By Pia´s harmaa pellavajakku ja yleistä Barcelonan-reissusta

Heissulivei, täällä ollaan kotiuduttu Barcelonasta. Tulimme eilen illalla kotiin Münchenin kautta, ja eipä siinä hirveästi iltaa jäänyt, kun laukut oli purettu ja joitain haukattu. Työpäivä kutsui tänään molempia.

Alan pikku hiljaa purkaa muistiinpanojani tänne blogiin, ajattelin esitellä hotellimme ja toisessa postauksessa kertoa matkasta yleensä. Varmaan ruokajutut kiinnostavat. Vaikka olimme vain kolme päivää, ja otimme suht iisisti ihan vain loman kannalta, yllättävän paljon sai irti. Meidän valintamme oli, että mennään nauttimaan kaupungista, syömään hyvin (ja niin tehtiin, puntari paukkui, kun kävin masentumassa…) ja nauttimaan keväisestä säästä. Kaikenkaikkiaan matka oli tosi mukava, kaikki meni nappiin, en sairastunut, pyörtynyt tai mitään muuta vastaavaa. Ainoa säikähdys oli, kun kaksi päivää ennen matkaa hoksasin passini menneen vanhaksi. Ei muuta kuin express-passin hakuun varmuuden vuoksi. Ja passiin tuli tietenkin ihan järkyttävä kuva, niinhän sen kuuluu mennä!

Barcelona ei oikeastaan yllättänyt millään tavalla. Tiesin sisimmässäni jotenkin, että en tule pitämään siitä niin paljoin kuin pidin Madridista. Näin kävi. Vaikea sanoa miksi. Meri oli kaunis, kaupunki supersiisti, ihmiset kovia juttelemaan, ja mehän juttelimme! Barcelona oli vähän turhan suuri, joskin hyvin selkeä. Ja se oli hyvin selvästi katalonialainen kaupunki. Espanjaa kuuli hotellissa, eipä juuri muualla. Madridin nähtävyydet myös kiinnostivat enemmän (Kuninkaanlinna, taidemuseo, Gran Via, Reina Sofian taidemuseo esim.), en ole Gaudí-fani, tunnustettakoon se nyt. Tavallista ruokaa oli vaikea löytää, tapaspaikkoja oli vaikka kuinka. Joskin tapasannokset olivat tosi suuria, ja kokeilinkin niitä kaikenlaisia.

Ennen matkaa By Pia´s lähetti minulle hurmaavan pellavajakun, josta ensi alkuun muutama kuva. Se oli matkalle just hyvä, sillä kaupungissa ei vaatteilla tunnuttu turhia koreilevan, jos vaikka huipputyylikkäisiin madrittariin vertaa. Farkut, lenkkarit, raitapaita, jakku – oikein hyvä kombo moneen menoon!


Hotellissamme oli mainio kirjastohuone, jossa näpättiin myös muutama kuva.jacket By Pia´s* /jeans mango
sneakers Panchic* / shirt Selected Femme

Nyt iltapalalle ja työlaukun pakkailuun! Mukavaa iltaa kaikille!

Share:

3 Comments

 1. Anonyymi
  13/04/2016 / 4:48 am

  Kivan näköinen jakku ja asu (taas kerran). Onko jakku vuoritettu? Mikä koko sinulla on, XS vai S? Kiitos tiedoista etukäteen! T. Päivi

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  13/04/2016 / 4:56 am

  Hei Päivi, jakku on xs, ei vuorta. Ihana harmaa mun mielestä!

 3. Anonyymi
  13/04/2016 / 7:08 am

  Kiitos nopeasta vastauksestasi! Upea väri todellakin! T. Päivi

Vastaa