässä bändinsä kanssa keväällä -10. Oli pakko mennä katsomaan, kun tilaisuus kerran tuli, mutta myös hävetti osallistua sellaiseen teinimeininkiin. Siinä seisoimme keski-ikäiset naiset lavan edessä, sama vaikka olisi lukenut puhelinluetteloa. Toinen ihanuus on Jeffrey Dean Morgan, hänestä huokuu aistillisuutta, lämpöä ja hyväntahtoisuutta. Vaikea olisi kuvitella häntä vastenmielisessä roolissa. Javier Bardem on hänen eurooppalainen veljensä, samaa näköä on paljon.Pia

 54. Anonyymi
  23/01/2016 / 12:43 pm

  Sitten tuli mieleen vielä yksi: Idris Elba. En yleensä pidä mustaihoisista miehistä, mutta hänessä on jotain puoleensavetävää.Pia

 55. Tuula / Tuula's life
  23/01/2016 / 5:57 pm

  Nyt vedän kotiinpäin. Olen asunut Irlannissa Pierce Brosnanin kotikaupungissa. Saman kaupungin mies on tottakai listaykkönen 😀

 56. Marjukka / Fab Forty Something
  24/01/2016 / 9:11 am

  Ihana juttu – Kevinhän on kantrimiehiä! Hän ehdotti Bodyquard-leffaan Whitneylle Dolly Partonin I Will Always Love You-biisiä. Mä tykkään hänen elokuvistaan, Postimies, Bodyguard ja Tanssii Susien kanssa – kaikki lemppareita!!

 57. Marjukka / Fab Forty Something
  24/01/2016 / 9:11 am

  Tottakai!! Eikä ollenkaan huono vaihtoehto, se musta tukka ja sinisilmät!

 58. Anonyymi
  02/02/2016 / 8:25 am

  Kiva blogi sulla, "vahingossa" löytyi. Ja tälläinen aihe joka laittoi heti oikein miettimään 😉 Suomalaisista tuli heti mieleen Pate (juu, Popeda on suosikkini), Tommi Korpela ja Kai Lehtinen. Ei mitään kiiltokuvamiehiä myöskään! Ulkomaisista miehistä edellä on mainittu monia suosikkejani mutta pari tuli vielä mieleen, jo edesmennyt Patrick Swayze, Dirty dancing-leffa <3 Ja jotain vetävää on Colin Farrellissa. Owen Wilson, Matthew McConaughey ja Channing Tatum….alkaahan löytymään kun oikein miettii 🙂 Muutama kyllä oli jo liiankin komea.

 59. Marjukka / Fab Forty Something
  02/02/2016 / 8:38 am

  Kiva kun eksyit! Voi kyllä Patrick Swayze, mun nuoruuden suuri suosikki! Dirty Dancing oli ja on legenda…

 60. Anonyymi
  03/02/2016 / 7:15 pm

  Eikö kukaan muu tykkää David Beckhamista. Ihanin mies ever!

 61. kotimeidän
  10/02/2016 / 11:57 am

  George Clooneyn kaksoisolento oli Kosilla yhden tavernan tarjoilijana ja mä olin miltei jo pyytämässä nimikirjoituksen, mutta muu perhe esti aikeeni. Charmikkaat miehet ovat harvinaisia ainakin kotimaassa. Onneksi yksi sellainen asuu samassa osoitteessa ja paranee vain vanhetessaan. 🙂 Tuija

Vastaa