Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

6.6.2016

Kesäretki PorvooseenKesäloma käynnistyi mukavasti retkellä Porvooseen. Oli taas niin kiva vaellella kapeilla kujilla, syödä hyvin, käydä hämyisessä kirkossa ja juoda herkkukahvit Helmessä. Kaupunki oli aika hiljainen, liekö syy kylmän ilman ja aikaisen maanantaipäivän. Muutama turistiryhmä jostain idän mailta vaelteli vanhan kaupungin mukulakivikatuja.

Huomasin taas kuvaneeni paljon syötäviä! Kas ; )


Lounas syötiin Gabriel 1763 :ssa. Pizzaa, kiitos.
Porvoosta vanhasta kaupungista löytyisi vaikka millä mitalla kuvattavaa. Porvoon mitalla!
Voi kuvitella, miten tunnelmalliset häät ovat Porvoon kirkossa.

Näin on loma startannut, silti olo on vielä tosi väsynyt. Aikansa ottaa, ennen kuin palautuu... Onko suunnitelmissa käydä Porvoossa tänä kesänä?

11 kommenttia:

 1. Kyllä kerran kesässä täytyy päästä Porvoossa käymään. Kuljeskella vanhassa kaupungissa ja käydä Helmessä kahvilla. Kirkossa käynti kuuluu myös päivän ohjelmaan. Samat paikat näköjään kuin sinulla!
  Mukavaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, ja ehkä vielä Brunbergin tehtaanmyymälässä... Ei onneksi lähtenyt lapasesta tällä kertaa. Porvoo on kyllä niin kaunis kesällä. Kiitti samoin sinulle kaunista ja virkistävää kesää!

   Poista
 2. Porvoossa pitää käydä ehdottomasti ainakin pari kertaa kesässä. Se on niin paras kesäkaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoonon just sitä, myös Turku ja Pietarsaari. Mutta paras on tietenkin Helsinki!!

   Poista
 3. Käyn Porvoossa usein kesällä, saatamme illalla poiketa vaikka iltapalalla tai kahvilla jossain vanhan kaupungin pienistä ravintoloista. Ja ne pienet kaupat on aivan ihania. Helsingin keskustassa käyn töissä, joten en sinne enää vapaapäivänä viitsi lähteä, vaikka kaunis kaupunki onkin.
  Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ´Kuulostaa hyvältä! Iltapala kesäisessä Porvoossa on aika idyllistä.

   Poista
 4. Porvoo, kyllä! Lisäksi Turun linna ja jokivarsi, Hanko ja Tammisaari. Eikä unohdeta Loviisaa, sekin on nätti rantsun tienoilta. Enpä olekaan tuossa Helmessä käynyt, pitää korjata asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmessä tosiaan käytiin, ja äiti söi todella maukkaan sitruunamarenkikakkupalan. Verottaja iski nimittäin... ; ) Loviisa ja Hanko on mulle vieraita, Pohjanmaan rannikkokaupungit ovat myös nättejä.

   Poista
 5. Olipas tutunnäköisiä maisemia, vaikka muutama vuosi onkin jo vierähtänyt viimekertaisesta Porvoon vierailusta! Helmessä käyn minäkin aina kahvilla (voih niitä leivonnaisia!) ja Brunbergin tehtaanmyymälässäkin on tullut vierailtua, eikä lähtenyt lapasesta minultakaan :) Sisälle kirkkoon en silloista miesystävääni saanut sitten millään (ihme fobioita..) Ihana vanhakaupunki kerta kaikkiaan! T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, pieni ja viehättävä! Brunbergillä olisi helposti voinut lähteä lapasesta, mutta pidin pintani. Mokkatryffeli on lemppari suklaamaku!

   Poista
 6. Porvoossa ei voi käydä käymättä Cafe Cabriolessa, se peittoaa koko kaupungin kahvilat mennen tullen. Sen verran ihana se o :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.