Kaupunkipäivän asu

Huh hei kesäpäivää! Kesä palasi taas pariksi päiväksi. Eilen olinkin kaupungilla koko päivän erilaisissa blogiin liittyvissä asioissa, ja sain itsestäni irti yhteen pressitilaisuuteenkin menon. Se kyllä kannatti, sillä oli todella hauska nähdä Saraa ja Piaa, kiitos vain huippuseurasta!

Teki mieli pukeutua tummaan ja yksinkertaiseen. Kaupungilla ei auringonpaisteesta huolimatta ollut mitenkään kovin lämmin, joten pikku-bomber oli ihan tarpeen. Zaran huippuihanat culottet ovat meikäläisellä tällä hetkellä housut, mutta jos en saa aikaiseksi niiden lyhentämistä, saavat jäädä tuon mittaisiksi.

Pialla oli ihana armeijanvihreä Mangon haalari päällä, ja sekä minä että Sara ihastuimme siihen ikihyviksi. Sara löysi sen myöhemmin Stockalta ja minä illalla Mangon verkkokaupasta, mustana tosin. Ja alena! Että sellaisia blogisopuleita! ; )t-shirt Uniqlo / pants Zara / loafers Cenedella

bomber J. Lindeberg / bag Furla / sunnies RayBan

Illalla odottaa lenkki! Ja toivottavasti asukuvatkin jossain vaiheessa muuttuisivat vähän kesäisimmiksi… Muistakaahan hei osallistua Balmuirin lakana-arvontaan alla! Kaunista päivää!

Share:

2 Comments

  1. Sara S.
    15/06/2016 / 5:58 pm

    Ihanaa että löysit haalarin netistä 🙂 Ollaan kyllä just blogisopuleita 😉 Ja kiitos mielettömän kivasta shoppailuseurasta ja olihan siellä pressissäkin kivaa 😀 Tykkäsin hurjasti tosta sun bomberista ja koko asusta. Tyylikäs kaupunki-asu !Kivaa loppuvikkoa !

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    16/06/2016 / 9:05 am

    Hehe, niin ollaan : ) Oli tosi mukavaa, kiitos itsellesi. Nähdään taas pian!

Vastaa