Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Talvipäivän asu

Tällä hetkellä varmaan koko Suomi katsoo pikku-Leijonien matsia, vaan en minä… Meitsiltä puuttuu täysin sen sortin penkkiurheilugeeni… Sen sijaan olen puuhannut tänään kotihommia, miettinyt syntyjä syviä, puhunut pitkään puhelimessa, tehnyt herkullisen kanakeiton, hakenut verhokangasta näytille ja nukkunut pitkään. Pakkaset kuivattavat ihoa, ja ihon kosteuttamisesta olen miettinyt omaa postausta, nimittäin yhdestä erityisestä tuotteesta olen saanut erityisesti apua kuivaan ihoon. Pikku hiljaa ajatukset alkavat kääntyä jo työasioihin. Loma alkaa olla lopussa, rytmi totaalisen kääntynyt.

Talvipäivän asu kuvattiin toissapäivänä, kun pakkaset olivat ”vain” miinus kymmenessä. Ihanat sävyt noissa kuvissa, ja mahtava valo.


down coat Hackman / scarf  & gloves Global / bag DAY

jeans Mos Mosh / shoes Nude / beanie Filippa K

Kai se on tässä sivusilmällä seuratessa myönnettävä, että peukut pystyyn Suomen puolesta! Mukavaa ja jännää iltaa!

Share:

7 Comments

 1. annu
  05/01/2016 / 8:06 pm

  Sun takki on tosi nätti 🙂 Mä olen melkein koko loman kulkenut "rönttiksissä", joten on kyllä toisalta ihanaa kun torstaina alkaa työt ja saa laittaa "oikeat" vaatteet päälle :DJa tuota peliä katson (kuulen) kun perheen miehet sitä seuraa…

  • Marjukka / Fab Forty Something
   05/01/2016 / 8:25 pm

   Juu, tosi kiva saada vaihtelua pitkään lököhousukauteen. Jospa joulukilotkin sitten putoaisivat, kun työt alkavat! Tosissaan poijat tuolla tuntuvat pelaavan! Tulisi nyt vielä maali!

 2. Reetta Niemi
  05/01/2016 / 8:25 pm

  Mä istun täällä sohvalla läppäri sylissä, mies vahtaa televisiota… Eli en minäkään ihan kovan luokan penkkiurheilija ole.Näytät aivan ihanalta kuvissa, niin kaunis! Ja mikä laukku, todella kiva.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   06/01/2016 / 10:52 am

   Juu, ei oikein kiinnosta. Lapsena kyllä katsoin kovastikin urheilua.Voi kiitos, olo on vielä ihan toipilas… Laukku on tosi kiva kyllä!

 3. tuulanneli
  06/01/2016 / 8:42 am

  Ihanat kuvat 🙂 ja todellakin kuvien värimaailma on kiva!Itse katsoin eilistä peliä sivusilmällä – en voinut katsoa – jännitti!!!!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   06/01/2016 / 10:53 am

   Kiitti! Värimaailma on niin kaunis, tuollainen harmaa-taupe…Hyvinhän siinä sitten kävi, hienoa pikkuleijonat!

 4. Anonyymi
  06/01/2016 / 10:53 am

  Aivan superihana toppis. Heti tuli tarve etsiä kaunis ruskea takki omaan vaatekaappiin!Pakkasterveisin Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *