Omenankukkia ja kynsilakkoja

Omenapuut kukkivat, kuten myös luumu- ja päärynäpuut. Tämä on niin kaunista aikaa, kunpa vain puut kukkisivat kauemmin! Meidän päärynäpuu kukki ja hedelmöi ihan hurjasti viime kesänä, nyt se selvästi huilaa. Sosetta tein niin paljon, että sitä on pakastimessa vieläkin. Sitä on annettu myös lahjaksi. Selvästi emme ole innokkaimpia päärynäsoseen syöjiä, vaikka siitä tuli tosi hyvää ja kaiken tunnollisesti tein soseeksi.

Kevätkukkien suloisuutta on Lumenen kevään Gel Effect- uutuuslakoissakin. Värit ovat suloisen neutraaleja, juuri passeleita kevään hentoisten värien kanssa.

Vasemmalta 31, Tuulenvire, 29, Rannalla ja 28, Kesäunelmia. Alakuvassa vielä oikealla 32, Rantapolku. Kolmannessa kuvassa esiintyy 33, Paratiisi, alimmaisessa kuvassa 27, Kuuma päivä ja 30, Meriheinä. Oma suosikkikin on jo valittu, se on tuo ihana pinkki Kesäunelmia.


Omat kynteni kaipaavat nyt vähän hellempää huomiota ja kädet ylipäätään paljon kosteutusta. Muistattehan myös suojata kämmenet korkealla kertoimella. Se on asia, joka itseltä on tupannut unohtumaan!

Nyt on aika vähän huilata, illalla kotitöitä, jumppaa ja Belvery Hillsin täykkäreitä…juu, joku on pään nollauksen tarpeessa! Aurinkoista iltaa!

*tuotteet saatu blogin kautta

Share:

1 Comment

  1. Elämän Helmiä
    29/05/2016 / 7:30 pm

    Ihania kuvia!Itselläni juuri kynsissä 31, tuulenvire ja toisena on juuri tuo pinkki, jota oli edellisellä kerralla.Mukavaa viikkoa!-päivi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *