Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.1.2016

Sininen tunikamekko ja ylipolvensaappaatArkistojen kätköistä löytyi julkaisematon asu, toissa syksynä Nectarinesta saatu Repeatin neulemekko. Olen tätä paljon pitänyt, sillä se on paitsi kaunis, myös rento ja lämmin. Sen kanssa käy melkeinpä mitkä kengät vain, mutta nuo pitkät saappaat minusta erityisen kivasti. Tämä mekko on sellainen, joka tulee säilymään kaapissani varmasti aina.

Tällaiset tammikuun illat ovat aika tunnelmallisia. Ulkona kuuluu narskuntaa miehen kenkien alla, kun hän kolaa kevyttä lunta pihalta. Laiton kynttilän palamaan ja otin teekupposen viereen. Loppuillasta pitää päästä katsomaan vielä pari jaksoa uutta koukutussarjaa Hell On Wheels (HBO Nordic), joka kertoo rautatien rakentamisesta villiin länteen. Mukana on synkkä sankari, kaunis, mutta ovela neito, intiaaneja, valtataisteluja, mutaa, kaunista preeriaa... Ilta kulunee oikein leppoisasti sen kanssa. Sarjaa on tehty viisi kautta, kymmenen jaksoa per kausi.

Viikko on taas polkaistu käyntiin. Hyvää alkuviikkoa kaikille! Ja hei, muistakaa osallistua Balmuir-arvontaan tuossa alempana!

6 kommenttia:

 1. Huikean kaunis ja niin ihanansininen <3.

  VastaaPoista
 2. Hassua, mikä yhteensattuma, minulla tämä sama juuri päällä nyt ja värikin sama. Saanko kysyä, kun itse typeränä olen mennyt materiaalitiedot pois leikkaamaan, että oliko materiaali mitä merinovillaa ainakin mutta kun minulla rintamuksesta hieman nukkaantunut niin mietin oliko cashmerea mukana? Mukavaa Päivää!

  VastaaPoista
 3. ei kyllä pakkanen pure, etenkin kun päällystakkina lammasturkki ;->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmasti! Itselläni on kelsinreuhka, ja vaikka se on vähän iso ja ruma, se on maailman lämpöisin takki. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.