Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

26.1.2016

Musta, pitkä villatakkiTäällä postailee eräs väsähtänyt, huonosti nukkunut, pitkän päivän tehnyt ja kelloa vastaan taisteleva bloggaaja. Tulin myöhään kotiin, puhuin Skypessä, söin ja aloin töille. Loskainen keli hidasti aamuliikennettä, olin töissä viittä minuuttia ennen ensimmäisen tuntini alkua. Jos päivät kuluvat nopeasti, niin illat ne vasta kuluvatkin.

Mutta tuo asu. COS-merkin villatakki on synttärilahja parin vuoden takaa. Miesparkani on synttärien alla aina vähän paniikissa, mitä rouvalle lahjaksi. Minulle on kuulemma niin vaikea ostaa - siis mitä, minulle on omasta mielestäni maailman helpointa...! Mutta kilttinä vaimona suostun valitsemaan lahjani itse, heh! Villatakki on ihanan pitkä, ja tykkään yhdistää sitä vähän rokahtavasti nahkiksiin ja valuvaan paitaan. Kaulassa oleva DAY:n koru on yksi lemppareitani. Paita on saatu Nectarinesta, Marc O´Polo, ja InWearin huivi DOPPWomanilta.


knit COS / pants and necklace DAY Birger & Mikkelsen
shirt Marc O´Polo / boots Acne / scarf InWear
 
Pitääpä alkaa miettiä vastauksia Mintun haasteeseen, ihan huippuja kysymyksiä. Jospa omat vastaukset saisi viikonloppuna kirjoitettua blogiinkin!
 
Hyvää tiistai-illan jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Kaunis villatakki, juuri tuollaisen minäkin tarvitsisin! Et ainakaan näytä yhtään väsyneeltä, päinvastoin tosi pirtsakalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, olo on kyllä aika tööt, olen nukkunut huonosti... Onneksi on jo keskiviikko... Cosista kyllä aina löytää kaikkea kivaa, vaarallinen paikka!

   Poista
 2. Mustaa ja valkoista, aina toimiva yhdistelmä.
  Sanoisin muuten, että kyllä on kamala sää :/.
  Terv. Nimim. liian pitkiksi venyvät päivät täälläkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toimii, jos ei keksi mitään muuta luovaa... Nyt oli taas pitkä päivä, olin 12 tuntia liikenteessä. : )Otetaanpa rennosti!

   Poista
 3. Kaunis klassinen asu ja neuletakki, pitkä lämmittää niin kivasti. <3 Minulle ei oikein pitkät neuletakit harmi kyllä sovi, kun on tuota keskivartaloa. :) Mukavaa viikkoa Marjukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs nyt, A-linjainen sopii varmasti! Kiitti samoin sulle!

   Poista
 4. Mulla taitaa olla tuo sama, tykkään <3. Meillä on kyllä usein niin samat fiilikset vaatteiden suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, ihan hurjaa! Nahkahousut, villis ja nilkkurit, siinä se!!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.