Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

26.5.2016

Iltapäivä Helin ja kameran kanssaHeissan - tulin vasta kotiin kamalan nälkäisenä. Olin alkuillan kuvailemassa Villa Tremondossa Ouí-brändin syksyä, ensi viikolla saatte nähdä tuloksen. Ajattelin, että haluaisin blogiin ihan uudenlaisia kuvia, jonkun toisen silmin, jonkun toisen linssin läpi. Välillä on hyvä hypätä pois mukavuusalueeltaan. Ja niinpä päädyin pyytämään kuvaajakseni Heliä.

Helillä on vlogi, Naisellisia yksinpuheiluita - Feminine Soliloquies, mutta hän on myös todella taitava valokuvaaja. Toinen syy vierailijakuvaajan käyttämiseen oli, että Villa Tremondossa on haastava valo. Ja kolmas syy on, että olen jo kauan halunnut tutustua Heliin. Meillä synkkasi hyvin, ja oli todella mukava kuvaussessio. Lupauduin myös vlogivieraaksi, kääk! Ei vais, tosi kiva juttu! Saas nähdä, mistä keksimme jutustella.Viikko alkaa olla voiton puolella! Olen kyllä aika naatti, onneksi huomenna on perjantai, eikä viikonlopuksi ole sovittu mitään erikoista. Mukavaa iltaa!

Ps. Vähän järeämpi tuo Helin Olympus, kuin omani ; )

4 kommenttia:

 1. Olet saanut ihanan kuvaajan. Heli on niin symppis.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Marjukka :)! Näistä kuvista näkee, miten mä itse en yhtään tykkää joutua kuvaan. Joo, mutta vloggaaminen onkin eri juttu :D

  Sinä taas olit ihan mielettömän helppo kuvattava, vaikka se valo tosiaan oli hiukan... ongelmallinen ja kun vielä ilman salamaa mentiin. Sä oot niin sinut kuin olla voi kameran edessä.

  Juu, kyllä me jotain kivaa jutunjuurta keksitään videolle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, minusta kuva on vallan mainio ja sinä siinä kuin keijukainen! Me oltiin hyvä tiimi ja hauskaa oli! Mä ihan jo ootan sitä videon tekoa, meen todella mukavuusalueeni ulkopuolelle!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.