Tällaisia päiviä tarvitaan

Mikä ilma! Kerrankin vapaille osui täydelliset säät. Keskiviikkona tuntui ihan uskomattomalle, että edessä on neljän päivän vapaa, tulossa mahtava sää, ja juu, paljon tekemistä. Kuvittelin tosiaan huhkivani kaikenlaista, mutta toisin kävi.

Torstaina aloitettiin reippaasti. Pesin ikkunalaudat, kunnostin pensaiden aluset ja kukkapenkit, kärrättiin multaa. Mies puhdisti painepesurilla terassin, portaat, haettiin varastosta puutarhakalusteet ja pestiin nekin. Kello oli puoli seitsemän illalla, ja aika paljon saatiin aikaan.

Vaan eilen sitten. Ei tehty mitään erikoista, no mitä nyt vähän parempaa ruokaa. Istuskelin terassilla ja katselin pellolla kyntävää traktoria. Turha aloittaa ikkunanpesua ennen kuin lähipellot on käännetty. Lueskelin vanhoja lehtiä, surffasin laiskasti netissä, haahuilin, silitin vähän pyykkiä ja haahuilin lisää. Hiukset olivat toista päivää laittamatta, sulloin ne hatun alle. Päivän asu oli lappuhaalari ja vanha t-paita.

Illalla sentään oli vähän treeniä, sen jälkeen makeat yöunet. Tänä aamuna otin kahvikupin ulos, muutaman vanhan lehden. Tuijottelin taas pellolle ja mietin, että kaikki on vielä edessä. Kesä. Aurinko. Voi, kun sitä saataisiin enemmän kuin viime kesänä. Ja vähän lämpöä myös.

Aika vähästä sitä on onnellinen. Pitkät yöunet, kahvikupillinen, aurinko, hyvää ruokaa ja vähän luppoaikaa. Haittana ainoastaan elämäni kovimmat allergiaoireet, jotka eivät tunnu talttuvan edes lääkkeillä. Mutta siinä se, ei muuta.

Rauhaisaa lauantai-iltaa!

Ps. Kirppisblogissa uutta – RayBan, Mulberry, Becksöndergaard, Hipanema jne. Laita sähköpostiviestiä, jos kiinnostaa. Olen illalla kyläilemässä, mutta vastaan viimeistään huomenna.

Share:

Vastaa