Mitä minulle kuuluu-haaste

Blogeissa on kiertänyt hauska haaste, ja minäkin sain tämän, mutta apua, en muista keneltä! Tässä kuitenkin tulee näin illan ratoksi vastauksia. Kirjoitan tätä lauantaiaamupäivänä.

Miten voit? Kiitos hyvin voin. Koko ajan kesää kohti paremmin, vaikka työvuosi alkaa vaatia jo veroaan. Olen saanut kuntoiltua säännöllisesti, myös Barcelonan-matka oli hyvä irtiotto. Allergiat alkavat helpottaa.

Mitä toivot tällä hetkellä? Toivon, että saisin kevään kunnialla läpi, kaikki työhommat tehtyä. Ja että kesä olisi lämmin! Sellainen, että sitä jo toivoisi syksyn ja viileämpien säiden alkavan.

Mitä olet syönyt tänään? Kello ei ole vielä puoltakaan päivää tätä kirjoittaessani, joten takana on vasta aamupala. Viikonloppuna syön jugurttia. Muusaan vähän tumman banaanin, laitan kourallisen mustikoita, lisään Alpro Zero Sugar-jugurttia, vähän kookosmaitoa ja reilu kaksi ruokalusikallista CoCoVin chia-siemeniä. Aamulla on maukas jugurttivanukas odottaassa. Päälle laitan pikkuisen hunajaa. Niin taivaallisen hyvää! Tykkään syödä vähän jotain makeaa aamupalalla. Lisäksi pyöräytän latte-kahvit Nespressollani. Toinen kupillinen on kofeiiniton. Aamupalalla selailen blogeja ja jutustelen mieheni kanssa.

Mikä on suosikkihedelmäsi? Varmaankin banaani. Se on vain niin hyvää, ruokaisaa ja taipuu moneen. Ylikypsät voi laittaa puuroon tai jugurttiin. Ostan luomubanaaneja.

Mitä ajattelit tehdä huomenna? Huomenna on sunnuntai, ja kuvaamme erään tosi mieluisan asujutun yhteistyön merkeissä. Tulos nähdään toukokuun ensimmäisellä viikolla. Muuten aion ottaa rennosti, kuntoilla ehkä. Lisäksi töihin ensi viikolle on valmistettavaa, mutta ehkä se on enemmän sellaista ajatustyötä, jota prosessoin koko viikonlopun.

Kenen kanssa nukuit? Mieheni. Nukun tosi huonosti, jos hän ei ole vieressä. Sitä paitsi, kuka muu olisi niin ritarillinen, että kävisi hätyyttämässä tikkaa katolta viisi kertaa alkaen kello kuusi aamulla? That´s love, say no more.

Mitä luet tällä hetkellä? En mitään. En jaksa keskittyä mihinkään lehtiä kummempiin.

Viimeksi katsottu elokuva? Eilen illalla katsoimme Kidnapping Freddy Heineken, Viaplaylta. Pikkuisen erilainen rikoselokuva! Pääosassa oli mm. Anthony Hopkins.

Kuka soitti sinulle viimeksi? Varmaankin mieheni.

Kolme viimeksi tullutta tekstiviestiä? Viestit lähetti kummitytön äiti, BW ja työkaveri eilen. ”Kiva!” ”Siellä on hyvät parkkipaikat! ja vieläpä ilmaiset! Puoli kaksi sopii hyvin! Tänään seiskalta?” ”iPadien varauksia tarkoitan.”

Mitä lukee viimeksi lähettämässäsi tekstiviestissä? ”Kasilta! Kato nyt säkin ny vielä etten väärin nähnyt.”

Kuka kirjoitti sinulle viimeksi Facebookin chatissa? Reetta, joka kiitti Relove-jutusta.

Mille nauroit viimeksi? Nauroin eilen niin makeasti, kun eräs ystävä kertoi luokkansa pienen pojan olevan kovin rakastunut yhteen luokan pieneen tyttöön, eikä yritä edes peitellä sitä. Kun pojalta oli kysytty, mikä siinä tyttösessä on niin ihanaa, hän oli vastannut että kullanhohtoiset hiukset! Sööttiä!

Viimeisin ostos? Apteekista ostin kaikkea tarpeellista.

Mitä pelkäät? Tällä hetkellä en oikeastaan mitään. Kevyellä tasolla sitä, tuleeko huomisista asukuvista yhtään onnistuneita!

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt? Voih, lämpö ja aurinko tekisi niin hyvää, kunnon D-vitamiinipaukku ja kevyt rusketus! Ihan Gran Canarialle lähtisin mielelläni vakkarihotellin altaalle pötköttämään!

Mitä toivot syntymäpäivälahjaksi? Synttärit ovat vasta syksyllä. En toivo mitään erityistä.

Mukavaa tiistaita!

Share:

Vastaa