Klassinen kamelitakki rennolla twistillä

Kamelinruskea Ajattaresta hankittu Cinzia Roccan takki on yksi vanhimpia vaatteitani tällä hetkellä. Ostohetkellä hieman kirpaisi, mutta laatu on korvannut hinnan kuluneina vuosina. Takki on edelleen kuin uusi, ja se on siro kuin mikä, kertakaikkiaan ihana.

Tänä keväänä olen löytänyt sen uudestaan, kun olen yhdistänyt sen pipoon ja tennareihin. Olen kävellyt matalilla kengillä enemmän kuin moneen vuoteen, lieneekö laiskuus ja mukavuudenhalu iskenyt minuun?
coat Cinzia Rocca / jeans DAY / beanie from Zalando

sneakers Adidas / knit 8PM / scarf Balmuir ”Milano”*

Juu, kuvissa ollaan varsin huolettomana, huivi vinossa ja urheilusukat vilkkuen, mutta ainakin asu on autenttinen, hehheh! Välillä ottaa päästä, kun huomaa asukuvissa olevan aina jotain vinossa, hius sojottaa sinne tänne, huivi on vinossa tai jotain muuta outoa. No kuitenkin, kuvat otettiin, kun oltiin tulossa SHE:stä torstai-iltana,. oli kova nälkä, ja kiire kotiin! Ei siinä ehdi huivia suoristaa, kun mielessä on vain iltapala!

Miten teillä on viikonloppu sujunut? Minä vetäisin kymmenen tunnin unet. Puoli seitsemältä havahduin, kun tikka —- juu, en sano enempää, mies meni heittämään sitä hanskalla. Ei saanut raukka enempää unta, minä nukuin yli yhdeksään. Päivällä käytiin sitten Oralilla, jossa sain Invisalign-hoidon päätökseen, mutta siitä sitten enemmän vielä omassa postauksessaan. Viikonloppu on ihan liian lyhyt, en ole taaskaan saanut tehtyä puoliakaan, mitä piti…

Huomenna kuitenkin aion viettää täydellisen lepopäivän. On ollut aikamoista suhaamista viime viikot, reissua myöten. Tuntuu siltä, että en ehdi tekemään mitään kunnolla tai rauhassa. Siispä otan päivän mittaisen aikalisän. Aion nukkua pitkään, syödä rauhallisen aamiaisen, mennä sänkyyn takaisin loikoilemaan, tehdä hyvää ruokaa ja suunnitella ensi viikon postauksia. Barclonasta tulee pari juttua, hammashoidon päätös, kevätinspistä ja Mitä kuuluu-haasteen vastaukset.

Nyt kökötän kone sylissä sängyssä, ympärillä illan rauha. Eikä ole kiire mihinkään. Illanjatkot teille!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  16/04/2016 / 5:46 pm

  Ihanaa lauantaita! Asukokokonaisuus miellyttää kovasti. Yhdistelmä ajattomuutta ja huolettomuutta. Keväällä matalat kengät, vaikka lenkkarit tuo kesän jotenkin lähemmäs.Anna hiusten sojottaa tai pipon olla vinossa. Liian asetellut kuvat eivät ole niin mielenkiintoisia.Pyykkihuolto tehty ja pihakukille tehty tilaa. Siinä tämän lauantain tärkeimmät. Mukavaa iltaa terveisin Maarit

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  16/04/2016 / 5:59 pm

  Kiitos! Välillä ihailen nuorten bloggaajien täydellisiä kuvia, jotka ovat kovin kauniita. Itse en pysyisi samaan, eikä taida olla tarviskaan. Liika täydellisyys ei ole pitemmän päälle kiinnostavaa, kun elämä on kuitenkin aika rosoista! Apua, pyykki, se saa odottaa maanantaille! Mukavaa iltaa sinullekin Maarit, kiitos kommentista!

 3. Anonyymi
  17/04/2016 / 5:09 am

  Kyllähän beesi on klassinen väri ja helposti yhdistettävissä. Minulla on Max Maran klassinen kamelinkarvainen villakangastakki, jota käytän enemmän tai vähemmän, mutta käytössä on kuitenkin jatkuvasti.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/04/2016 / 12:00 pm

  Sä olet tehnyt todella ajattoman hankinnan, takkisi on varmasti upea!

 5. Taru | HOME AT LAST
  17/04/2016 / 6:50 pm

  Kiva, kiva asu! Ja nyt tuli ehkä pieni himo tuohon huiviin, kun mulla on jo pitkään ollut Luikkarin vastaavia, kaksi myin jo pois niiden logojen takia, mutta ekana hankittu just tämän värinen on vielä… Ja silti se jää ihanasta materiaalistaan huolimatta aina kaappiin. Jotenkin alkanut vierastamaan niitä logoja, vaikka huivi onkin upea. Ehkäpä myynkin sen ja hankin Balmuirilta uuden. 😀

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  18/04/2016 / 2:33 pm

  Hih, kiva, kiitos! Huivi on ihana, mun on ihan pakko saada myös mustana tämä sama! Piti reissussa lämpimänä. Älä suotta vierasta logohuivia, onhan se klassikko!

Vastaa