Balmuirin Como-huivi

Lukijani Tiina kyseli mielipidettäni Balmuirin Como-huivista ja toivoi kuvia paisley-kuviosta. Tässä tulee!

Como on sataprosenttista silkkiä ja mitoiltaan 140x140cm. Oma huivini on väriltään”ebony”, mutta muitakin värivaihtoehtoja on, esim. dark blue, mint, red, deep sea, heather ja mielenkiintoinen caviar.

Comosta on tulossa pienempikin versio. Vaikka huivi on noin iso, sen voi silti kietoa aika pieneksikin, ja se menee hyvin esim. paitiksen kaveriksi kaulaan. Silkki on hengittävä ja ihana materiaali, joten huivi ei ole ollenkaan kuuma eikä hiostava. Olen pitänyt omaa Comoani myös töissä, joten en todellakaan ole sitä säästellyt kaapissa. Miksi olisin, sehän tuottaa iloa ihan tavalliseen päiväänkin.

Olen tykännyt kovasti paisley-kuoseista, ja Comon kuosin väritys on hienostunut ja kaunis. Vai mitä sanotte?

Lahjoja tai huiveja miettivien kannattaakin nyt käyttää blogini alekoodi hyväkseen, sillä se on voimassa vielä toukokuun! Eli koodilla FABFORTY15 saa kivan alennuksen. Suosittelen myös tutustumaan Avignon– ja Capri-huiveihin, jotka sopivat kesään todella hyvin. Avignon on villaa, Capri puolestaan silkin ja puuvillan sekoitus. Ja tietenkin silkkinen pikku Seine – sopii vaikka laukun koristeeksi.

*****

Allekirjoittanut valvoi alkuyöstä, sillä päiväunet kostautuivat… Niin ihanaa kuin päikkärit ovat, tunti sitä autuutta söi  yöunia. Yritän silti nyt tehdä jotain liikunnallista, mutta nukkumatti taitaa kutsua aikaisin tänä iltana! Mukavaa iltaa!

*huivi saatu blogin kautta, bloggaaja ei hyödy linkeistä rahallisesti

Share:

8 Comments

 1. Tiina H.
  17/05/2016 / 2:58 pm

  Kiitos Marjukka! Como on kyllä kaunis huivi ja hienostuneet värit tässä ebonyssä. Olen vielä epävarma, minkä värin ottaisin, kun niin moni kiinnostaisi. Luulen, että odotan sitä pientä huivia, se alkoi kiinnostaa kovasti. TerveisinTiina

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  18/05/2016 / 4:55 pm

  Sehän se meinaa olla vähän ongelma, on niin monta kaunista joista valita! Kiitos postausaiheesta muuten!!

 3. Susannah
  22/06/2016 / 8:44 am

  Milloin tuo pienempi huivi olisi tulossa myyntiin? 🙂

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  22/06/2016 / 8:52 am

  Minäpä yritän muistaa kysyä tänään, kun näen Balmuirin porukoita.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  22/06/2016 / 6:10 pm

  Heinäkuun lopulla tulee!

 6. Susannah
  23/06/2016 / 10:17 am

  Kiitos. Malttamattomana jo odotan 🙂

 7. Anonyymi
  08/01/2018 / 10:44 am

  Hei, huivisi on tosi kaunis ja olisin kysynyt että onko se harmaaseen taittava vai beigeen. Kuvasta ei oikein saa selville. Onko paremmin kylmä sävy vai lämmin? t. Maritta

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  08/01/2018 / 10:54 am

  Huivi on aika jännä sekoitus lämmintä harmaata, mutta pinkkiä ja mustaa. Kokonaisuus kääntyy varmaan enemmän kylmän puolelle.

Vastaa