Hellepäivän iltana

Mikä lämmin päivä! Etupihalle paistaa aurinko edelleen, suloinen iltalämpö on niin ihanaa. Aamulla kello pärähtää soimaan puoli seitsemältä, loppusuora lauantaita kohti alkaa. Pää on aika tyhjä kaikesta. Illalla vain makoilin laverilla ja tuijottelin pellolle, päättäväisesti kaiken kitkettävän yli. Ehtii sitä sittenkin, kun on viileämpää.

Viikonloppuna varmistui, että meidän lukioluokan luokkakokous pidetään. Kyselin keväällä halukkuutta asiaan, ja hitaasti homma pyörähti käyntiin. Nyt on pöytä varattu legendaarisesta Pelimannista. Tosi hauska nähdä tyyppejä, useaa heistä en ole nähnyt lakin saamisen jälkeen. Toisiin pidin opiskeluaikoina enemmän yhteyttä, nykyään vain yhteen. Joukossamme on mm. muutama opettaja, lastentarhanopettaja, pappi, poliisi, yrittäjä, maatalon emäntä, kirjallisuuden tohtori jne. Tuleepahan lisäksi käytyä pitkästä aikaa Kaustisellakin, ja vielä festariaikaan. Mukaan pyydetään tietty reksi, luokanohjaajamme ja muutama opettaja.

Käytiin ladolla kuvailemassa. Joskus kävelen sinne, laitan huivin tai viltin maahan ja istuskelen tuijotellen pellolle. Kotimaisemissa on ihan parasta. Olen tullut superlaiskaksi lähtemään mihinkään töiden jälkeen, vai lieneekö loppukeväällä osuutta asiaan…

jeans & t-shirt Zara / sneakers Lacoste / hat Balmuir / sunnies RayBan

Ei muuta kuin mukavaa illan jatkoa!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  31/05/2016 / 6:03 pm

  Kivat tennarit, mistä löysit??sipsi@iki.fi

 2. Mapsi
  01/06/2016 / 6:52 pm

  Vitsi että näytät hyvältä, jotenkin tää tyyli on niin sua! Hih, mulla taitaa muuten ola samat farkut; hetken mietin, että voiko hmm…tälläinen kypsähkö nainen käyttää revittyjä farkkuja, mutta sitten ajattelin, että mitä ihmettä mä mietin, mitä muut siitä ajattelee jos ne on musta kivat 🙂 Ja ostin. Ja oikeinpa tein, kun sullakin on revityt farkut!! Hyvä me!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  02/06/2016 / 3:49 pm

  Nää ovat kahden vuoden takainen ostos Gran Canarialta, mutta tuon adlinkin takana ovat juuri samat tennarit.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  02/06/2016 / 3:50 pm

  Hyvä me! Mä niin inhoan sitä, että pitäisi miettiä mitä muut sanovat. Menee ilo elämästä sillä tavalla. Jos ne ovat kivat, niin miksi niitä ei pitäisi! Ollaan vaan kypsähköjä naisia revityissä farkuissa. ; )

Vastaa