Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

29.6.2016

Illan asu ja ampiaisongelmaKuvissa siis eilisillan asu, muutaman vuoden takainen Gustavin toppi, joka vasta nyt löysi parinsa Mos Moshin ihanista kermanvalkoisista farkuista. Meinasin laittaa topin myyntiin, mutta en onneksi en laittanut. Farkut ovat aika jämäkkää kangasta. Tykkään, että valkoisissa farkuissa on pikkuisen paksumpi kangas. Sandaalit ovat myös vanhat ja mukavat, ja pääsevät reissuun mukaan. Korikassi on Menorcan-tuliainen. Kesään kuuluu ehdottomasti korikassi!


Rakastan rentoja, viipyileviä kesäiltoja. Näitäkin kuvia otettiin puoli yhdeksän jälkeen illalla.

Mutta sitten öttiäisongelmaan! Juhannuksen jälkeen huomattiin, että meidän takaterassilla on hurjasti pieniä ampiaisia! Yritin oleskella eilen terassilla, huonolla menestyksellä. Pienet otukset olivat kaikkialla. Mistä ihmeestä ne ovat tulleet sinne yhden viikonlopun aikana? Eikö pesiminen ole jo ollut ajat sitten? Ja ennen kaikkea, miten niistä pääsee eroon? Onko jollakulla teistä ollut samanlainen ongelma? Help, hjälp, apua!


top Gustav / jeans Mos Mosh / sandals Acient Greek
belt Boomerang / sunnies RayBan / bag from Menorca

Kaunista iltaa kaikille, menen nyt kukkia nyppimään ja saunakin on kohta lämmin...

4 kommenttia:

 1. amppari ja kärpäsongelmaan auttaa ötökkäpurkki, tässä esimerkkinä Riviera Maisonin:http://www.annival.fi/HOW-TO-CATCH-A-WASP-Riviera-Maison
  Purkin pohjalle tulee laittaa imelää nestettä joka houkuttelee ötökät purkkiin, esim.viini tai mehu käy hyvin. Meillä tämä toimii hyvin terassilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlaista ötökkäpurkkia tässä on viritelty, kiitos vinkistä! Ampparit taitavat olla kovasti makean perään, mitä olen lueskellut.

   Poista
 2. Tosi nätit farkut (ja koko asu)! Minäkin tykkään, kun valkoisissa farkuissa on sellainen ns. vanhan ajan kunnon paksu kangas.
  Toivottavasti pääsette amppareista, ääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, ei ihan joka mutka näy, kun on kunnon kangas.

   Mä olen noihin amppareihin ihan kypsä, ja meidänkin tontilla on sata paikkaa, minne ne olisivat periaatteessa voineet pesiä, mm. kolme halkopinoa...

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.