Tammikuu on oikeastaan ihan kiva kuukausi

Uusi vuosi on alkanut vauhdikkaasti. Viikkoon on mahtunut paljon naurua ja itkua, unta, väsymystä, riemua hyvästä olosta… Voi tätä ihmisen tunteiden kirjoa, vähempikin olisi riittänyt.

Työt alkoivat torstaina, oli niin ihana nähdä työkavereita loman jälkeen. Olin vain illalla ihan sippi kaiken sen häredllin jälkeen. Perjantaina sitten olikin taas vauhtia, töiden jälkeen kävin Eurokankaassa etsimässä makkarin verhoja, ja läysin ihan täydelliset. Heti kotiin tultua aloitin ompelun, ja siinä menikin sitten ilta mukavasti pienten vastoinkäymisten saattelemana.

Tänään sitten suuntasinkin keskustan lumisateisiin, sillä oli pitkästä aikaa Invisalign-tsekkauksen aika. Siitä tulee maanantaina oma postauksensa, sillä vihdoin on uutta kirjoitettavaa. Tunnollisesti olen vaihtanut kalvoja kahden viikon välein, ja loppu alkaa vihdoin häämöttää…

Viikonloppuun on kuulunut myös hyvä ruoka. Eilen alkoi kauheasti tekemään mieli tacoja, ja kysäisin mieheltä, kävisikö hän hakemassa ainekset. Ilahtuneena mies säntäsi matkaan minun jäädessäni vielä ompelemaan. Omaan taco-annokseeni kuuluu paljon quacamolea ja creme fraichea, mutta ei juustoa. Mies taas herkuttelee juustolla, mutta ei creme fraichella. Jauheliha onnistui loistavasti, ja koko aterian kanssa oli ihana nauttia lasillinen luomupunaviiniä, Tesoroa. Ja ruoan jälkeen saikin rojahtaa sohvalle jatkamaan The Knick-sarjaa.

Päivän asu on yksinkertaisesti lämmin ja talvinen. Pääasia, että tarkenee! Takki on Modströmin toppis*, popot Nectarinesta ja nupukkinahkahousut saatu DOTS…:ista.


downcoat Modström / pants Mos Mosh

boots Nude / scarf InWear / beanie Zalando

Tuumin tässä äsken, että ennen niin kovasti inhoamani tammikuu on itseasiassa ihan mukava kuukausi. Uuden alussa on hyvä fiilis! Ja miten kaunista nyt on! Ja voi syödä hyvällä omallatunnolla, kun kroppa tarvitsee polttoainetta kylmää vastaan, hehheh! ; )

Pitäisiköhän vielä ponnistaa ja lähteä kaupungille katsomaan Lux Helsinkiä. Aivan mahtavia kuvia sieltä olen nähnyt, ja olisi kiva nähdä livenä kaikki valot. Iloista lauantai-iltaa!

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    09/01/2016 / 6:45 pm

    Pakkaset ovat olleet mulle vähän liikaa… Mutta tänään oli oikein ihanaa. Oli lämmennyt lähelle -10C ja jo aiemmin päivällä oli alkanut lumisade. Ihana tallustella kaupungissakin tuoreessa lumessa ja isoja lumihiutaleita ilmassa. Kaunista ja piristävää.Mukavaa viikonlopun jatkoa, Aija

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    09/01/2016 / 7:41 pm

    Aika paukkupakkaset on ollutkin, ja oli kiva, kun lauhtui. Lumisadekin tuntui ihan romanttiselle! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Vastaa