Kesäisiä Yves Rocher-tuotteita

Muistatteko, miten 80-luvulla Yves Rocherin* kuvasto luettiin ihan puhki, ja merkittiin tarkkaan tuotteet, jotka tilattiin sitten lomakkeella. Eniten taisin tilailla meikkejä ja puhdistustuotteita. Yves Rocher ei ole poistunut kosmetiikkavalikoimastani oikeastaan sen jälkeen, sillä kyseiseltä brändiltä on aina jotain käytössä, jos ei muuta, niin huulipunia.

Sain kokeiltavaksi kesäisen Monoï de Tahiti-pakkauksen, joka sisältää neljä ihanantuoksuista tuotetta. Monoï tarkoittaa tahitinkielellä tuoksuöljyä. Öljy onkin ollut tahitilaisnaisten kauneuden lähde niin iholle kuin hiuksiinkin. Sarjan tuoksu on eksoottinen: gardeniaa, ylang-ylagia ja vaniljaa.

 • Eau de toilette sisältää kasvipohjaisia ainesosia: kookospähkinäöljyä ja gardeniankukan uutetta. Vaniljantuoksu on aina ollut yksi suosikkejani, ja sopii kesään ihan erityisen hyvin.

 • Kuivaöljyn hiukkaset saavat ihon hohtamaan, eikä se ei jätä ihoa tahmaiseksi. Sitä voi käyttää myös hiuksiin.
 • Toinen kuivaöljy, Tahitin monoïta sisältävä, tekee
  ihon sametinpehmeäksi jättämättä sille rasvaista tuntua. Öljy on helppo suihkuttaa vartalolle, myös hiuksiin voi suihkuttaa ripauksen.
 • Auringonoton jälkeen suihkusaippua pesee pois viimeisetkin aurinkovoiteen rippeet.

Ainakin pari näistä tuotteista lähtee mukaan reissuun. Suosikikseni nousi kuivaöljy, jossa on pieni hohde…

Yves Rocherilla on nyt näistä kolmesta Monoï de Tahiti-tuotteesta mainio kämppis, ja Eau de toilette tulee kaupan päälle. Kamppikseen pääset tästä! Ja nyt vain odotellaan sitä aurinkoa, että päästäisiin vihdoin nauttimaan lämpimästä ja auringosta!

*adlink

Share:

1 Comment

 1. Anonyymi
  22/06/2016 / 6:30 am

  Mullakin on "Ykä" kulkenut mukana 80-luvulta lähtien! Varsinkin joulun lähestyessä on kivoja, ihanantuoksuisia suihkugeeli-vartalovoide- ym. settejä myynnissä (tuoksuna talviomenaa ym.) joista saa mukavia lahjoja, pakkauksetkin tulee mukana. Itsekin rakastan noitten Moni de Tahiti-tuotteiden tuoksua, se tuo ihanat Goan-matkat mieleen! Siellä kun kuparinruskeaksi paahtuneena levittää iholle tuota kullanhohtoista kuivaöljyä, niin tulos näyttää aika hyvältä 🙂 T: Ansu

Vastaa