Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

31.1.2016

Raitapaitoja

Helmikuu on taatusti ensimmäinen raitafiilistelykuukausi - parhaimmat raidat ovat nettikaupoissa nyt! Tykkään niin raidoista, vaan on tunustettava, että itseltäni ei löydy kuin kesäversioita. Joku väljä malli olisi tosi mieluinen vaihteeksi. Raitaneuleiden linjat saavat mieluusti olla vähän väljemmät, mutta toimistoon kesytetään raita vähän skarpimmaksi kapeammin linjoin. Kapea neule ja leveät mustat housut - siinä olisi omaa tyyliäni skarpimmalle raitatyylille.

Lempparinettikaupoissani, yhteistyökumppaneillani Booztilla* ja Zalandolla* oli nyt ensimmäiset raidat valikoimissa, ja löysin tosi kivoja, mitäs tykkäätte?


5. Denim & Supply Ralph Lauren (suosikki!) 6. Gap

Mukavaa sunnuntaita! Minä otan tänään rennosti. Ja hei huomenna, - muistatkos tämän arvonnan? Jos, niin kannattaa tulla huomenna kurkkaamaan, voit voittaa jotakin ihanaa talven kylmiin...


*linkit mainoksia

11 kommenttia:

 1. Ei ole totta, just tänään fiilistelin, että haluan kesäksi leveät housut ja raitapaidan niiden kanssa. Ihania nuo neuleet, suosikkejani ovat 5 ja 7.

  VastaaPoista
 2. Hihhii, niin muuten minunkin! Raita ja lahkeet ovat ihan must!

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat! Kohta, kun kevät on pikkuisen lähempänä, raitainnostus iskee päälle todenteolla.

  VastaaPoista
 4. 3 ja 8, kolmosessa kivasti punaista. Mä oon nykyään niiiiiin punaiseen kallellaan. Heh, mun lempparipaita on 14 v poikani lahjoittama (ei kuulemma ollut hänen tyyliään) raitapaita, harmaa-valkoinen. Olenpas ollut trendikäs jo ajat :)!
  Leveitä lahkeita taas en voi itselleni kuvitellakaan, olen ihan liian lyhyt ja pallo sellaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä pallo...? Harmaa-valkoinen on tyylikäs yhdistelmä!

   Poista
  2. Joo, pallo. Mä olen niin lyhyt, just ja just 159 cm :), että leveät lahkeet tai hameet tekee musta pallon. Vierin, pyörin, pomps, pomps, pompinkin... Muutama ylikilokin on, mutta eipä niistä sen enempää.

   Poista
 5. Raidoista tietää,että kevät on tuloillaan :) Kaikki kivoja neuleita, mutta omat suosikit kans 5 ja 7.
  t.Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistäpä juuri. Nyt juuri odotan kevättä ihan kuollakseni...

   Poista
 6. Hei,
  nyt olen lukenut oikein kunnolla ihanan jutun sinusta Annassa. Halauaisin tiedustella mistä olet ostanut upean smokkiasusi. Yst. Terv. UM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, puku on loppusyksyn hankinta Net a Porterista, DKNY:n. 95%villaa, loput elastaania. Myös Andiatalla oli syksyllä upeita smokkeja, mutta ei enää ollut kokoani, kun tiedustelin.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.