Uusia treenivaatteita

Tammikuun lopun suuressa vaatehuoneinventaariossa (heh!) heitin lähes kaikki treenivaatteeni menemään. Olivat ne niin kauhtuneita ja kamalia. Mutta kun treenaan kotona meidän omassa kuntohuoneessa, niin kynnys vetää vanhat releet niskaan on tosi matala. Ja juu, jos muissa vaatteissa olen taipuvainen vähän panostamaan, niin sisäliikuntakamppeissa olen superpihi tosi säästäväinen. Jos muuten kaapin väritys on harmaata, mustaa, valkoista, sinistä ja ruskeaa, niin miten maailmassa sitä haluaa ostaa hurjan värikkäitä treenivaatteita! Katsokaa, näkyy kyllä kaivolta kotiin!

Aikani googlailtuani löysin H&M:n sivuilta kivannäköisiä trikoita ja toppeja, ja päädyin tilaamaan kolme settiä. En ollut ennen kokeillut merkin treenivaatteita, mutta hyvin ne istuivat. Lempparitrikoot ovat allaolevan kuvan mustat, joiden sivussa on pinkki pallokuvio. Pinkit Rönnischin topit ostin Prismasta. Kyllä täytyy sanoa, että treenivaatteiden päivitys oli hyvä juttu, ja aion jatkossakin tilata H&M:lta toppeja ja trikoita. Eikö vain nousekin jalka kepoisammin, kun viitsii vähän uusata tätäkin puolta?
Talviloma lähenee loppuaan. Tänään meillä suursiivottiin, aikaa meni melkein kolme tuntia. Jouduin kahdesti käymään välillä suihkussa, kun tuli niin hiki. Matot vietiin hankeen tuulettumaan. Sohvia imuroitiin, tyynyjä tuuletettiin. Pesin lattiakaivoja ja kurasyöpön. Sen jälkeen olo oli ihan hakattu, hyvä, kun jaksoin liikkua…

On ollut liikunnallinen lomaviikko: viisi treeniä ja tämänpäiväinen suursiivous. Huomenna otan kalenterin kauniiseen käteen ja alan suunnitella kevätjakson kursseja. Kevät hurahtaa nopeasti, ja viikot sekä viikonloput alkavat jo nyt täyttyä kaikenlaisesta ohjelmasta. Talven selkä on nyt taittunut ja mieli on levännyt ja valoisa. Kevät on tulossa, se on varma!

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Share:

4 Comments

 1. India
  28/02/2016 / 8:35 pm

  Hyvät, kauniit treenivaatteet ovat ainakin minulle must, paljon helpompi lähteä treenaamaan, kun ei tarvitse vetää joitakin kulahtaneita verkkareita jalkaan.Ihan asiasta kolmanteen – voisitko joskus siistiä blogisi ohessa olevan aikuisten blogeja -listan. Siellä on useita blogeta, jotka on joko poistettu tai jotka eivät enää vaikuta aktiivisilta.

 2. Anonyymi
  29/02/2016 / 3:38 pm

  Hankipa australialaisia Lorna Jane -treenivaatteita. Minulla on kokemusta niistä kolmen vuoden ajalta ja voin kertoa, että laatu ja käytettävyys niissä ovat aivan erinomaisia puhumattakaan silmiähivelevästä ulkonäöstä. Lorna Janella on suomalainen maahantuoja ja heillä myös nettikauppa,joten samalla tulee tukeneeksi suomalaista yrittäjää, mikä ainakin minulla on yksi tärkeä kriteeri näinä aikoina, kun teen hankintoja.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  29/02/2016 / 4:19 pm

  Varmasti näin on, hyvät treenivaatteet motivoivat ja ovathan ne hyvät olla päälläkin, kovalla kulutuksella kun ovat!Kiitos, yritän ehtiä sitä katsastamaan!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  29/02/2016 / 4:20 pm

  Kitos vinkistä! Mulle itselleni ihan uusi merkki. En kovasti ole treenivaatteisiin satsannut, mutta ehkäpä innostun.

Vastaa