DOTS…:in Fashion Week Party

Putiikki täynnä iloisia ihmisiä, kakkuja, kuohuvaa, kevätuutuuksia! Sellainen oli lifestyleliike DOTS…:in Fashion Week Party viime keskiviikko- ja torstai-iltoina. Pääsin ilokseni mukaan torstaina, ja täytyy sanoa, että ilta tuli kuin tilauksesta. Kaipasin juuri sitä, mitä tuona iltana sain: iloisia ihmisiä ympärille, puhumista kevätmuodista ja vaatteista, nauramista, uusia tuttavuuksia, ystävien näkemistä.

Samalla olin vähän haikein mielin, sillä ihana ystäväni Ira, liikkeen myymäläpäällikkö tähän päivään asti, siirtyy muihin töihin, nimittäin vyöhyketerapeutin tutkinto on suoritettu! Liiketila on jo laitettu kumppanin kanssa, ja kunhan loma on pidetty, Ira alkaa hoitaa. Paljon onnea uusille tuulille!

Mutta katsokaas, miten kivoja juttuja liikkeessä on! Nyt on loistoaika löytää kevätuutuuksia esimerkiksi Ouín, Mos Moshin, Hunkydoryn, Plus Finen, Edbladin jne ihanien brändien valikoimista. Alakerta on kokonaan Edbladin shop-inshop: vaatteita, sisustusta, koruja…

Minä ostin mukaani Jonna Vormalan kiitellyn salaattikirjan Jäävuoren huippu. Ruokaisat salaatit ovat ihanaa kesäsyötävää. Tutkin kirjaa ihan innoissani, ja en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan.
Bloggaaja näki kakkupöydän…

Perjantaina heräsin iloisena ja täynnä virtaa puoli seitsemältä. Sitä se teettää, kun lähtee ihmisten pariin, juttelee ihmisten kanssa ja nauraa paljon! Kiitos ihanasta illasta, DOTS:in väki!

Ja onhan se vapunaattokin nyt. Aamulla oli vähän isompi siivous. Sen kunniaksi vetäisin liki kahden tunnin päikyt, ja kohta kutsuu kuntohuone. Eli suht tavallinen viikonloppu, ellei huomenna käydä sitten vähän jossain jaloittelemassa vapun kunniaksi. Tikka on lopettanut aamuhakkaamisensa, joten tässä on saanut nauttia hiljaisista aamuista, kuulkaas!

Mukavaa vapunaattoa!

Share:

Vastaa