Se oli pääsiäinen

Niin meni pääsiäinen, tosi nopeasti, läheisten kanssa sen viettäen. Vanhemmat ja veljen sakki odottelivat meitä pitkänmatkalaisia perjantaina. Pääsimme onneksi jo suht aikaisin Pietarsaareen kuuden tunnin ajosta huolimatta. Jo samana iltana otettiin hurjia pingismatseja ja syötiin liikaa. Äidin syy, mitäs tekee niin hyvää ruokaa! Lauantaina vietin veljentyttöjeni kanssa aikaa kaupungilla. Illalla saunottiin ja syötiin taas lisää. Sunnuntaina oli ohjelmassa suklaamunien piilotusta asiaankuuluvin vihjein. Pasha maistui, samoin mämmi. Eilen sentään pääsin jo kuntopyörän selkään. Ulkonakin kävin, mutta sen jälkeen piti heti ottaa lisää allergialääkettä.

Pääsiäisen pyhät ovat mukavat, jotenkin joulua rennommat. Vaikka olenkin kotona viihtyvää sorttia, kuitenkin muualle mentäessä pääsee irti työ- ja kotiasioista. Ja pääsiäinen on keväällä! Auton mittari näytti parhaimillaan kahtatoista astetta! Jee, ehdin jo roudata toppatakit ja paksuimmat huivit sekä talvikengät pois kuistilta ensi töikseni kotiin päästyäni. Nyt siis ollaan kotona vähän pitkästä ajosta voipuneina. Huomenna on paluu arkeen. Työstressikin tuntuu iskevän…

Kuvailin jonkin verran, mutta muutama otos pääsee tänne blogiin asti: pasha, äidin tekemä pääsiäisikoni, kakunkoristelua ja suklaata… Toivottavasti teillä oli rentouttava pääsiäinen! Ja juhuu, sehän on viimeinen viikko maaliskuuta nyt!
Hyvää loppuiltaa! Ja hei, osallistu korulahjakortin arvontaan täällä, vielä huomiseen asti!

Share:

2 Comments

  1. maiju
    28/03/2016 / 3:45 pm

    Mulle tulee aina pashasta mieleen mun kouluaikani, kun kävin joskus 70-80 luvun taitteessa kokkikoulua. Siellä me tehtiin pashaa ja siihen aikaan se oli aina vappuruokaa. Nyt siitä on kyllä vuosia kun olen sitä syönyt. Pitäisi joskus verestää vähän muistoja.

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    30/03/2016 / 3:51 pm

    Pasha on niin hyvää! Tämä oli se täysrasvainen versio (veli teki), itse teen vähän kevyempää. Ja hei, täähän on tosiaan gluteenitonta!

Vastaa