Relove

Olette varmaankin huomanneet jo somesta ja medioista, että Töölöntorille on tullut uusi, upea konseptikauppa nimeltä Relove. Se on Hautakankaan Nooran kymmenvuotisen unelman toteutuma: kirppis, jossa tuoksuu hyvältä, joka on kaunis ja jonne tullaan viettämään aikaa ja viihtymään. Viime kesänä löytyi sitten unelmien liikepaikka Töölöstä. Ja kun vielä ystävä, blogikollega Reetta Valkoisesta Talosta lähti yhtiökumppaniksi, alkoi unelma todenteolla muuttua todeksi.

Relove on monipuolinen konsepti: samassa tilassa on kirppis, lifestylekauppa, pop up-corner ja kahvila. Tarjolla on kierrätysvaatteiden lisäksi ranskalaista sisustustavaraa, luonnonkosmetiikkaa (mm. Jurliqueta), kirjoja… Jos haluaa pitää levähtää ja lukea vaikka iltapäivä- tai sisustuslehden, voi seuraksi ottaa vaikkapa lounassalaatin, täytetyn leivän, jälkiruuaksi kakkupalan. Aamupalaksi voi nauttia tuorepuuroa. Kahvi oli todella hyvää!

Reetta kertoi, että moni on kysellyt ketä sisustussuunnittelijaa naiset ovat käyttäneet. Mutta ei, sepä onkin ihan omaa käsialaa, ja tulos on kerrassaan ihastuttava. Kahvilassa on viherseinä, ikkunanvierustaso ja suloinen pyöreä pöytä jakkaroineen. On harmaata seinää, suuria viherkasveja ja ah – ihan mieletön valo suurista ikkunoista ohi virtaavalle Runeberginkadulle. Teki mieli jäädä nojailemaan tyynyihin ja katsella vain ohikukevia ihmisiä.

Relovessa kävi aika kuhina. Reetta kertoi, että viimeiset kuukaudet on tehty töitä todella kovasti, välillä on naurettu, välillä itketty. Sisustuksen ja hankintojen suhteen maku on mennyt ihan yksiin, toinen jatkaa toisen ajatusta.

Kuuntelin sivukorvalla sisääntulevien ihmisten reaktioita. Vau taisi olla aika monen huulilla. Otetaanko pieni kurkistus?
Kuvailun jälkeen istuskelin kahvin ja raakakakkupalan kanssa – jotka olivat muuten herkullisia! Ajattelin valtavaa työmäärää, jonka naiset ovat tehneet. Miten hienoa, että uskalletaan toteuttaa unelma ja tehdä työtä sen eteen. Tällaisia yrittäjiä, ja konsepteja myös tarvitaan lisää tähän maahan!

Lämpimät onnittelut Nooralle ja Reetalle Reloven avaamisesta! Käykääpä katsomassa, ja varatkaa aikaa kahville ja kakkupalalle.

Relove, Sandelsinkatu 6

 Ps. Minä muuten löysin kauan etsimäni lasirasian ensimmäisille kengilleni – jipii!

Share:

10 Comments

 1. sundaymoodblog
  21/04/2016 / 4:23 pm

  Oi, näyttääpä houkuttelevalta ja kuullostaapa hyvältä konseptilta. Täytyypä lisätä tämä seuraavan Helsingin reissun ohjelmaan. Olen niin samaa mieltä kanssasi, että on inspiroivaa ja ilahduttavaa, että ihmiset uskaltavat toteuttaa unelmiaan!

 2. Anonyymi
  21/04/2016 / 4:24 pm

  Kävimme tyttäreni kanssa maanantaina Relovessa, aivan ihana paikka! Nautimme todella herkullista tuorepuuroa ja oikein hyvää kahvia. Menemme uudestaan tutkimaan tarkemmin kaikkea muuta, mitä siellä on. Kannattaa käydä tutustumassa!! Riitta

 3. Heli - Kotonaparas.com
  21/04/2016 / 5:23 pm

  Mikä mainio idea ja konsepti! Täällä täytyy päästä käymään pian :).

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  21/04/2016 / 5:51 pm

  Kyllä, juuri näin, ja vielä näin upeasti! Töölöntorin seutu on ihana, varsinkin kesäisin. Se on mulle aika muistorikasta seutua, onhan Sibelius Akatemian päätalo ihan takana. Tin Tin Tangossa on tullut istuttua, ja Mamma Rosa on yksi lemppariravintoloistani jo vuosien takaa. Relove on mahtava lisä torin laidalle.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  21/04/2016 / 5:52 pm

  Eikö olekin ihana. Minä ehdin tutkia sisustuspuolen tarkkaan, ja ihastuin raakakakkuun ikihyviksi!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  21/04/2016 / 5:53 pm

  Voi joo, mä uskon, että sä tykkäät siitä!

 7. Tiia K
  22/04/2016 / 4:27 am

  Menossa ollaan heti kun aikaa löytyy. Upeaa kun ihmiset toteuttavat rohkeasti unelmiaan ja viel ä ihanaakin ihanampi Reetta <3Aurinkoista viikonloppua <3

 8. Anonyymi
  22/04/2016 / 4:32 am

  Ihanaa, kun kirjoitit Relovesta. Olen käynyt kurkkimassa Reetan blogissa, mutta hän on ymmärrettävästi kiireinen. Kauniita kuvia ja ehdottomasti olen menossa.Reetalla on kaunis raidallinen huivi. Mistähän se on? Tunnistatko Marjukka?Mukavaa huhtikuun loppua, Tiina

 9. Anonyymi
  22/04/2016 / 6:17 am

  No voiko olla ihanampaa yhdistelmää! Varsinkin tuo kirppis, jossa tuoksuu hyvältä, on tähän saakka ollut harvinaisuus, siellä pystyy ne kahvitkin sitten nauttimaan 🙂 Ehdottomasti seuraavan Helsingin-reissun käyntilistalle! T: Ansu

 10. Reetta Niemi
  22/04/2016 / 7:42 pm

  Reetta täällä vastaa, moi!Juu, kiirettä on pitänyt, käytännössä teen töitä ja käyn nopeasti nukkumassa… Hih, ei enää makailua uima-altaalla. Huivi on By Malene Birgerin muutaman vuoden takaa.

Vastaa