Booztilla kaikki -20% vain tänään!

Hei, vinkkaan tänään Booztin* Flash Salesta, jossa on vain tänään kaikki kahdenkymmenen prossan alessa! Käytä koodia FLASH20 kassalla, tuotteiden vähimmäisarvo tulee olla 108€. Nyt on loistava tilaisuus hankkia vaikka kevättakki, tennarit tai makee neule. Itse olen innostunut yhdistämään tennareita kaikkeen mahdolliseen. Vanhat villakangastakitkin näyttävät uusilta tennareiden kanssa.

1. Becksöndergaard 2. 2ndDay  3. Ganni 4. Lacoste 5. Coccinelle

6. Decadent 7. Ray Ban 8. Lauren Ralph Lauren  9. Lee Jeans 10. Fiveunits 11. Tiger of Sweden / neule Whyred 12. Fiveunits 13. Tiger of Sweden

Päivä on sujahtanut mukavasti blogijuttujen kanssa. Vähän nyt väsyttää, sillä menin nukkumaan vasta yhden jälkeen. Meillä oli BW:n ja miestemme kanssa niin hauska ilta, että jaksettiin Kattilahallin aukioloon saakka puolille öin. Jos nauru pidentää ikää, tuli kyllä toinen mokoma lisää vuosia. Viime hetkillä ennen lähtöä Kattilahallille iski jonkinasteinen asulaiskuus, ja vetäisin smokkipuvun päälle. Se oli kyllä helppo ja vaivaton. Mekko oli mukana viimeiseen asti, mutta päätin vetää housulinjalla. Kuvia mekosta ja smokista kuvattiin kyllä.

Mukavaa sunnuntain jatkoa, taidan ottaa nyt päikyt. Tikka herätti puoli kuudelta, joten… zzzzzzzzzzz

Share:

Vastaa