Illan asu ja ampiaisongelma

Kuvissa siis eilisillan asu, muutaman vuoden takainen Gustavin toppi, joka vasta nyt löysi parinsa Mos Moshin ihanista kermanvalkoisista farkuista. Meinasin laittaa topin myyntiin, mutta en onneksi en laittanut. Farkut ovat aika jämäkkää kangasta. Tykkään, että valkoisissa farkuissa on pikkuisen paksumpi kangas. Sandaalit ovat myös vanhat ja mukavat, ja pääsevät reissuun mukaan. Korikassi on Menorcan-tuliainen. Kesään kuuluu ehdottomasti korikassi!

Rakastan rentoja, viipyileviä kesäiltoja. Näitäkin kuvia otettiin puoli yhdeksän jälkeen illalla.

Mutta sitten öttiäisongelmaan! Juhannuksen jälkeen huomattiin, että meidän takaterassilla on hurjasti pieniä ampiaisia! Yritin oleskella eilen terassilla, huonolla menestyksellä. Pienet otukset olivat kaikkialla. Mistä ihmeestä ne ovat tulleet sinne yhden viikonlopun aikana? Eikö pesiminen ole jo ollut ajat sitten? Ja ennen kaikkea, miten niistä pääsee eroon? Onko jollakulla teistä ollut samanlainen ongelma? Help, hjälp, apua!
top Gustav / jeans Mos Mosh / sandals Acient Greek

belt Boomerang / sunnies RayBan / bag from Menorca

Kaunista iltaa kaikille, menen nyt kukkia nyppimään ja saunakin on kohta lämmin…

Share:

4 Comments

 1. Sundvkata
  29/06/2016 / 7:34 pm

  amppari ja kärpäsongelmaan auttaa ötökkäpurkki, tässä esimerkkinä Riviera Maisonin:http://www.annival.fi/HOW-TO-CATCH-A-WASP-Riviera-MaisonPurkin pohjalle tulee laittaa imelää nestettä joka houkuttelee ötökät purkkiin, esim.viini tai mehu käy hyvin. Meillä tämä toimii hyvin terassilla 🙂

 2. Heli V. - Feminine Soliloquies
  30/06/2016 / 7:52 am

  Tosi nätit farkut (ja koko asu)! Minäkin tykkään, kun valkoisissa farkuissa on sellainen ns. vanhan ajan kunnon paksu kangas. Toivottavasti pääsette amppareista, ääk!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  30/06/2016 / 8:35 am

  Jonkinlaista ötökkäpurkkia tässä on viritelty, kiitos vinkistä! Ampparit taitavat olla kovasti makean perään, mitä olen lueskellut.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  30/06/2016 / 8:36 am

  Kiitos! Niinpä, ei ihan joka mutka näy, kun on kunnon kangas. Mä olen noihin amppareihin ihan kypsä, ja meidänkin tontilla on sata paikkaa, minne ne olisivat periaatteessa voineet pesiä, mm. kolme halkopinoa…

Vastaa