Sininen pitkä jakku ja valkoinen laukku

Matkapostausten väliin vähän asukuvaa! En tiedä onko vanhuus ja laiskuus iskenyt vai mitä, mutta ainoat vaateshoppailut tein Barcelonassa Massimo Dutissa. Bongasin kaksi suurta liikettä, joista toisesta tein sitten kunnon täsmät, kuvan sininen jakku sekä kaksi silkkipaitaa. Ihastuin jakun väriin kovasti, ja malliin myös. Yhdistin sen Panchic-lenkkareihi ja Furlan laukkuuni. Laukku oli muuten reissussa mukana, ja voi miten kätevä se oli. Se veti hyvin kameran, vesipullon ja jotain pientä ekstraa. Välilä kannoin sitä olalla, välillä crossbodyna. Ihan paras kesälaukkuhankinta!


jacket Massimo Dutti / jeans DAY Birger & Mikkelsen

 t-shirt Zara / shoes Panchic / bag Furla

Tänään oli yksi kevään vedenjakajapäivä, nimittäin ensimmäinen kevätjuhlapalaveri. Siitä se lähtee, lähtölaskenta kesään. Tuntuu, että tämä vuosi on ollut superpitkä, ja talvi oli varmaan yksi raskaimmista ikinä. En ole pitänyt tapanani valittaa blogiin, enkä valita nytkään sen enempää, mutta olen yksinkeraisesti vain superiloinen, että se on ohi. Kesä tulee, saa vetää henkeä ja levätä. Tunnen olevani sen tarpeessa, hiljaisuuden myös.

Hiljaisuudesta puheenollen, muistatteko, kun viime keväänä valitin tikasta, joka tuli aikaisin aamulla hakkaamaan nokkaansa katolle – trrrrrrrrrr! Se on tullut takaisin! Tosin se aloittaa vasta seitsemän pintaan, jolloin ollaan jo ylhäällä, mutta niin se vaan aloittaa! Kun paukuttaa ikkunaa pari kertaa, se lähtee tiehensä, mutta on pari kertaa uskaltanut tulla takaisin! Että se kehtaa, mokoma lintu… ; ) Jos se aikaisin lauantai-aamuna uskaltaa, julistan sille sodan!

Mukavaa iltaa kaikille!

Share:

10 Comments

 1. Business Woman
  13/04/2016 / 6:00 pm

  Jakku on kyllä kaunis! Ja oikein hyvä kesätakki myös, hyvä ostos. Kesä on kuule käsillä nopeammin kuin edes arvaat:) Mukavaa loppuviikkoa kamu <3

 2. Anonyymi
  13/04/2016 / 6:23 pm

  Allekirjoitan tuon hiljaisuuden kaipuun. Samoin se on työpäivien jälkeen, jonkin aikaa nautin vain kodin hiljaisuudesta ja ylipäänsä rauhasta. Koulumaailma on hektinen.Älä nyt tikkaa moiti, toinen etsii puolisoa 🙂 Entisen talomme pihapiirissä tikka oli raahannut pienen metallilevyn korkealle puuhun ja kävi sitä hakkaamassa päivittäin keväällä – tikan tapa etsiä puolisoa.. Kuten eräs kollega tänään töissä sanoi: tämän viikon jälkeen enää 7 viikkoa lomaan. Tosin ne seitsemän viikkoa ovat ne hurjan hektiset arviointeineen ja kevätjuhlineen. Huh. Tsemppiä.

 3. maiju
  13/04/2016 / 6:58 pm

  Ihana tuo sininen jakkusi. Valkoinen laukku sopii just eikä melkein asuun.

 4. Marre
  14/04/2016 / 1:07 am

  Anna tikan koputtaa 🙂 Kevään merkki! Kevät on ihanaa aikaa kun luonto herää! Vuodenaikojen ihanuutta, vaikkakin talvi on liian pitkä, kun sitä kevättä saa odottaa ja odottaa, takatalvineen kaikkineen.

 5. Anonyymi
  14/04/2016 / 5:39 am

  Meidän tikka ei ole vielä tullut takaisin. 🙂 Tosin lähistöllä on aloitettu rakennushommat, että vaikka tikkaa ei tuliskaan, pitää kaivurit sun muut huolen aamuheräämisestä sitten lomalla. No, pitää ajatella niin, että saa paljon aikaiseksi, kun herää aikaisin 🙂 Oon mielenkiinnolla lukenut sun Barcelona-juttuja, kun oon ite lähdössä sinne toukokuun alussa. Tanja

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  14/04/2016 / 1:41 pm

  Mä ihastuin tuohon raikkaaseen siniseen! Kyllä odotan kesää, enemmän kuin koskaan. Mutta kun in paljon tekemistä, aikakin kuluu nopeammin. Samoin sulle!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  14/04/2016 / 1:44 pm

  Just näin, mä en kestä työpäiväm jälkeen yhtään ekstraääntä… On kyl hektistä, meillä kevätkonsertit, ilmiöviikko, arvioinnit, kahdet kevätjuhlat ja kaikkea muutakin. Vaan onhan tässä loppukeväässä oma fiiliksensä, josta olen aina tykännyt.Heh, tikka ei tullut tänä aamuna koputtelemaan, olisiko se löytänyt jo itselleen puolisoehdokkaan. Teilläpä oli yritteliäs lintu!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  14/04/2016 / 1:45 pm

  Eiks ookin ihana väri! Keväisen raikas!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  14/04/2016 / 1:47 pm

  Talvi on ihan liian pitkä, mulle sopis tuollainen keskieurooppalainen talvi… Kevään merkit pitävät hurjaa sirkutusta pihapuissa!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  14/04/2016 / 1:49 pm

  Oletko lukenut Nauran auringolle-blogia, Matkatar asuu Barcelonassa osan vuotta. Pari juttua ajttelin vielä laittaa. Olin vähän laiska siellä kuvailemaan. Ehkäpä teidän tukka on muuttanut rauhallisemmille seuduille!

Vastaa