Matkakosmetiikkaa

Pidän itseäni aika hyvänä pakkaajana. Mietin yleensä asukokonaisuudet kotona valmiiksi ja otan niistä kuvat, että muistan ne. Kengät ovat se vaikein pala, niitä tekisi mieli haalia useampi pari mukaan, mutta tulevalla reissulla yritän pärjätä kaksilla. No, ehkä kolmilla…? Katsotaan!

Puhdistusemulsiot ja kasvovedet pakkaan pieniin pulloihin, shampoissa, hoitoaineissa ja lakoissa suosin matkakokoja. Vaikka kuvasarjassa on hajuvesi, luultavasti jätän senkin kotiin, sillä hotellimme lähellä on El Corte Inglés, jonka hajuvesiosastolla voi käydä suihkauttamassa jonkin Annick Goutalin ihanan tuoksun päiväksi. (Jos viitsii. Voi olla muutakin tekemistä.)

Why Not PR:n Nora muisti minua aurinkosuojatuotteilla, ja ne lähtevät ehdottomasti mukaan. Joko nyt olisin löytänyt kevyen ja hyvän aurinkosuojan kasvoille? Louis Widmerin tuotteista olen tykännyt kovasti ennenkin. Pienet shampoon, hoitoaineen ja lakan ostin kampaamosta. Sitten vielä mukaan pakataa deodorantti, hammastahna, muotovaahto ja minimaalinen määrä meikkejä. Hotellissamme on myös kosmetiikkaa, eiköhän vartalovoide löydy sieltä.
Niin ja tietenkin mukaan lähtee myös Compeed-tuotteita, toivotaan tosin, ettei niille tule käyttöä!

Miten te pakkailette matkalle, lähteekö mukaan sen sata putelia, vai yritättekö pärjätä mahdollisimman vähällä? Mukavaa maanantaita, aurinkokin paistaa!

Share:

8 Comments

 1. GoneWithTheNails/Mirka
  04/04/2016 / 2:40 pm

  Mikä tuo vasemmanpuoleinen Compeed- tuote on? Ihanan värisiä matkatuotteita 🙂

 2. Emma
  04/04/2016 / 3:10 pm

  Hei ihan mahtava idea toi asujen kuvaaminen valmiiksi! Mäkin aina kyllä mietin kokonaisuudet, mutta sitten kohteessa se ajatus jotenkin karkaa – varsinkin kun yleensä viisi minuuttia ennen lähtöä laukkuun tunkee vielä mukaan kymmenen "randomia", jotka sitten sotkee sen hyvin suunnitellun kokonaisuuden 🙂 Me ollaan lähdössä Italiaan kesäkuussa ja kerrankin olen miettinyt vaatteita hyvissä ajoin ja lähtenyt liikkeelle väripaletti-ajattelulla! Otan mukaan vain kolmea väriä –> kaikki sopii kaiken kanssa. Toivottavasti…Mukavaa alkanutta huhtikuuta Marjukka!t: Emma / Harkittuja herkkuja

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  04/04/2016 / 4:55 pm

  Se on eräänlainen vaha, jota laitetaan siihen kohtaa jalkaa, joka mahdollisesti altistuu hiertymälle. Siis etukäteen. Kesäll tosi kätevä tuote!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  04/04/2016 / 4:57 pm

  Oih ihanaa, Italiaan! Olen ollut kahdesti, missään ei ole kauniimpaa! Väripaletti on hyvä idea myös! Mulla lähtee mukaan neljää. Nyt en ehdi kuvata, ellei huomenna jää siihen aikaa…

 5. maiju
  04/04/2016 / 8:05 pm

  Voi kun on ihanan energinen kuva tuo ylimmäinen. Mä pakkaan mukaan yleensä kanssa matkakokoja. Hyvää matkaa Marjukka.

 6. Leena
  05/04/2016 / 7:07 am

  Ihanaa matkaa! Perästä tullaan kuukauden kuluttua eli innolla odotan juttuja ja vinkkejä 🙂 Itse matkustan minimituotteilla. Ajattelen aina, että jos jotain sitten uupuu, saa sen paikanpäältäkin ostettua.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  05/04/2016 / 4:01 pm

  Kiitos kovasti! Jep, ylimmässä kuvassa on vähän väriä, miehen synttäriruusuja.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  05/04/2016 / 4:03 pm

  Kiitos! Lähden nyt sillä mielin, että sitä katsellaan, mitä jaksetaan. Olen tosi väsynyt tällä hetkellä, saas nähdä mihin sitä taipuu lyhyellä lomalla! Joo ihan tosi, jos joku kosmetiikka tai teeppari tarvitaan, sen voi ostaa paikan päältä. Sitä paitsi paikalliset marketit ovat aina mielenkiintoisia käydä.

Vastaa