Happy! ja kevätuutta

Voi miten ihanaa, kun aurinko on paistanut, ja lämpömittari autossa on näyttänyt parhaillaan yhtätoista astetta! Tekee mieli tosiaan vetää heleämpiä ja vaaleampia sävyjä ylleen.

Happy-putiikki Fredalla kutsui minut kurkistamaan kevään uutuuksiin. Liikehän maahantuo samoja merkkejä kuin myy. Marc Aurel on monille tuttu, mutta brittimerkit Darling, Traffic People, Blue Monkey ja Paisie ovat ehkä vieraampia. Paisien mielettömiä trikooneuleita en olekaan täällä vielä esitellyt, mutta töissä kyllä ahkerasti käyttänyt. Sivulauseessa Paisiesta sen verran, että se on kahden japanilaisen nuoren naisen brändi, ja Briteissä noussut suosioon suureen. Eikä ihme, vaatteet ovat supermukavia päällä.

Täällä blogissakin vilahtanut Marc Aurelin pikkujakku yhdistettiin kuvassa niin kuin sen itsekin yhdistäisin: lenkkareihin ja pitkään paitaan. New Balance on seuraavien olympialaisten virallinen jalkinemerkki.


Hapsut jatkavat suosiotaan, ja vaikka niitä en tällä hetkellä omistakaan, kuvien hapsuliivi on silti tutunoloinen päällä. Nuorempana minulla oli nimittäin tuontapainen vaaleansinisenä! Ihana shifonkipaita nousi heti suosikiksi. Ja nuo Blue Monkeyn bootcutit minulta jo löytyvätkin, ja ovat olleet talvella useasti päällä. Nyt on vain vielä kivempi kesää vasten pitää vaaleita farkkuja. Jalassa beiget NB:t.Mekko kuuluu kevään juhliin, ja töihinkin. Ensimmäinen mekot ovat Marc Aurelin tummansinistä trikoomekkoa lukuunottamatta, joka on Traffic Peoplen. Sehän kuvattiin syksyllä mustana. Marc Aurel istuu kyllä päälle kuin valettu.


Tämä mekko on jämäkkää puuvillaa, käy asustettuna arjesta juhlaan.
Aurinkoista päivää, ja hei, huomenna on jo perjantai!

Happy!

Fredrikinkatu 45

Share:

6 Comments

 1. Taru | HOME AT LAST
  17/03/2016 / 1:19 pm

  Kyllä sun rungolla kelpaa toimia vaaterekkinä! 😉 Hei oli kiva nähdä taas eilen, ihanaa reissua. 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  17/03/2016 / 1:36 pm

  No heh, kiitos! Mutta olipa tosi kiva nähdä eilen mukavissa merkeissä! ID-pippaloissa sitten taas viimeistään!

 3. Business Woman
  17/03/2016 / 1:49 pm

  Onpas Happy -liikkeessä kattava valikoima brittimuotia, en tiennytkään. Minulla on jotenkin sellainen kutina, että brittimuoti tulee valtaamaan Suomessa enemmän alaa.. Siinä on vaan jotain uutta ja erilaista verrattuna kovin skandinaaviseen kattaukseen, jota meillä täällä Suomessa tuppaa muodin osalta olemaan. Ja Marc Aurel, oih ihana merkki. Kävin heidän osastollaan Berliinissä ja syksykin näyttää niiiiiin superihanalta!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/03/2016 / 2:20 pm

  Se on todellakin vähän erilaista, ja minusta on kiva, että sellaistakin on tarjolla pelkistetyn ruotsi- ja romanttisen tanska-tyylin ohella. Kaikille jotakin! Happyn Aurel-valikoimat ovat ihan erilaiset kuin tavarataloissa, enemmän putiikkityyliset. Brittimuotia tunnetaan varmaan vähemmän Suomessa, esim. Reiss (herttuatar Catherinen yksi suosikki) on tosi upea brändi.

 5. Anonyymi
  17/03/2016 / 5:11 pm

  Ihana jakku! Ihan minun näköinen 😉 Paitsi ei sinistä mulle.Ihanassa tunnelmassa, kohta koittaa vkl ja mulle myös loma!Aurinkoista oloa toivotellen, Aija

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  17/03/2016 / 5:46 pm

  Oi kiva, sä olet varmaan jo ihan fiiliksissä lomasta! No, onneksi tulee pääsiäinen… Ihanaa lomaa!

Vastaa