Talviunivormu ja niitä näitä

Hyvää uutta vuotta vielä kerran! Saatiinpa talvi tänne eteläänkin!

Mitenkäs siellä sujui vuoden vaihtuminen? Itse olin aattoiltana tosi väsyksissä, ja sinnittelin väkisin sinne puolille öin. Iltakuuden jälkeen kuului tasaista paukahtelua ympäristöstä, mutta mitään isoja näytöksiä ei tänä vuonna meidän tienovilla nähty. Eilinen sitten sujui telkkaria katsoen, mm. HBO Nordicilta The Knick-sairaalasarjaa, joka sijoittuu 1900-luvun alkuun. Illalla viimeisenä katsottiin Clint Eastwoodin ohjaama American Sniper, joka oli ollut kuuden Oscarin ehdokkaanakin. Oli tosi hyvä elokuva, tositapahtumiin perustuva. Eastwood se vaan jaksaa, mies on kasikymppinen, ja elokuvat sen kun paranee.

Tänään lähdettiin stadissa käymään. Kofeiinittomat kahvit olivat loppu, lisäksi oli pientä taka-ajatusta, josko kävisimme lounaalla kaupungilla. Ja Prestoon päästiin heti sen avauduttua. Ikkunapöydässä oli mukava seurailla maailmanmenoa. Oli paljon turisteja liikkeellä.

Lounaan jälkeen mies ehdotti pientä ekskursiota Verkkokauppa.comin myymälään Jätkäsaareen. Sinne siis. Aina kun käymme Gigantissa tms. tämänkaltaisessa myymälässä, ihmettelen mistä sitä porukkaa riittääkin. Parkkipaikat ovat aina täynnä ja kuhina jonotusnumeropisteillä käy. No, miehet (ehkä naisetkin?) ovat tunnetusti kiinnostuneita elektroniikasta, ainakin meillä luetaan Verkkokaupan ja Gigantin esitteet tarkkaan, tehdään vertailuja sun muuta. Itse meinaan aina nukahtaa kyseisessä kaupassa, ravaan miehen perässä kiltisti ja istun tilaisuuden tullen. Vähäistä kiinnostusta osoitin iPad minin kuoria ja äänentoistolaitteita kohtaan. Ja aktiivirannekkeita, jonka hankinta on muuten meikäläisellä ikuisuuskysymys. Kohta varmaan pitää alkaa vertailemaan läppäreitä, silla sen hankinta on keväällä edessä.

Talven univormu pienin variaatioin on päällä oleva: paita alla, neule päällä, jalassa nahkaleggingsit ja ihanat, ihanat Nude-merkin lampaankarvanilkkurit. Ei varpaita palele, kun on paksu pohja (korkkia!) ja karvavuori. Nilkkureita oli monessa värissä ja varrenpituukisakin taisi olla kaksi tai kolme. Ja ostopaikkana, jos jotakin kiinnostaa, Nectarine.

pants DAY Birger & Mikkelsen / shirt Filippa K

knit Repeat Cashmere / boots Nude / scarf Acne

Nyt taidan vetäytyä sohvalle taas telkkarin ääreen. Katsotaan sitä nyt oikein urakalla, sillä kun työt taas alkavat, en ennätä enkä jaksa sitä kovasti katsoa.

Mukavaa iltaa kaikille!

Share:

12 Comments

 1. Anonyymi
  02/01/2016 / 3:37 pm

  Uusi vuosi vaihtui kotona rauhallisesti metsän laitamilla. Raketit paukkuivat kaukana taustalla.Meidän perheessä kun mennään verkkokauppa.comiin. Kun ovesta astutaan sisään, niin kysyn kauanko täällä menee aikaa? Ja siinä tulee melkein eka kina. Yritän aina löytää jonkun tuolin missä istua ja odottaa herraa tai sitten menen kahvilaan odottamaan.Ihanaa alkavaa vuotta ja telkkutöllöttely lauantaita.-jaana-

 2. Sara S.
  02/01/2016 / 3:43 pm

  Kaunis asu, ihan sinun oloinen 🙂 Pitäisi katsoa tuo elokuva, sitähän on kuvattu Marokossa ja siinä on myös yksi ystäväni jenkki sotilaan roolissa. Onnellista Uutta Vuotta 2016 !

 3. Anonyymi
  02/01/2016 / 6:42 pm

  Olin – ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni (?) – Senaatintorilla vuoden vaihtuessa. Kauniit ilotulitukset! Ja ryysistäkään en huomannut, kun oli niin mukava oma porukka.Hyvin meni ilta, vaikka jouduinkin normaalista rytmistäni poikkeamaan valvomisen myötä – haastetta mukavuudenhaluiselle 40+ naiselle…Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!T. AijaPs. Hauskat nilkkurit 🙂

 4. Anonyymi
  03/01/2016 / 1:07 pm

  Ihana asu! Mistä olet ostanut kauniit ja lämpöiset nilkkurit?t.Susanna

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2016 / 1:56 pm

  Niin meilläkin meni samoissa merkeissä, pellon reunoilla. Hehheh, meillä ei kinata ajasta, olen kiltisti sen minkä siippa haluaa olla, surffaan puhelimella tai katselen kihartimia… Kun se on toiselle niin mieluista, niin mikäs siinä sitten. ; )Kiitos samoin sulle! Tänään taas köllöttely jatkuu!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2016 / 1:57 pm

  Ohhoh, hyvä syy katsoa ko. leffa. Oli aika rankka, mutta hyvä mun mielestä. Kiitti samoin sulle!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2016 / 1:58 pm

  Ei ainakaan ollut liian kylmä Senaatintorilla, mä muistan joskus melkoiset pakkaset siellä. Juu on välillä vaikea valvoa myöhään, oma sänky houkuttaa melkoisesti… Hih, eikö olekin, ja lämpimät!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2016 / 1:59 pm

  Kiitos Susanna! Nilkkurit ovat Nude-merkkiset ja Nectarinesta. Kappaleessa neljä kerron niistä lisää. . )

 9. Tiina
  03/01/2016 / 3:40 pm

  Kiva asu! Nuo nilkkurit olisivat nyt niin tarpeen, kun talvi tuntuun tulleen tänne eteläänkin. Upeaa uutta vuotta Marjukka!

 10. Anonyymi
  03/01/2016 / 10:20 pm

  Tässä on sairasteltu enemmän ja vähemmän tehokkaasti vuodenvaihde joten seurailtiin senkin vuoksi kotiosoffalta joulumatkailun jälkeen vuodenvaihteen ohjelmaa (mm. Northwind Collectiven ym. tahdissa vuodenvaihteeseen). Verkkokaupasta taidettiin tilata muuten mieheni edellinen synttislahja, tuttu juttu. 😉 Hyvää alkanutta vuotta! nm Petra

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  04/01/2016 / 12:43 pm

  Kiitos! Ihanaa, ei varpaat palele ja ovat hyvät jalassakin. Samoin sulle!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  04/01/2016 / 12:44 pm

  Voi ei, sairastelu lomalla sucks – no, vähän sama täällä, mutta en ole viitsinyt blogissa ruikuttaa. Toivottavasti olen jo parempi! Oikein hyvää uutta vuotta sullekin, Petra!

Vastaa