Balmuirin Bellagio-pellavapeitto

Siivoaminen on nyt lopetettu, ja huusholli saunaa myöten käyty läpi ja siivottu. Mikä tunne, jeah! Kesän myötä myös raskaammat tekstiilit ovat saaneet vaihtua kevyempiin. Ilmava puuvilla ja pellava ovat suosikkimateriaalejani kesäkodissa. En kyllästy niihin talvellakaan, lisäilen sitten vain sekaan villahuopia tai tyynynpäällisiä. Erityisen tykästynyt olen olkkarin verhoihin, ne ovat lähes ensimmäinen asia, jotka tähän taloon hankittiin. Itse ompelin! Olen muutenkin ihan superuskollinen sisustaja. Jos vaatteita shoppailen välillä vähän fiilispohjalta, niin sisustuksessa olen todella harkitsevainen. Kotiin pääsee vain tarkasti harkittuja juttuja, kaikelle on paikkansa.

Balmuirin* Bellagio-peitosta on tullut vaeltaja meillä, sillä paitsi olen tykästynyt sen ulkonäköön, se tuntuu sopivan melkein minne vain. Nyt se on tuossa aulan puusohvalla, jotta voin ihailla sitä ohikulkiessa, mutta se lämmittää myös illalla jalkoja telkkaria katsoessa. Ja senhän voi viedä vaikka piknikille. Peiton sävy on nutria, ja se sopii mainiosti kaikkien harmaiden, ruskeiden ja valkoisten sekaan.

En myöskään kyllästy luonnonkukkiin. Kaikki värit sopivat kaikkien kanssa. Siitäkin huolimatta, että angervot vähän roskaavat, tuon niitä mieluusti sisälle. Toissa kesänä istuttamani jaloangervot kukkivat nyt komeasti. Bye bye yksi kukkapenkki, kannatti uhrata angervoille! Pihan eteläosassa on villiintynyt pihlaja-angervo, joka oli istuttaessa yksi surkea oksa. Nyt se on muhkea pensas, enkä välitä siitä sen enempää. Ja se näyttää pitävän siitä!


Nyt, kun on siivoamisesta päästy, voipi vähän relata ja alkaa katsella hellevaatteitaan sillä silmällä… ; Mukavaa torstaita kaikille!

*peitto saatu, adlink

Share:

4 Comments

 1. Tiina Vapalahti
  01/07/2016 / 6:58 am

  Hei Marjukka! Luen mielelläni blogiasi, mukavia juttuja ja elämänläheistä tekstiä. Jonkun muutoksen jälkeen, jonka mainitsit pari blogia sitten, lukemisesta puhelimella on tullut kuitenkin varsin epäkätevää. Teksti on kovin pientä ja suurentamalla fonttia pitää näyttöä siirrellä ees ja taas. Lukeminen on siis jäänyt, nätit kuvat toki vielä katselen. Voisikohan asialle tehdä jotain? Tiina

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  01/07/2016 / 9:42 am

  Hei, laitoin koodaajalleni nyt juuri viestiä. En tiedä tosin, tekeekö hän heinäkuun töitä. Mutta viimeistään elokuussa, lomien jälkeen, asia on kunnossa. Kiinnostaisi vielä tietää, onko sulla iOs, Adroid, Windows… MUlla on Lumia, eli Windowsilla luen, ja sillä nimenomaan teksti on pientä. Iphonessa se näyttäisi olevan suurempaa. Kiitos viestistä!

 3. Tiina Vapalahti
  11/07/2016 / 3:18 pm

  Hei, Windows (10) on minullakin. T

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  11/07/2016 / 3:36 pm

  Laitoin ennen reissua koodaajalleni viestiä, mutten ole saanut vastausta. Toiv elokuun alussa saadaan homma kuntoon. Pahoittelen, toiv jaksat odottaa siihen saakka! Mäkin tihrustan Windows 7:lla siihen asti!

Vastaa