Ihon ja kehon hyvinvointiin

Muistatko juttuni juotavasta kollageenista, täällä voit lukea sen. Jauhe on nyt käytetty, vaan nyt olen testannut Nu3:n hyaluronikapseleita. Ne ajavat saman asian kuin kollageenijauhe kosteuttaen ihoa sisältäpäin. Olen jatkanut kapseleita jauheen jälkeen ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Iho on hurjan hyvässä kunnossa.

Toinen mielenkiintoinen tuote, jonka sain testiin, oli kurkumakapselit. Kurkumahan on intialainen, inkiväärikasveihin kuuluva ruoho, jonka kuivattua osaa sanotaan kurkumaksi. Kurkumaa on Aasiassa käytetty lääkekasvina jo kauan. Kurkumalla on havaittu olevan antioksidanttisia, antikarsonigeenisia sekä tulehdusta estäviä vaikutuksia. Sen on todettu suojelevan myös maksaa. Kurkumiinia on tutkittu ahkerasti, ja etenkin sen on todettu vaikuttavan tehokkaasti useaan eri tulehdusmekanismiin. Kurkuma heikentää monien tautibakteerien, virusten ja hiivojen elinkykyä. Kurkumaa en ole vielä kokeillut, mutta edelleen flunssien ja influenssien jyllätessä ympärillä voisi tehdä hyvää syödä kuuri.

Koska on kyseessä Nu3:n tuotteet, ne ovat myös vegaaneille sopivia, eivätkä sisällä säilöntäaineita, aromeita tai sokerinkorvikkeita.

Mukavaa torstaita!

Ps. Koodilla FABFORTY saat -10% alennutksen nu3.fi-verkkokaupan koko valikoimasta 10.3. saakka.

*linkit mainoksia

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  03/03/2016 / 2:21 pm

  Blogiasi ei harmittavasti voi lukea enää kännykkä. Muuten olen blogisi vakilukija. Mukavaa kevään odotusta.

 2. Tuula / Tuula's life
  04/03/2016 / 11:14 am

  Minäkin luen blogeja tosi paljon kännykällä. Ja on harmillista, kun tekstisi on niin pientä kännykässä, ettei lukeminen onnistu. Kiitos ihanasta blogista! Tykkään siitä kovasti! Kun olen koneen päässä 🙂 Mukavaa maaliskuuta!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  04/03/2016 / 4:16 pm

  Olen antanut asian eteenpäin koodaajalleni. Kyllä me saadaan ongelma ennen pitkää kuntoon! Kiitos samoin!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  04/03/2016 / 4:17 pm

  Mikä käyttöjärjestelmä sulla on? Oletko koettanut laittaa sen mobiilinäkyvyyteen? Silloin teksti suurenee huomattavasti. Kiitos ihanasta kommentista! : )

Vastaa