Rela perjantai-ilta

Aah, perjantai! Onpa ilta ollut leppoisa ja viikonloppu alkanut mukavissa merkeissä. Päätimme ex tempore lähteä Töölöntorille Mamma Rosaan maistelemaan parsaviikkojen herkkuja. Ravintola oli täpö täynnä, mutta onneksi onnistuimme saamaan sieltä pöydän. Herkuttelun jälkeen kutsui kotisohva, Beverly Hillsin täydelliset naiset ja Jurassic Parkin viimeiset puoli tuntia. Olipa muuten kökkö elokuva, hohhoijaa, mutta tulipahan katsottua.

On ihan ihme, miten paljon sää vaikuttaa mielialaan. Koko päivän on ollut hilpeän keväinen, iloinen olo. Huomiseksi on luvassa sadetta, joten pitää pistää siivoushihat heilumaan aamusella. Ja jotta ei ihan viime tippaan menisi, veroilmoitus pitää täydentää netissä vielä tänä iltana… Siinäpä pähkinänkuoressa meikäläisen perjantai! Mahtavaa illan jatkoa!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  13/05/2016 / 8:37 pm

  Hauska sattuma, olin pizzalla samassa Mamma Rosassa tänään. En kyllä nähnyt sua siellä, harmi:(Kiitos mukavasta ja kepeästä blogista!Liina

 2. Tiina
  14/05/2016 / 6:37 am

  Style asu ja kivan erilainen kuvakollaasi. Mukavaa viikonloppua!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  14/05/2016 / 9:11 am

  Siellä on niiiin hyvät pizzat. Olin noin viiden jälkeen, mites sä? Kiitos, ihana, että jaksat jakaa kanssani tätä arjen kepeyttä! ; )

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  14/05/2016 / 9:11 am

  Kiitos sulle myös Tiina!

Vastaa