Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

25.4.2016

DAY Birger & Mikkelsen -pitsimekkoNiin sujahti viikonloppu taas ohitse, ja arki alkoi. Lauantai oli yhtä juhlaa, sillä kummitytön seitsenvuotissynttäreiltä lähdimme suoraan Indiedays Blog Awardeihin, jotka pidettiin tänä vuonna Suvilahdessa, Kattilahallilla. En ollutkaan ennen käynyt siellä. Nyt täytyy antaa pointsit Indiedaysille paikan valinnasta, oli kyllä kiva mesta, ilmava, tilava, ja hyvin pystyi juttelemaan koko illan.

Minä ja BW otimme kavaljeerit messiin. Ja niinhän siinä kävi, että kun saimme valloitettua alkuillasta sohvan, emme siitä siirtyneet koko iltana. Ja kuten BW jo kertoi, tuli jo alkuillasta naurettua ripsarit poskille... Nähtiin kyllä tuttujakin, ja se oli mukavaa. Lähtemään päästiin puolen yön maissa, eli kun porukka siirtyi jatkoille, me läksimme kotiin. Ihan tarpeeksi myöhään nukkumaanmeno meni, joten eilinen meni vähän silmät puolitangossa. Ja juu, tikka tuli taas koputtelemaan kuuden jälkeen.

Päätin jo viikkoja aiemmin, että laitan DAY:n mustan pitsimekon. Vaan kuinkas kävikään. Kun teimme lähtöä kotoa, mieleen iski epäilys. Mitä jos palelen. Mitä jos laitankin housupuvun. Ja otin mukaan molemmat. Synttäreiltä lähtiessä kiskaisin sitten DKNY:n smokkipukuni päälle. Olihan se mukava. Ja kuten sanottu, ei meitä sieltä nurkasta erottanut, hehhheh.

Ilta oli siis erittäin hauska ja onnistunut, paikka hieno ja seura mitä parhainta. Kävi just kuten aina: kun ei oikein odota mitään, eikä oikein ole valmistautunutkaan, onkin tosi hauskaa ja aika menee ihan liian äkkiä. Toivottavasti Kattilahalli on jatkossakin ID:n juhlapaikkana, minä peukutan sitä!

Mutta mekko kuitenkin kuvattiin ihanassa kevätvalossa!


dress DAY Birger & Mikkelsen* / shoes Aquazzura
earrings Dyberg & Kern / clutch old, no brand

Ajatelkaas, se on huhtikuun viimeinen viikko! Viikonloppuna on jo vappu! Mitään suunnitelmia ei ole, mihinkään ei ole tullut kutsua, joten se tarkoittaa luultavasti pihatöitä. Kun saisimme vähän lämmintä säätä, se olisi mahtavaa. Katsoin, että yhdestä kukkapenkistä näkyy taas nousevan reippaita päivänliljanalkuja, hoitamattomuudestani huolimatta!

Mukavaa illanjatkoa kaikille, ja jihuu, Game Of Thrones alkaa tänään - Valar morgulis! Winter is coming...


*saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. Oot kyllä niiiiiin upea <3 <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihana yksityiskohta mekossa tuo takana oleva vetoketju vaikken kauheasti tykkää vetoketjuista vaatteissa ja nuo korkkarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän vetskari kyllä sopii. Korkkarit ovat kyllä niin ou jee!

   Poista
 3. Mekko on kyllä kuin koru! Ja tosiaan, vetoketjukin sopii oikein mainiosti!

  VastaaPoista
 4. Pakko vielä kertaalleen todeta, että nuo kengät on niiiiiin upeat!
  Oih ja GoT alkoi <3

  VastaaPoista
 5. Paardit oli kyl hyvät ja hienosti mä sut bongasin sieltä sohvalta... :D ;)

  VastaaPoista
 6. BW: se on tosi kaunis, pitsi itsessään on kuin koru tosiaan.
  Heli V: Ja vielä hyvät jalassakin!
  Taru: Hah, onneks oli valkoinen sohva, muutoin olisin saattanut siihen maastoutua : )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.