Brändit, joita voisin käyttää vaikka loppuelämäni
Selected Brands Finlandin showroom on varmasti yksi lempipaikkojani vaatteita ajatellen: valoisa tila, jonka rekeillä on uskomattoman kauniita brändejä. Olin keskiviikkona SBF:n järjestämässä bloggaajatilaisuudessa, jossa esiteltiin paitsi showroomin merkit, mutta jossa oli myös yhden merkin perustajat kertomassa sen taustoista.

Ei liene blogini lukijoille yllätys, että pidän kovasti DAY Birger & Mikkelsenin vaatteisiin. Brändissä on sellaista kekseliäisyyttä ja individualismia, jota harvemmin näkee. Vaatteet ovat naisellsia, ripauksella etnisyyttä. Nahka, mekot, silkki, takit –  kaiken voisin ottaa itselleni! Jos haluaa säväyttää juhlissa, DAY:n mekolla saa taatusti huomiota. Marraskuussa showroomilla tehty asupostaus kevään uutuuksista löytyy täältä ja showroom-postaus täältä.

Hollantilainen Delicatelove on brändi, joka kashmirit ja muuta laadukkaat luonnonmateriaalit luovat neuleista ylellisen ja pehmeän sekä ajattoman vaatekappaleen. Sen hinnat ovat myös erittäin kuluttajaystävällisiä. Neuleet valmistetaan Madagaskarilla, jossa brändi tekee myös konkreettista kehitysaputyötä mm. lasten hyväksi. Oma neuletakkini esiintyi viimeksi vähän aikaa sitten täällä.

Taina Myllylän asu oli tietenkin omista brändeistä: Delicateloven joustava silkkipaita on tulevaa syksyä ja DAY:n hapsuhame kaupoissa tällä hetkellä.
Mielenkintoinen brändi oli RISK Made In Warsaw, jonka nuoret yrittäjänaiset luovat laskeutuvasta ja pehmeästä trikoosta mallistoja. Brändi aloitti harmailla vaatteilla, sillä kukapa ei rakastaisi eleganttia harmaata. Myöhemmin mukaan tuli muitakin värejä. Mieleen jäivät erityisesti army-tyylinen trikoopaita käärittyine hihoineen ja kellohame, jonka helmoja kohotti tyllialushame. Kunnon Carrie Bradshaw-momentti!Marenas-sandaalit ja espadrillot ovat olleet jo parina kesänä kenkähitti, samoin alati kasvava italialainen Pánchic. Jos laitetaan yhteen huippuhyvä lesti ja italialainen design, tuloksena on höyhenenkevyt, tyylikäs kenkä. Eipä sitä kesällä muuta tarvitsekaan: hyvät, kevyet citylenkkarit ja kimaltavat espadrillot.Oma mekkoni oli DAY:n alkusyksyn -15 mallistosta. Olen pitänyt sitä paljon. En montaa mekkoa omista, mutta tässä viihdyn tosi hyvin.
Näin viileillä laitan jalkaan viininpunaiset mokkasaappaat, lämpimillä ilmoilla korkkarit tai tennarit pienen villatakin kanssa. Rotsi niskaan ja huivi kaulaan, se on siinä!

Kiitos vielä mukavasta illasta SBF:lle ja Whynot PR:n Noralle! Tiedustelut Selected Brands Finland: 040 558 6584.

Leppoista lauantaita kaikille!

Kuvat Janica Lönn / Storm Photography 2016.

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    22/03/2016 / 8:32 am

    Mistä Dayn vaatteita saa ostaa? T. Tiina

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    22/03/2016 / 1:34 pm

    Pk-seudulla ainakin Mycokosta, ja Vääksyn Zoom Designissa on shop-in-shop. Muita myyjiä voisit kysyä itse agentilta, Tainan numero postauksen lopussa!

Vastaa