Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20.3.2016

Kysymyshaaste ja raitapaita

Sain jokin aika sitten Mikolta kysymyshaasteen, ja mikäpä sen oivempi aika vastailla kuin sunnuntai-iltapäivä. Olen taas tapani mukaan häärännyt koko päivän, ja vielä on töitä edessä... Mutta kiitos kysymyksistä, Mikko, tässä tulevat vastaukset.

Kuunteletko parhaillaan musiikkia tai radiota? Jos, niin mitä? En kuuntele. Ainoa, mitä tällä hetkellä kuuluu, on pesukoneen hurruutus. Myöhemmin aion valmistaa valinnaisryhmälle Aviciin Waiting For Love, ja sitä sitten kuuntelen myöhemmin.

Vaikuttava kirja, joka ponnahtaa ensimmäisenä mieleesi? Apuva. Vaikuttava... Ensimmäisenä tulee mieleen Veljeni Leijonamieli, jonka sain lapsena joululahjaksi, ja jonka olen lukenut varmaan kymmeniä kertoja. Se oli kyllä vaikuttava.

Vaikuttava elokuva, joka ponnahtaa ensimmäisenä mieleesi? Ranskalainen Betty Blue,1987, joka oli niin järisyttävä kokemus, että se oli lempielokuvani monta vuotta. Ostin kirjankin, ja kas, se oli ihan erilainen tarina kuin itse elokuva. Beatrice Dallén töröhuulet olivat 80-luvun lopun symboli.

Vaikuttava laulu, joka ponnahtaa ensimmäisenä mieleesi? No vaikkapa Kate Bushin Wuthering Heights. Kaikki Björkit sun muut, Kate oli ensin!Salainen intohimosi, (joka kohta juuri ei enää olekaan salainen? Tätä piti kysyä mieheltä, ja sieltähän tuli hyvä. Jos olen kipeenä, pitää saada pussi turkinpippureita. Niihin tulee käsittämätön himotus!

Julkisuuden henkilö, jonka tahtoisit tavata? Dolly Parton - käsittämättömän tuottelias muusikko, lahjakas business-nainen, hyvä laulaja ja hurmaava persoona! Kysyisin, miten hän on aina niin iloinen!

Mikä raivostuttaa? Allergiakausi. Liian paljon tekemistä sunnuntaina (taas). Se, että asiat tapahtuvat liian hitaasti.

Olet Ärräkiskan lehtitiskillä. Minkä lehden valitset? Trendin, UK InStyle ja Elle, jokin ruotsalainen sisustuslehti ehkä myös lähtisi mukaan.Minkä kirjan aiot lukea seuraavaksi? Olen jo aloittanut Garance Dorén tyylikirjaa, ja onpa se hauska! Garance tuntuu jalat maassa-tyypiltä, joka ei ota itseään turhan vakavasti, ja on nöyrä menestyksensä edessä. Barcelonan matkaoppan aion tietenkin hankkia. Minusta on kiva tehdä merkintöjä oppaaseen. Lueskelen joskus vanhoja oppaita, ja välillä tulee "ai niin, muistatko tuon"-hetkiä.

Mitä näet kun katsot ulos keittiösi ikkunasta? Keittiössä on kaksi ikkunaa, itään ja pohjoiseen. Pohjoisikkunasta näkyy taustalla metsää, pihalla pihjaja, pensaita ja omenapuu, sekä kunnostuksen tarpeessa oleva pihakeinu. Itäikkunasta näkyy metsää, lumipalloheisi ja karviaismarjapensaita. Ja nyt tuli mieleen, että kohta kai pitää leikata pensaat, vai mitä mieltä olette?

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Mun rakas, joka päivä, joka hetki. Terveys. Hyvin istuvat farkut, uusi raitapaita. Puhelu läheisiltä. Viesti ystävältä. Tuleva matka. Pääsiäinen. Myös lisääntyvä valo merkitsee kesän tulemista, ja se on ihanaa!

Pia, Taru, Minttu, nappaatteko nämä kysymykset?


striped shirt Hugo Boss (similar here, here, here, here
 pants By Malene Birger
pumps MICHAEL Michael Kors 
 bracelets Syster P

Sitten muutama sana tuosta raitapaidasta. Olen mainonnan ja tyylikirjojen viaton uhri, sillä Säker Stiliä lukiessani minulle tuli vimmattu halua hankkia raitapaita, oikein klassikkojen klassikko. Ja se löytyi, Hugo Boss. Trikoo on ihan huippua. En usko tämän lerpsahtavan tai menettävän muotoaan. Otin muutaman fiiliskuvan farkkujen ja kukkien kanssa, mutta Malene Birgerin housuihin sen aion ensimmäisenä yhdistää.

Hei kivaa sunnuntaita kaikki!
 
 
*commercial links

4 kommenttia:

 1. Todellakin nappaan, kiitos ihanasta haasteesta:) Ja mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi kun näyttää ihanan raikkaalta noi pienet punaiset asiat tässä postauksessa. Pieni asia, mutta ne tulee kivasti esiin. Ihana tulevaa viikkoa Marjukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikö näytäkin. Raitojen kanssa pitää olla jotain punaista! Kiitti samoin sulle, Maiju!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.