Suuri paitakatsaus

Pitempään blogiani lukeneet tietävät rakkauteni valkoisiin paitoihin. Niitä ei voi olla koskaan liikaa! Itseasiassa Zalandon* ja Booztin* valikoimia selatessani mietin, miksi ihmeessä edes ostan muunvärisiä koska ei niitä tule pidettyä kuitenkaan niin paljon kuin valkoisia!

Pitsi on hieman väistymässä suuremmasta buumistaan, mutta kyllä sitä on edelleen tarjolla, ja onhan se kaunis pari vaikkapa suorille housuille. Paitikset tulevat taas kovaa kyytiä, ja linjat ovat väljiä ja rentoja. Reilu paitis ja neuletakki tai neule päälle, kombo meikäläisen mieleen! On valkoinen yläosa sitten valuva, istuva, väljä tai pitsinen, se raikastaa asun kuin asun, eikä sen kanssa voi mennä vikaan.

Suuri paitakatsaus lemppareihini näyttää tältä:

1. Mint & Berry 2. Repeat 3. Samsoe & Samsoe

4. Soaked in Luxury 5. Cream 6. More & More

1. G-Star Raw 2. Boss 3. Marc O´Polo (linkki seuraavassa kollaasissa)

4.  Tommy Hilfiger  5. Hope

1. Seidensticker  2. Hugo Boss 3. YAS

4. More & More 5. Marc O`Polo

 

Booztin alemaailmassa näyttää tältä:

1. Tiger of Sweden 2. Custommade (suosikki, silkkiä) 3. Filippa K 4. Dranella

5. Soaked In Luxury 6. Noa Noa 7. Tommy Hilfiger 8. InWear

 

Kaikki Booztin valkoiset paidat täältä, ja lisäkoodilla EXTRA15 saat vielä jo alennetuista tuotteista -15%, kun ostoksesi arvo on vähintään 118€.

Mukavaa sunnuntaita!

*linkit mainoksia

Share:

11 Comments

 1. Nipsux
  17/01/2016 / 1:44 pm

  Mulla ei ole muuten yhtään ainoaa valkoista paitaa! Olen niin kalpea (tai jotain), että jos kasvojen lähellä on valkoista, niin näytän ihan kuolemansairaalta. Tai sitten pitäisi ainakin olla kirkuvan punainen tuubihuivi kaulassa 🙂 Kaksi vaalean harmaata neuletta löytyy ja molempien kanssa joudun käyttämään värikästä huivia. Onneksi oman kaupan seinän takana on vaatekauppa, josta löytyy huiveja joka värissä. Voi aamulla töihin mennessä hakea sopivan 😉

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  17/01/2016 / 1:53 pm

  Mites luonnonvalkoinen / kerma? Mullekin periaatteessa sopisi nuo värit paremmin kuin puhtaanvalkoinen, mutta laitan sit meikkiä vähän enemmän silmiin tai huuliin. Iik, huivikauppa lähellä olisi aika vaarallinen! Mukavaa sunnuntaita sinne Keski-Pohjanmaalle!

 3. Heli V.
  17/01/2016 / 2:10 pm

  Mullekaan ei enää käy puhdas valkoinen. Nuorempana se sopi, mutta nyt valkoinen vie kaiken elon kasvoilta ja tekee jotenkin… en osaa edes sanoa, minkä näköiseksi :)Mutta tuo ekan kollaasin Repeatin paita, rakastuin!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/01/2016 / 2:16 pm

  Mitä – sulleko ei käy, sullehan jos kelle käy, olet värikartaltasi niin selvä talvi… Niin on, ihanan valuva, kaunis paita…

 5. Anonyymi
  17/01/2016 / 5:42 pm

  Voi ei, vaarallista, heti lähti tilaukseen ylimmän kollaasin numero 3. Kertoisitko, mistä ja miltä merkiltä löytyisi valkoinen t-paita, joka ei olisi aivan slimmi ja sellainen, ettei aina näkyisi alla olevat liivit…huoh. Ärsyttää, kun kaikki on niin ohutta materiaalia. TerhiR

 6. Susanna
  17/01/2016 / 7:22 pm

  Bossin rusettikauluksellinen paita näyttää hyvältä, heillä on aina hyvät leikkaukset naisten paidoissa. Taytyy käydä katsomassa löytyisikö Nordströmiltä:) Oletko kokeillut Theoryn vaatteita? Niissä on myös hyvät leikkaukset mutta vaativat pesulan palveluja etteivät mene huonoksi. En aiemmin käyttänyt paljon mustaa tai valkoista mutta nykyään kaikki mun työpuserot taitavat olla näitä kahta väriä:)Mä käytän aina paitapuseron alla aina ihonmyötäistä hiatonta toppia koska paidoista useimmiten näkyy läpi.

 7. Doppwoman
  17/01/2016 / 9:24 pm

  Valkoinen paita kuuluu peruspuvustoon, oltava jokaisen kaapissa ja se pelastaa monta asukriisiaamua:)

 8. Heli V.
  18/01/2016 / 7:57 pm

  Talviko? Minä en oikein noista värikartoita tajua höykäsen pöläystä. Olen lähinnä lämpimiä värejä, murrettuja sellaisia käytellyt. Ja punaista. Mut ei joo ei, valkoinen ei käy nykyään ollenkaan. Mun iho on liian keltainen valkoista paitaa vasten. Mutta tuo värikarttajuttu, sellaiseen täytyy tutustua!

 9. Nipsux
  18/01/2016 / 8:29 pm

  Niin, joku kerma ehkä voisi mennä? Jos löytyisi kivan mallinen.Terveiset vain täältä, aamulla oli mukavat -34C..

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  20/01/2016 / 4:47 pm

  En ole kokeillut. Kauniita kyllä ovat, ja aika hinnakkaita! Mulla myös toppi paitiksen alla, en osaisi olla ilman. Boss on mahtava merkki, niin laatua!

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  20/01/2016 / 4:48 pm

  Niin samaa mieltä!

Vastaa