Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.2.2016

PRP - tehokas luomukasvohoitoLet´s face it, ikäsiskot. Kun olemme ylittäneet neljänkympin rajan ja lähestymme viittäkymppiä, maan vetovoima alkaa uhkaavasti vetää kasvoja alaspäin. Iho kuivuu, sen värikin saattaa muuttua. Aamuisin ei juuri ilahdu peiliin katsoessa. Yksikin valvottu yö näkyy kasvoissa. Tietenkin on yksilöllisiä eroja, elämäntavat ja perimä vaikuttaa, myös ihon kunto ja sen hoito. Itse havahduin aika myöhään siihen tosiasiaan, että pelkkä ihon pinnan hoito ei riitä, jos haluaa säilyttää kimmoisan ja sisältä käsin kosteutetun ihon. Nyt jos olisin kymmenen vuotta nuorempi, aloittaisin jo tehokkaat hoidot.

Airaskorven Piaan tutustuttuani olen päässyt kirjaimellisesti syvemmälle ihonhoidon maailmaan. Kun Pia esitteli minulle PRP (Plateled Rich Plasma) - eli veriplasmahoitoa, tiesin siitä jo sen verran, että se on mm. Angelina Jolien ja Tyra Banksin koukuttanut hoitomuoto. Jos se kelpaa Angelinalle ja Tyralle, niin minullekin.

Sana veri kuulostaa hurjalta, mutta miksiköhän, sillä hoidon verihän on omaa vertani. En voi olla sille allerginen. PRP on yksinkertaisuudessaan nerokas, ihon alle ei neulata mitään keinotekoista. Hoito on sataprosenttisen luomu.

PRP ei ole mikään uusi juttu. Verihiutalerikas plasma on kasvutekijäpitoinen valmiste. "Lääketiede on käyttänyt PRP-menetelmää monipuolisesti mm. erilaisten ihovaurioiden hoidossa sekä hammas- ja silmäkirurgiassa. Nykyisin myös kauneuskirurgia hyödyntää tätä innovatiivista menetelmää. PRP-hoitoa voidaan yhdistää rasvansiirtoon tai käyttää sellaisenaan ryppyjä silottavana ja ihoa elvyttävänä esteettisenä hoitona. Hoidolla voidaan myös stimuloida hiusten kasvua." Näin kertovat Aurora Skin Clinicin sivut PRP-hoidosta.Hoito on tehokkain 3-4 kerran sarjana. Hoitotilanne kestää noin tunnin. Pia puuduttaa kasvoni voiteella ja ottaa käsivarrestani putkilon verta. Veri laitetaan sentrifugiin, joka eristää verestä plasman, sen ravinnerikkaimman osan. Eristys tehdään vielä toisen kerran. Tämän jälkeen Pia pistää ihon alle haluttuihin kohtiin (minulla silmänympärykset, poskipäät ja leuan alue) pienenpieniä "helmirivejä". Tämän jälkeen hän mikroneulaa ihoni. Mikroneulattuun ihoon hän hieroo lopun plasman. Plasma saa olla seuraavaan päivään kasvoilla. Hoidon jälkeisenä päivänä vältän urheilua ja saunaa, plasman pesen aamulla pois.

Hoidon jälkeen saattaa pistoskohtiin tulla pieniä mustelmia. Ne kuitenkin häviävät parissa päivässä. Olenkin hoidon aikana huomannut ihoni "sietokyvyn" kasvaneen: mikroneulauksen jälkeinen punoitus, joka kesti ensimmäisen hoidon jälkeen seuraavaan päivään, hävisi nyt viimeisen neulauskerran jälkeen parin tunnin kuluessa. Kävin kaupassakin hoidon jälken. Ihoni kimmoisuutta on lisännyt myös puolentoista vuoden A-vitamiini-ja muiden Environ-sarjan tuotteiden käyttö sekä kotineulaus (juttu täällä). Iho on selvästi vahvistunut.

Hoidon teho on konkreettinen. Iho on kostean ja ravitun oloinen, kiinteä, eikä ole kuivunut mistään kohtaa. Näin talven jälkeen varsinkin hoitosarja tuli juuri oikeaan paikkaan. Ensi talvena otan hoitosarjan taatusti uudestaan.

Koen, että näillä hoidoilla olen saanut oikeasti tuloksia enemmän kuin olisin millään hienoimmallakaan voiteella saanut. Ja hei, kasvojumppa on myös tärkeää! Minä voimistelen aamuisin autonratissa, tosin en liikennevaloissa... ; )Yhteistyön merkeissä Pia tarjoaa blogini lukijoille nyt tarjouksena 3:n kerran sarjahoidon hintaan 770€. Suosittelen hyvillä mielin sekä hoitosarjaa että sen tekijää. Tunnen aina olevani turvallisissa ja osaavissa käsissä.
 
Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Hei, odotan mielenkiinnolla kommentteja, olihan tämä yhteistyöpostatus.
  t.hoitaja

  VastaaPoista
 2. Hei taas!
  Eikö kukaan todellakaan kommentoi tätä juttua, vai ovatko kommentit niin vastaisia, ettet halua niitä julkaista?
  t.hoitaja

  VastaaPoista
 3. Eipä ole kommentteja tullut. Aika vähän yhteistöihin tulee.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.