Mitä kuuluu ja sininen pikkujakku

Heippa viikonlopun tauon jälkeen! En oikeastaan aikonut pitää kahden päivän blogitaukoa, mutta niin vain kävi. Olin perjantaina superpirteä, läksin töiden jälkeen ABA Companylle katsomaan Repeatin ensi syksyä ja rupattelemaan ihanan Harrin kanssa. Pelkäsin paluumatkalla jääväni traktorimarssin jalkoihin, mutta selvisinkin hyvin kotiin. Olin intoa täynnä, ja aloimme siipan kanssa siivotakin. Alkuillasta oli koti siisti ja viikonloppua saattoi alkaa.

Launtaina jo yhdeksältä starttasimme kaupungille, menin toiseksi viimeistä kertaa Invisalignin merkeissä hammaslääkärille. (Huhtikuun puolessa välissä on sitten vihoviimeinen käynti, laitetaan retentiolangat.) No mutta, hammaslääkärin tuolissa alkoi tuntua siltä, että ei hitsi, verensokeri laskee kovaa kyytiä. Ja niin sitten piti kesken kaiken syödä yksi välipalapatukka. (Sain mehujäänkin, joita on leikkauspotilaille varalla!) Sen jälkeen alkoi ihan hirveä väsymys, joka kesti koko viikonlopun. Nukuin kahdet päikkärit jopa, enkä tehnyt yhtään mitään. Paljon oli suunnitelmissa: liikkua, blogata, silittää pyykki jne, mutta en jaksanut. Olo oli flunssainen, ja ajattelin, että nytkö iski. Mutta ei, tänään olo oli ihan normaali! En muuta keksinyt, kuin että lepän ja pähkinäpensaan kaukokantautumat vaikuttivat meikäläiseen sen verran kovasti, että väsähdin totaalisesti. Nenä ja silmät vetistivät lääkkeistä huolimatta. En uskalla edes ajatella, miltä tuntuu, kun leppä alkaa täällä kukkia.

Niin sujui siis viikonloppu, nukkuen ja nuokkuen. Ja tyypillistä – työpäivänä sitä on pirteä kuin tikka!

Kuvan ihana pikkujakku on Marc Aurelin, ja saatu Happysta. Siis voiko keväisempää vaatetta olla! Se on puuvillaa, päällä kivan kevyt ja sopivan lämminkin. Sininen on niin ihanan raikas väri keväällä. Tilasin pari sinivalkoista raitapaitaa sovitettavaksi, sillä omat raitikseni ovat mustavalkea ja ohut pellavainen. Kunnon puuvillaraitapaita puuttuu, ja sehän on ihan must-vaate keväällä!

Kuvat on otettu iltapäivällä, tuntuu, että meikäläisestä ei saa enää kunnon kuvia ollenkaan. Nämä olivat ainoat, jotka kehtasi laittaa tänne näkyville. Varsinainen reality bites…jacket Marc Aurel / jeans Blue Monkey

t-shirt Zara / boots Strafford / belt Abro

Miten teidän viikonloppunne sujui? Talvilomat taitaa olla suureksi osaksi pidetty, ja nyt voikin alkaa odottaa pääsiäistä! Mukavaa iltaa kaikille! Huomenna muuten Nectarine-kuvia lisää, tulkaa kurkkaamaan!

Share:

8 Comments

 1. annu
  14/03/2016 / 5:47 pm

  Jakku on kyllä kivan keväinen ja nätti 🙂 Käy sinulle tosi hyvin.

 2. Nipsux
  14/03/2016 / 8:35 pm

  Tosi kivan näköinen jakku!! Nyt onkin farkunsinistä paljon vaatteissa. Oma viikonloppu sujui lauantaina töissä, illalla normilauantaikotoilua saunomisineen ja sunnuntaina olin jääraveissa & kävin vanhemmillani syömässä hirvenlihaa, nam!

 3. Sami Helin
  14/03/2016 / 10:11 pm

  Aivan upea blogi. Inspiroivaa materiaalia tonneittain.Kiitos

 4. Anonyymi
  15/03/2016 / 7:47 am

  Kertakaikkisen ihana jakku, farkkujen kanssa aivan täydellinen! Sopii loistavasti myös hiustesi väriin. Turhaan huolehdit, hyviä ja pirtsakoita kuvia sinusta näkyy saavan 🙂 Bootcut-farkut näyttävät nii-iin hyviltä!! Kumma juttu muuten, mulla on ihan sama vika – vaikka vapaapäivinä tai lomilla olisi millainen matalapaine, veto lopussa, migreeni tmv. niin kyllä töihin tokenee takuuvarmasti! Lääkäri sanoi joskus, että se on tunnollisen työntekijän merkki 🙂 T: Ansu

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  15/03/2016 / 3:29 pm

  Kiitti, jakkua on kiva pitää, alkaa vähän jo villassa olla kuuma…

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  15/03/2016 / 3:31 pm

  Nam, hirvenliha yhdessä possun kanssa tehtynä on niin hyvää! Kyllä on aikaa siitä, kun olen hirveä syönyt. Kivan ja rennon kuuloinen viikonloppu sinulla! En ole koskaan kuullut jääraveista!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  15/03/2016 / 3:31 pm

  Kiitti!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  15/03/2016 / 3:33 pm

  Sellaista se on meillä huipputunnollisilla. Voi, migreeni on inha juttu, sekin taitaa olla herkkien ja kunnollisten vaiva… Kiitti, jakku on ihanan keväinen, ja varmasti tulee olemaan paljon käyttöä.

Vastaa