Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.5.2016

Asuja lämpimiin ilmoihin

Oma suhteellisen pieni kesävaatevarastoni koostuu oikeastaan vain muutamasta väristä. Suosikkejani ovat valkoinen, sininen, konjakinruskea, puuteribeige, musta. Sävyt ovat keskenään helposti yhdisteltävissä. Kesällä annan periksi myös vähän romanttisuudelle. Kepeät, ohuet materiaalit, ehkä röyhelö jossain - ne kuuluvat kesään.

Kengissä kannattaa panostaa tuttuihin, hyväksi havaittuihin merkkeihin. Omia suosikkejani ovat Clarks, Marc O ´Polo ja Michael Michael Kors. Näissä ei jalka väsy, ja lesti sopii omaan jalkaani hyvin. Kengissä saa vähän kiillellä.

Kauniit asusteet kruunaavat kokonaisuudet. Pellava- tai silkkihuivi ja kaunis hattu sopivat kesätyyliin mainiosti.
1. mbyM 2. Balmuir 3. Kienna 4. Gap 5. Balmuir
6. Gabor 7. MICHAEL Michael Kors (suosikit, löytyy itseltä!) 8. Marc O ´Polo 9. Hope
Mukavaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oi, nuo molemmat raitahameet on ihania! Molemmat hatut kelpais myös.

  VastaaPoista
 2. Moikka, hei mjistan, taisit ostaa nuoMK sandaalit kun oltiin yhdessä shoppailemassa :) Ne on kyllä ihanat!
  Vaikka muuten olen niin musta ystävä niin valkoinen pellava kaikissa vaatteissa on vaan kesällä se juttu! Mulla oli aikanaan Inwearin valkoinen pellavainen kotelomekko ja käytin senniin lopuksiin, että oli pakko laittaa se roskikseen. Monta vuotta olen kaivannut ja hakenut samanmallista, mutta eipä vaan ole löytynyt. Kaikenlaisia pitsimekkoja tai röyhelömekkoja löytyy, mutta kun ha-lu-anjust sellasen kotelomekon. Tarttis varmaan itse ommella, mutta kun ei viitti. Kivaa lauauntai-iltaa ystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ostin, se oli kyllä menoa se, ja ovat olleet kyllä niin kauniit ja hyvät jalassa!

   Se on kurjaa, kun lempivaate kulahtaa! Muistan joitain farkkupareja, kun on ollut pakko laittaa pois, mm. yhdet mustat Christelle & co:n farkut vuosia sitten. InWearin mekoissa on kyllä mahtava istuvuus. Onnea mekon metsästykseen! Sä onnellinen osaat ommella, ehkä saat vielä inspiksen...? Samoin sulle! Pitäisi nähdä pian, mulla olis sulle niin paljon kaikkea jutunjuurta!!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.