Sininen, sininen, sininen

Terveisiä flunssalandiasta – mies tuli reissusta flunssassa, ja jostain minäkin olin kehitellyt nuhaa, kurkkukipua ja lämpöä. Äänikin on painuksissa, olo ihan vetämätön, ja tuntuu, että tauti ei etene mihinkään päin. Onneksi koneella on asukuvia jemmassa tällaisia päiviä varten.

Kävin viime torstaina DOTS…:in pop upissa Casuarinan tiloissa (juttu täällä), ja ah ja voi, minkä ihanuuden näin myymäläpäällikkö Iran päällä. Tummaa ja suloista Iraa kuvan sininen neule puki todella hyvin, mutta minusta väri on sellainen, joka sopii vaalemmallekin. Neuletakki on tanskalaisen Second Femalen alkuvuoden uutuuksia, ja sekä leveähihaista neuletta että päälläni olevaa pitkää neuletakkia löytyy vaaleanharmaana, ruskeana ja kuvan sinisenä. Totesimme Iran kanssa, että nämä Second Femalen neuleet ovat sellaisia, joita emme koskaan tule myymään eteenpäin. Ne kun eivät mene miksikään, ovat keveitä, mutta lämpimiä.

Sininen on ollut muutaman vuoden suosikkivärini. Muistan teininä käyttäneeni paljon vaaleansinistä – muistan mm. erään nahkaisen hapsuliivin, joka oli siis ihan supersupercool! Pitkän aikaa vaaleansininen oli ihan pannassa, mutta nyt tuollainen taivaansininen tuntuu ihanan raikkaalta ja uudelta.knit Second Female* / jeans DAY Birger & Mikkelsen

shoes Converse / shirt Marc O´Polo / scarf & beanie Balmuir*
bracelet La Puella*

Vähän kauhulla ajattelen sitä, kun villat pitää säilöä syksyä odottamaan. Tilalle tulee muutama hassu keveämpi puuvillaneule. Olen ihan hulluna villaneuleisiin, mutta jos niitä tulee käytettyä, niin mikä ettei! Ne ovat käteviä ja lämpimiä, kietovat pehmoiseen syleilyyn. Siis vaatteista parhaita!

Minäpä palaan nyt telkkarin ääreen ja keitän vähän lisää inkivääriteetä! Mukavaa päivää!

*saatu / bloggaaja ei hyödy linkeistä rahallisesti

Share:

10 Comments

 1. Suvi C
  05/02/2016 / 5:05 pm

  Totta muuten! Mitä mä sitten puen päälleni, kun villa- ja paksut neuletakit ovat liian kuumia?!? Mä rakastan pitää niitä ja onhan niitä tuonne kertynytkin… :)Pikaista paranemista sulle ja hyvää viikonloppua!

 2. Celia C
  05/02/2016 / 6:01 pm

  Ihanan sininen sävy. Ja valkoinen paita alla ihan super!!Villaneuleet hellii myös visuaalisesti silmää. Ne niin sanotusti pukee ja vaatettaa 🙂

 3. Haveaniceday1
  05/02/2016 / 6:12 pm

  Kaunis sininen sävy villatakissa. Kyllä sininen sopii sekä tummalle että vaalealle. Minullekin on ilmaantunut sinisiä vaatteita tämän vuoden aikana.Paranemisia flunssalandiaan.

 4. kotimeidän
  06/02/2016 / 11:09 am

  Suomessa on villaneuleille käyttöä ympäri vuoden, onneksi ne ovat olemassa. Paranemisia! Tuija

 5. Tiina H.
  09/02/2016 / 3:56 pm

  Onpa kaunis sininen. Minullakin nyt muutaman vuoden ollut sininen lempivärinä ja sinistä on kertynyt aika määrä kaappiin. Vaatteideni värimaailma näyttääkin olevan aika tavalla sama kuin sinullakin. Paljon beigen, ruskean ja sinisen eri sävyjä, luonnonvalkoista ja myös harmaan sävyjä. Sinäkin taidat olla kevättyyppi? Olen myös palelijana ihastunut paksuihin neuleisiin, neuletakkeihin ja huiveihin. Voitin blogisi kautta kesällä Doppwomanista Inwearin raidallisen neuletakin 🙂 Sillä on ollut viileässä toimistossamme tänä talvena paljon käyttöä. Flunssan kourissa täällä myös kärvistelen; pikaista toipumista! T. Tiina1412

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  13/02/2016 / 9:25 am

  Niinpä!! Vaikka kesä on ihana, niin jotenkin aina helpottaa, kun tulee syksy ja "pitää" kaivaa villat esiin!Kiitos, olen nyt toipunut, ja anteeksi, kun vastaaminen kesti. Ihana, kun kommentoit ja muutkin kommentoijat, kiitos!!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  13/02/2016 / 9:26 am

  Tää on todella upea väri! Hyvin sanottu, niin ne tekevät!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  13/02/2016 / 9:26 am

  Kiitos, mä olen terve, nyt vain tsemppiä sinullekin, että paranet nopeasti!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  13/02/2016 / 9:26 am

  Niin on pahimmassa tapauksessa ; ) Villa on ihanaa! Kiitos!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  13/02/2016 / 9:28 am

  Sun vaatevärit kuulostaa jotenkin tutuilta, heh ; ) Mä olen syksy, se lämpimin. Kuvan neuletakki taitaa olla kevään väri, että ihan mönkään ei mennyt, kun kevätkin on lämmin. Kiva, kun olet tykännyt villatakista, se on ihan superlämmin ja ihana!Toipumisia sinullekin, pitää vain jaksaa tää flunssakausi!

Vastaa