Harmaa takki ja perjantaitunnelmia

Olen kuluneella viikolla tullut joka ilta aika myöhään kotiin. On viety autoa huoltoon, toista autoa tuulilasin vaihtoon. Päivät ovat venyneet muuten vaan, kampaajallakin kävin. Perjantai oli siis enemmän kuin tervetullut. Nyt on koti siisti, pyykki silitetty, kaupassa käyty. Ja kohta voi odotella nukkumattia.

Huomenna onkin sitten Inspiration Day ja iltajuhla Kattilahallissa Suvilahdessa. Laiskuuttani en jaksa lähteä päivätilaisuuteen, mutta iltaan menen, ja odotan näkeväni tuttuja. Asu on vielä päättämättä, mutta joko mustassa mennään. Päälle valikoituu joko smokkipuku tai musta Dayn mekko, jonka sain jo yli vuosi sitten Tainalta Selected Brands Finlandilta. Mekko on kertakaikkisen upea. Juttelimme BW:n kanssa, että ainakin yhdeksään jaksetaan, hehheh. Hurjat juhlijat… Ennen iltajuhlaa mennään vielä kummitytön synttäreille, että on juhlaa juhlan perään. Milloinhan muuten olisin ollut viimeksi missään juhlassa? En jaksa muistaa. Ehkä vuosi sitten samaisessa Indiedaysin illassa?

*****

Katsottiin viime sunnuntaina elokuva The Intern, pääosassa Robert de Niro ja Anne Hathaway. Moni on varmaan nähnyt? Leffa oli tosi sympaattinen hyvän mielen kuva, ja suosittelen sitä just tällaisiin perjantai-illan päännollauksiin. (Vuokrattiin leffa Plejmosta.) Toinen mielenkiintoinen on tullut elokuviin muistaakseni viime viikolla ensi-iltaan, The Dressmaker, jonka traileri oli ihan huippukiinnostava! Pääosassa on Kate Winslet. Molempien leffojen puvustus on ihana, toinen tätä päivää ja toinen mennyttä aikaa.


coat Selected Femme / jeans Nudie / sneakers Adidas

knit Mango / beanie Global / scarf By Malene Birger

Asu on tältä päivältä. Olen ollut pienoisessa tyylikriisissä muutaman viikon luettuani Säker Stilin. Pitäisikin kirjoittaa vähän ajatuksia siitä. Vaatehuone on siistitty ja kirppisjuttuja laitettu kuvausta odottamaan. Tykkään hirmuisesti tuosta harmaasta villakangastakista. Raitahuivi on parin vuoden takaa, ja onpas se taas raikkaan näköinen! Paksu puuvillaneule on Mangon alesta toissa keväältä, ja edelleen supersuosikki.

Mukavaa perjantaita kaikille!

Share:

1 Comment

  1. Marjukka / Fab Forty Something
    23/04/2016 / 8:13 am

    Se oli just sellainen hyvänmielenleffa. Ja De Niro oli niin sympaattinen. Mulle hän on aina vähän mafioso kylläkin…

Vastaa