Villa Tremondon syksyn uutta

Viime torstaina ajelin Lauttasaareen kahteen pressiin: Balmuir ja Villa Tremondo ovat samassa rakennuksessa. Tosi nastaa järjestää pressit samalle päivälle!

Villa Tremondo on kahden upean naisen, Saran ja Tiinan agentuuri, ja neljänsadan neliön showroom valtavine ikkunoineen on nähtävyys sinänsä. Sekä showroomin että Saran ja Tiinan liikeketjun, DOTS…:in, sisustuksen on suunnitellut Fumin Anna Brykner, lahjakas suunnittelija ja visualisti.

Syksy on minulle se vuodenaika, jonka vaatteet ja asusteet sykähdyttävät eniten. Villa. Kerrospukeutuminen. Muhkeat neuleet. Nahka. Niinpä olin kuin lapsi karkkikaupassa, kun pääsin tutkimaan Ouín, Mos Moshin, Second Femalen, Edbladin, Stylesnobin, Gustavin jne. syysmallistoja. Mos Moshilla oli mittavan farkkumallistonsa lisäksi ihanaa mokkaa hapsuineen. Second Femalen mallistosta silmä kiinnittyi tietenkin pehmoisiin neuleisiin (navyn sininen ja pistaasinvihreä angora, nam). Ouílla taasen oli pari klassisen kaunista villakangastakkia, pitkiä neuleita, sähäkkä leopardikuvioinen takki… Värimaailma oli edelleen rauhallinen, mitään shokkivärejä ei oma silmä huomannut. Tai ehkäpä se on niin harjaantunut löytämään harmoniset värit, valkoisen sävyt, ruskeat, siniset, nudet ja harmaat.

</

Mos Moshin hapsutakki kiinnitti Muotikuiskaaja-blogin Pian (vas.) huomion. Oikealla Tiina.
Tarjoilu oli, ah…
Täällä lauantai jatkuu kotihommien merkeissä… Ihanaa päivänjatkoa!

Share:

Vastaa