Ripaus ylellisyyttä kylpyhuoneesseen

Bloggauksen hienoja puolia ovat aina olleet yhteistyöt mielettömän innovatiivisten ja ahkerien suomalaisyrittäjien kanssa. Aina uusiin ihmisiin tutustuessani olen innoissani, kun tulen tutuksi heidän yrityksensä tarinan kanssa. Ihailen ahkeruutta, sitkeyttä ja peräänantamattomuutta, uskoa omaan visioon.

Kuinka moni tuntee jo LuinSpan*, kahden nuoren naisen upean ja kasvavan yrityksen?

Kolmivuotias firma sai sysäyksen niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin sähköpostimainoksesta, jossa kaupattiin hiuspyyhettä. Ajatus omasta tuotesarjasta syntyi. Puolitoista vuotta etsittiin maailmalta sopivaa kumppania ja ylellistä sekä pehmoista materiaalia. Hiuspyyhe sai ympärilleen kokonaisen kylpytuotteiden maailman tohveleineen, spa-mekkoineen, erikokoisine pyyhkeineen sekä monine muine tuotteineen.

LuiSpan puuvilla tuotetaan Turkissa ja valmistetaan Denizlin alueella, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu erittäin laadukkaista puuvilloistaan. Pyyhkeet valmistetaan erityispitkästä kuidusta ja käsitellään ns. low twist-tekniikalla. Näin puuvillasta saadaan ihan erityisen pehmeää. Pyyhkeet ja niihin käytetty kangas kudotaan mittatilaustyönä. Pyyhkeet ovat myös ekologinen valinta, sillä puuvillaa kuluu vähämmän yhteen pyyhkeeseen kuin ns. tavalliseen. Silti tuote on keveä, imukykyinen ja ennen kaikkea ihanan pehmeä. Pyyhkeillä on myös Ökö-Tex-sertifikaatti, eli valmistuksessa ei ole käytetty ihmiselle tai luonnolle haitallisia aineita.

Meidän kylpyhuoneemme sai tervetullutta raikastusta pyyhkeistä, spakoreista sekä kylpymatosta. Pääsin myös kokeilemaan spa-mekkoa ja hiuspyyhettä. Tykkäsin mekosta, koska pukeutuminen heti treenin tai saunan jälkeen tuo jälkihiet pintaan (varsinkin, jos laittaa hiukset tai meikkaa). Mekossa oli mukava vilvoitella. Hiuspyyhkeen laitosta onneksi oli yrityksen sivuilla video, sen verran hassuja virityksiä sain itse aikaan!

Meidän kylppäriin sopivat valkoinen ja hiekka, mutta valikoimissa on myös kauniit harmaa ja musta. Spa-koreihin laittelin tuotteita ja pyyhkeitä, nekin ovat kaunis sisustuselementti. Tiesittekö, että pyyhkeet kannattaa säilyttää rullattuna? Minä en tiennyt, ennen kuin luin hoitovinkkejä täältä. Pesin omat pyyhkeeni kuudessakympissä ennen käyttöönottoa, ja kuivasin kuivurissa. Huuhteluainetta ei kannata laittaa.

LuinSpan tuotteet eivät ole pelkästään kotiin tai naisille, vaan myös miehet löytävät valikoimista mm. kylpytakin, lannepyyhkeen ja tossut. Myös lapsille on suloisia tuotteita, vaikkapa pehmoinen kylpyponcho. Kaikki tuotteet ovat myös erinomaisia lahjoja..Minä jäin kerrasta koukkuun LuinSpan tuotteisiin, ja seuraavaksi olenkin aikeissa sisustaa meidän saunaosastoa.

LuinSpa haluaa nyt muistaa teitä lukijoita! Maaliskuun ajan koodilla FABFORTY20 saat -20% alennuksen kaikista tuotteista. Pehmoinen pyyhe tuo arkeenkin ihanaa ylellisyyttä.

Ihanaa torstaita kaikille!

*tuotteet saatu LuinSpalta

Share:

7 Comments

 1. Marri - Takkatuli ja villasukat
  25/02/2016 / 7:39 pm

  Kivat sävyt sekä pyyhkeissä että kylppärissä 🙂

 2. Anonyymi
  25/02/2016 / 8:37 pm

  Vaikuttaa kivalta! Raikas uusi konsepti, menestystä tälle ja muillekin suomalaisille pienyrityksille, toivotaan että näistä kasvaa uusia työllistäjiä ja innovaatiovetureita. Sinänsä muuten hienoa että yrittäjyyskasvatusta vahvistetaan jatkossa myös koulumaailmassa. Petra

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  27/02/2016 / 4:06 pm

  Tosi kivasti väri hiekka kävi kylppärin väreihin, kyllä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  27/02/2016 / 4:07 pm

  Suosittelen kyllä täpöllä LuinSpan tuotteita, niin superpehmeitä ja paksuja!Yrittäjyyskasvatus on kyllä hyödyllistä – meidän kuutoset käyvät yrityskylässä ja palaavat hyvin innostuneina! Kunpa vain vahva tata-kasvatuskin ymmärrettäisiin.

 5. Anonyymi
  18/03/2016 / 4:48 pm

  Hei, kiitos tästä jutusta. Sen verran kiehtoi, että tilasin tänään pari hiuspyyhettä ja yhdet tossut. Innolla odotan, että pääsen hiuspyyhettä testaamaan 🙂 Mukavaa viikonloppua! T. Aija

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  20/03/2016 / 6:46 pm

  Pyyhe on ihan huippu, ja frotee superpehmeää!

 7. Anonyymi
  03/04/2016 / 5:27 pm

  Hei,Joo tämä hiuspyyhe on kätevä. Iltasuihkun jälkeen ei tarvitse heti kaivaa hiustenkuivaajaa esiin. Keitän tässä ensin rauhassa teen :)T. Aija

Vastaa