Kosmetiikkalemppareita nyt

Ulkona tuntuu ihan keväälle. Eilen tuuli kamalasti, nurkissa vain suhisi. Vietin saikkupäivää kotona jonkinlaisen mahapöpön kourissa, onneksi se oli lievää laatua.

Mutta kosmetiikoistahan tässä piti puhua. Olen viimeaikoina tykästynyt tuotteisiin, joita on muissakin blogeissa viimeaikoina näkynyt. Balmuir on lanseerannut uutuudet, jotka on sertifioitu kansainvälisen ECOCERT-standardin mukaisesti. Niissä on mahdollisuus käyttää ainoastaan sataprosenttisesti luonnollisia tuoksuja, jotka koostuvat eteerisistä öljyistä ja liuottimista. Vaikka luonnollisten tuoksujen valikoima on rajallisempi kuin synteettisten, ne ovat hienostuneempia ja sopivat paremmin erilaisiksi tuoksukokonaisuuksiksi. Odotan jo innolla, mitä sarja tuo seuraavaksi tullessaan – ehkä vartalovoiteen ja suikugeelin..?

Tuotesarja sisältää neljä tuoksumaailmaa, ja kaikissa on saatavilla käsisaippua ja -voide. Suosikkejani ovat kukkainen Meadow ja raikas Mountains. Meadow-käsivoide on yöpydälläni. Minusta on ihana tuoksutella ennen nukkumaanmenoa, se siirtää ajatukset jo kevyesti unen puolelle.

Olen vihdoin myös tutustunut kovasti kehuttuun Kevin.Murphy-tuotteisiin, joista testiin sain shampoon ja hoitoaineen. Ihmettelin ensin pakkausten pientä kokoa, mutta tuotetta tarvitsee laittaa todella pieni määrä. Siis todella, todella vähän. Omaan hentoiseen tukkaani molemmat toimivat todella hyvin. Muotovaahdonkin vaihdoin kevyempään, Osiksen vahvuus kolmoseen. Kokeilin myös Kevin.Murphyn DOO.OVER-kuivashampoon ja lakan sekoitusta, mutta se ei ihan napannut. En ole oppinut kuivashampoota käyttämään, enemmän olen perinteisen lakan kaveri. Ja tuuheuttavat aineet ovat sitten erikseen, kuten vaikkapa Redkenin loistava tuote.

Meikkipuolella rulettavat vanhat ja uudet suosikit. Lumenen True Mystic Volume on hyväksi todettu. Se on varmasti paras ripsari, jonka olen koskaan omistanut. Isadoran mainio rajaustussi mahdollistaa joko kapean rajauksen, tai sitten huippuleveän. Sillä voi myös piirtää kunnon kissarajaukset. Isadoran luottotuotteeni on kulmakynä ”25 warm brown”, joka pysyy hyvin. Toisessa päässä on harja. Tujaus hiuslakkaa sormeen ja siitä kulmiin korvaa kulmavahat. Muistatte ehkä, että olen nihkeä maksamaan kovin paljon meikeistä, lukuunottamatta värivoidetta ja Guerlainin lipfitiä. Isadorassa on hinta-laatusuhde kyllä kohdallaan.

Guerlainein Kiss Kiss Lip Fit on paras huultenpohjustustuote ikinä. En tiedä monesko hylsy on menossa, mutta varmasti vuosien aikana käyttämistäni saisi aikaan vaikka taidekollaasin! Tuote on myös riittoisa. Itse en levitä sitä koko huulille, vaan ainoastaan rajoille. Jos huulet haluaa rajata snadisti yli omien rajojen, sekin onnistuu tämän tuotteen kanssa. Rajaus ja puna pysyvät.Kevään kauneimmat kynsilakat tulevat FNUG-merkiltä. Mitkä värit! En ole vielä päässyt testaamaan, sillä oikean etusormen kynsi halkesi ikävästi, yhyy… Sen siitä saa, kun soittaa kitaraa tai mandoliinia ilman plektraa. No mutta, jokainen väri on aika herkku, vai mitä sanotte!

Tänä iltana otetaan rennosti kotona. Huomenna alkaa pääsiäisen vietto läheisten kanssa. Oikein hyvää kiirastorstain iltaa kaikille!


*osa tuotteista saatu blogin kautta

Share:

8 Comments

 1. Nipsux
  24/03/2016 / 5:30 am

  Kiitos vinkeistä! Erityisesti hyvä huulten pohjustustuote on ollut hakusassa. Minkäs merkkisiä huulipunia käytätkään? Se on aika oleellinen asia tuossa punan pysyvyydessä myös. Samoin tuota Lumenen ripsaria on kokeiltava, kunhan on edellinen käytetty loppuun (tai siis huhtikuun loppuun, oon ottanut tavan vaihtaa ripsaria 4 kk välein).Käsivoiteessamullakin pitää olla hyvä, mieto tuoksu. Nyt on käytössä Victorias Secretiä..Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä! Täälläkin päässä tiedossa useampi vapaapäivä 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  24/03/2016 / 5:05 pm

  Mä en ole kauhean merkkiuskollinen. On L`Orealia, Lumenea ja Maybellinea. Sitten on pari Lancomea ja Inglotin punaa. Bodyshopin punat ovat mielestäni tosi hyviä.Lumene on hyvä, siitä taisi tulla mun vakkari. Kokeilinn jokin aika sitten Lancomen Hypnose Doll Eye-ripsaria, mutta se levisi mulla silmien alle…Kiitti mukavaa pääsiäistä sinnekin, mäkin olen tulossa Keski-Pohjanmaalle. : )Ihanaa, kun on vapaata.

 3. Marja
  24/03/2016 / 9:56 pm

  Hih, täällä toinen jonka tyhjistä Liplift-hylsyistä voisi tehdä jonkun kollaasin 😀 Olen käyttänyt tuota jo vuosikaudet, ostan aina uuden Stockan hulluilta päiviltä 🙂 Riittoisaa kuin mikä. Joskus mulla oli saman sarjan silmäluomien pohjustusvoidekin – muistelen että sekin oli toimiva tuote.Aurinkoisia pääsiäispäiviä, meidän pääsiäisreissu Savoon peruuntui ja vaihtui sairastuvaksi kotosalla…

 4. Reetta Niemi
  25/03/2016 / 5:48 am

  Ostin juuri tuon Guerlainin huultenpohjustustuotteen, kun punat alkoivat karkailla juonteisiin, ei enää! Huipputuote.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  25/03/2016 / 7:03 pm

  No mä luin, teillä oli tosi huono tuuri! Mutta kotonakin olemisessa on puolensa!Lipfit on lyömätön tuote! Vähän kallis, mutta hintansa väärti.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  25/03/2016 / 7:04 pm

  Sen kanssa ei tosiaan karkaa!

 7. Valopallo
  26/03/2016 / 1:08 pm

  Balmuirin tuotteet tosi miellyttäviä. Ja riittävän isot purnukatkin.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  30/03/2016 / 3:52 pm

  Niin ovat, plussana ihana tuoksu! Mountain tuoksuu myös tosi hyvälle, siinä lienee minttua, joka on heikkouteni.

Vastaa