Dubrovnikiin!

Jauzaa – kesälomamatka on maksettu ja Dubrovnik, Kroatia, odottaa! Eräs kaverini sanoi, että Kroatia on kuin parannettu versio Italiasta. Meidän Italian-matkamme ovat olleet täysiä kymppejä (Gardajärvi ja Toscana), joten odotukset ovat korkealla. Kaikki, joiden kanssa olen Kroatiasta puhunut, ovat tykänneet.

Majailemme Dubrovnikin vieressä Lapad-nimisellä niemellä, ja hotelli on omassa yksinäisyydessään niemen länsirannalla. Tästä lomasta tulee rento oloiluloma, kumpikaan meistä ei jaksa/halua suorittaa viikkoa millään pakolla, syödä vain hyvin, oleilla, chillata ja ottaa kaikin puolin rennosti. Iskeekö vanhuus, kun oikeastaan ei lomiaan muuten nykyään edes halua viettää.

Mutta nyt ovat kaikki vinkit tarpeen ja tervetulleita! Erityisesti ravintolavinkkauksia kaivataan. Olen kuullut, että ruoka on erittäin hyvää ja tuotetaan lähialueilla. Ja ei sitä tiedä, vaikka innostuisimme ottamaan autonkin alle päiväksi. Kaikki on mahdollista.


Vielä pari päivää lomaan. Jaksaa, jaksaa… Mukavaa iltaa!

Share:

7 Comments

 1. Sari
  02/06/2016 / 4:50 pm

  Kroatia on parhain lomailukohde! Puhdasta,kirkas vesi, hyvää ruokaa, viiniä, kivoja ihmisiä, näkemistä. Ei shoppingmesta ollenkaan, mutta se lienee ok? Me menemme vaihteeksi Splitiin. Dubrovnik on nähty muutaman kerran.

 2. Pauska
  02/06/2016 / 8:15 pm

  Kävisin Krkassa ja Plitvicka jezerossa, moottoritiet ovat huippukunnossa, matka taittuu ja se järvialue on käsittämättömän hieno. Jos ei jaksa innostaa, niin Montenegrossa on myös aivan upeita paikkoja ja se on siinä ihan vieressä. Splitin ja Makarskan välissä on upeita paikkoja ja monet ovat kehuneet niitä saaria, myös itse kroatialaiset. Hyvää matkaa ja hienoa ja ansaittua lomaa, me suuntaamme ekaa kertaa Budapestiin ja kolmatta kertaa Wieniin sunnuntaina ystävien kanssa :).

 3. Sanni Miettinen
  03/06/2016 / 1:14 pm

  Höh, meidän matkamme Kroatiaan oli epäonnistunut sään vuoksi, joka päivä satoi emmekä oikein päässeet liikkeelle hotellilta :/ Ruoka oli kyllä erittäin hyvää ja totuudenmukaisesti saimme parikin lisä kiloa 😀 Uimassakaan ei oikein ehtinyt käydä ja altaassakin uin ehkä kahdesti. Mutta jos kiinnostaa, mulla on pari postausta sieltä :)http://sanniijuliaa.blogspot.fi/2015/10/kroatia.htmlhttp://sanniijuliaa.blogspot.fi/2015/10/kroatian-matkakuvia.html

 4. Anonyymi
  04/06/2016 / 4:45 am

  Vilma Peltonen näytti juuri blogissaan tehneen postauksen Dubrovnikin ravintoloista 🙂

 5. Anonyymi
  04/06/2016 / 1:53 pm

  Dubrovnikissa parasta on kirkas ja ihana meri. Kannattaa uida paljon. Hyvät pizzat saa ainakin Mea Culpa ravintolassa ja raikkaita juomia Art Cafessa.Aurinkoista lomaa!Tiina A.

 6. Anonyymi
  04/06/2016 / 4:30 pm

  Käynyt Kroatiassa 2 kertaa. I.h.a.n.a. kohde. Voisin lähteä myös kolmannen kerran, uuteen seikkailuun.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  04/06/2016 / 5:06 pm

  Jostain syystä ei kommentin alle vastaaminen toimi, joten vastailen tänne!Sari: Kaikki ovat kehuneet! Tuskin maltan odottaa… En tosiaan kaipaa shoppailua viikon lomalta, kotiin vain jotain kivaa, kuten aina matkoilta. Ehkäpä mekin ihastumme Kroatiaan niin, että lähdemme toistekin!Pauska: Voi, ihana Budapest, mulle niin tuttu mesta, olinhan vuoden vaihdossa Unkarissa. Wien taasen on lempikaupunki. Niin ihana matka tulossa sulle!Sanni: Voi harmi, säälle ei voi mitään… Kiitos vinkeistä, pitää ehdottomasti käydä lukemassa postauksesi!Anonyymi: Kiitti vinkistä, käyn lukemassa mitä Vilma suosittelee!Tiina A: Aah ihanaa, kirkas vesi houkuttelee taatusti uimaan (tai kellumaan). Ruokaa odotan myös kovasti, ja hyvä pizzakin maistuu lomalla!Anonyymi: Ihan mahtava kuulla! Matkakuume sen kun nousee!!

Vastaa