Pörröpää mustassa neuleessa

Mukavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolen. Kohta lähdemme asioimaan, kauppaan sun muuta, mutta otettiin ennen sitä asukuvat. Kuvan & Other Storiesin puuvillaneuleen tilasin syksyllä juuri ennen kuin ilmat tosissaan kylmenenivät. Nyt paukkupakkasien jälkeen se ei tunnu viileältä enää ollenkaan.

Mutta tuo letti… Hiukset tuntuvat välillä lentävän joka suuntaan. Te taitavat myös kaivata kunnon kosteutusta jostain hyvästä naamiosta. Olisiko teillä antaa vinkkejä hentojen hiusten naamiosta, sellaisesta, joka ei latista? Kiitollisena vastaanotetaan… 

knit & Other Stories (similar here) / leatherpants DAY Birger & Mikkelsen

boots Acne (similar here)

Eipä muuta kuin mukavaa päivänjatkoa, ja hei Balmuirin lahjakortin voittaja Johanna K, laitapa minulle sähköpostia!

*linkit mainoksia

Share:

6 Comments

 1. Lady of The Mess
  23/01/2016 / 10:36 am

  Mustaa, tarpeeksi väljää perusneuletta olen etsiskellyt – vaan ei ole vielä sellaista löytynyt, joka tähän perään olisi tarpeeksi väljä;)Ja hiusvinkit käynkin sitten lukemassa täällä – sama on ongelma itsellänikin.Hyvää viikonloppua, Marjukka <3

 2. Sara
  24/01/2016 / 4:31 pm

  Moroccan Oil -sarjassa on painoton kosteusnaamio, joka on nimensä veroinen. Sarjasta löytyy myös hoitavampikin versio, joka sekin on hyvä. 🙂 Sarjaa myydään ainakin Stockalla.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  24/01/2016 / 6:07 pm

  Cosilla ja &Other Storiesilla on ihania malleja, käypä kurkkaamassa! Juu kyllä hiukset on kovilla, ja niin sähköiset, apua!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  24/01/2016 / 6:08 pm

  Kiitos! Sarja on mulle tuttu, siinä on maailman paras tuoksu!

 5. Anonyymi
  25/01/2016 / 8:24 am

  Redkenin:Curvaceous Full Swirl -seerumi 150 ml.Voideseerumi auttaa taistelemaan hallitsematonta pörröisyyttä vastaan ja antaa eroteltavuutta kiharoille.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  25/01/2016 / 6:00 pm

  Ah, Redken – siinä vasta hiustuotteiden aatelia! Kiitti vinkistä!

Vastaa