Balmuirilla uutuuksiin tutustumassa

Sunnuntai-iltaa kaikille! Täällä ollaan Pohjois-Savossa lomailemassa, takana kaksi todella sikeästi nukuttua yötä, hyvää ruokaa ja seuraa, kuntoilua ja rentoilua. Huomenna ajellaan kotia kohti. Aion lukea koko matkan, löysin Warkauden Portin Kirjapörssistä Katherine Pancolin Mimmit 3, osa kaksi on vielä hivenen kesken. Mahtipäivä tulossa!

Torstaina käväisin Lauttasaaressa Balmuirin showroomilla katsastamassa kevättä ja vähän juuri myynnissä olevaa syksyäkin. Ihania juttuja tulossa lakanoista huiveihin! Alla oleva kehys ja kynäteline ovat saaneet uuden, raikkaan kankaan. Näitähän on saanut ja saa edelleen nahkaisena ja karvaisena.


Petauksen uutuuksia ovat harmaa- ja beigemeleeratut pellavalakanat.Alpakkapompomit ovat söpöjä. Karva saadaan Balmuirin alpakkatuotteisiin luonnollisesti kuolleiden alpakoiden villasta. Lombardia-huivia saa nyt myös beige-valkoisena. Tiesitkö, että Lombardiat tehdään samassa tehtaassa kuin Vuittonin huivit.


Pienet silkkihuivit ovat taas muodissa. Sen voi sitoa kaulan lisäksi vaikkapa ranteeseen tai laukkuun. Postausta on tulossa myöhemmin keväällä…

Ensi syksyn mallistossa on ihanan pörröisiä kid mohair-pipoja herkullisissa väreissä. Kashmir-pipot myös kimaltavat kauniisti.


Kid mohair-huivit jatkavat edelleen herkullisissa väreissä…

Uutuushuivi kauniine maanläheisine väreineen näytti kaulassa upealta. Se meni kaksinkerroin ja edestä riitti vielä solmulle. Loistouutuus muhkeiden huivien ystävälle!

Lopuksi hattuja ja huiveja syysvärein…

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  22/02/2016 / 3:52 pm

  Miksi sivusi ovat nykyään mobiililla mahdottomia katsoa? :-OKivoja postauksia muuten, mutta mainostusta alkaa olla jo aika tavalla, liikaa.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  22/02/2016 / 6:13 pm

  Millähän mobiililla katsot, mulla on Lumia ja hyvin toimii. Mainoksia ja yhteistöitä on ollut vuodesta -12 ja tulee jatkossakin olemaan, tää on mun kakkostyö myös.

 3. Anonyymi
  22/02/2016 / 6:16 pm

  Minäkin huomasin mobiilisivujen muuttumisen kummalliseksi muutama päivä sitten.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  22/02/2016 / 6:34 pm

  Ehkäpä teillä on mobiiliversio päällä? Kannattaa vaihtaa tietokoneversio päälle. Mobiiliversio näyttää vain postausten alut. Sitäkö tarkoitit?

 5. Anonyymi
  23/02/2016 / 9:17 am

  Mobiililla ei pysty sivujasi lukemaan, sisällöt ovat liian leveät. Muutama päivä sitten muuttui itsestään. Kyse ei ole mobiiliversiosta, vaan näin on myös internetversiolla, kun sitä katselee mobiililla. Mulla Android.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  23/02/2016 / 9:24 am

  Ok, nyt tuli enemmän tietoa. Tutkin asiaa. Kiitos viestistä.

Vastaa