Nectarinen vaatekevättä

Tässäpä kuvasaldoa viime toissaviikolta, kun kävin Nectarinessa viettämässä mukavan iltapäivän. Kevään vaatepuolen yleisilme on pehmoinen, paljon sinistä, ruskeita, valkoista, vähän raikasta punaista ja mustaakin. Ja tietenkin suloiset pastellit ja kaunis nude.

Huomioni kiinnitti ikkunassa oleva makee Stefanelin nahkatakki vasemmalla. Miten kaunis se olisikaan pitkien käsineiden kanssa.Ihana Abron bucket bag sai minut melkein harmistumaan, kun olin jo omani hankkinut: täydellinen väri, muoto ja koko.

Farkuissa on monenlaisia pesuja, väreinä myös vaaleanpunainen ja -sininen sekä vaaleanharmaa. Farkkua löytyy myös paidoissa ja tietenkin takeissa.
Abron laukut ovat laadukkaita hankintoja.Tällä viikolla onneksi saadaan jo vähän tuntua keväästä. Iloista tiistaita!

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    15/03/2016 / 9:16 am

    Hei! Blogisi mobiiliversio ei edelleenkään toimi androidissa. Mobiilinäkymä ei avaudu automaattisesti eikä sitä voi mistään valitakaan. Intrenet-näkymä kyllä toimii, mutta helpompi toki olisi lukea mobiilissa mobiilisti. Toivon kovasti, että saat asian korjattua – blogisi on yksi kivoimmista!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    15/03/2016 / 3:28 pm

    Koodarini mukaan vika on Bloggerissa, se, minkä pitäisi simppelisti toimia, ei jostain syystä blogissani toimi. Välitän toki viestin eteenpäin, mua harmittaa kauheasti, kun jokin juttu prakaa.

Vastaa