Lomalomalomaloma!

Nyt se sitten koitti – kesäloma! *kuperkeikkoja* Takana muutaman viikon aika tuhti setti töitä, joten olo on jokseenkin nuutunut, vaikka tyytyväinen ja onnellinen. Piti valita lähdenkö työkaverien kanssa iltaa istumaan vai menenkö pihaa rapsuttamaan. Yritin nukkua päikkärit, mutta pää hyrräsi sen verran kierroksilla päivästä, etten saanut unta. Joten päätin viettää parituntisen ulkona pihaa rapsuttamassa ja palkita sitten itseni tuoreilla englanninlakuilla. Ja lasillisella proseccoa. Ja pääsee aikaisin nukkumaan. Luulen, että unta ei tarvitse hirveästi houkutella.

Blogi on ollut vaisuhko viime viikot, mutta nyt sillekin jää enemmän aikaa. Tai itsestä on ainakin tuntunut siltä, huonon omantunnon kera. Minun pääni ei toimi, jos on kiire. Mutta sellaista välillä on, ja silloin pitää vaan priorisoida asioita. Aika monena iltana olen lysähtänyt loppuillaksi telkkarin ääreen, jota en juuri talvella harrasta.

Bloggailun rinnalla odotettu juttu on sitten urheilu, olen päässyt suht hyvään kuntoon jo kevään aikana, mutta nyt on aikaa ja voimia siihenkin enemmän. Odotan jo kovasti pitkiä sauvakävely- ja pyörälenkkejä lämpimissä (toivottavasti) kesäilloissa. Huomenna saan sitten vanhempani kyläilemään muutamaksi päiväksi, loppuviikosta on blogiriento, johon osallistun Pian kanssa. Niihinkään en ole jaksanut ottaa osaa, joten tosi mukavaa osallistua ja nähdä tuttuja senkin merkeissä.

Kevätjuhlia vietin Marks & Spencerin vihreässä puuvillamekossa, ja mikä mainio työvaate se olikaan. Juhlien jälkeen vaihdoin vain korkkarit ballerinoihin, ja sitten soittokamoja roudaamaan mieskollegojen kanssa. Huoleton ja helppo mekkonen!


Työkaverini antoi lahjaksi Pentikin leivinliinan. Riemastuin kovasti, sillä en omista varsinaista leivinliinaa, ja tämähän on vallan suloinen! Ja ohje kaupan päälle.

Onko siellä ruudun takana muita opeja, terkut teille ja mahtavat loman aloitukset! Ja ihanaa lauantai-iltaa! Meillä on jo juhannusruusut nupuillaan, ihan uskomatonta, on vasta alkukesä. Vettä saisi vain tulla, piha on aika kuiva…

Share:

15 Comments

 1. Anonyymi
  04/06/2016 / 5:59 pm

  Täältä löytyy yksi väsynyt ope myös. Viimeiset kouluviikot on lukiossa aina tosi työntäyteisiä, kun koeviikko jatkuu viimeisille päiville ja sitten kovalla kiireellä korjataan kokeet. Tänään ylioppilasjuhlien jälkeen kotiin tultuani oli vähän sellainen epätodellinen fiilis, kuten aina kevätjuhlan jälkeen. Ei oikein tiedä, mitä sitä nyt tekisi, kun työpöytä onkin yhtäkkiä tyhjä. Pari päivää menee haahuilussa ja pään nollauksessa, ennen kuin pääsee varsinaiseen lomamoodiin. Ihanaa ja kiiretöntä lomaa!-Koo

 2. Lady of The Mess
  04/06/2016 / 8:53 pm

  Ihanaa lomaa, Marjukka! Aina tähän aikaan vuodesta, kun muutama kaveripiirissäni oleva opettaja jää lomalle, harmittelen ammatinvalintaani;) Ja harmittelen juuri nyt taas sitä, ettei Marks & Spencer suvainnut rantautua Turkuun. Murr. Tuo mekko on ihana ja sopii sinulle kauniisti!

 3. Anonyymi
  05/06/2016 / 4:23 am

  Täältä huutelee toinen ope. Loman alku on parasta aikaa! Kaikki loman ihanuudet on vielä edessäpäin. Tämä vuosi on ollut tosi raskas, alkuvuonna sairastelin ja olin sen vuoksi pitkään sairauslomalla. Nyt toivon vaan terveyttä ja hyvinvointia itselleni sekä aikaa urheilulle, läheisille ja rennolle olemiselle. Toivottavasti kelit suosivat meitä auringosta ja lämmöstä nauttivia!Ihanaa lomaa!Laura

 4. Mapsi
  05/06/2016 / 7:39 am

  ei oo opea täällä, mutta ihanaa kun muksuilla alkoi kesäloma! Mahdollistaa minullakin vähän pidemmät aamu-unet tai sitten aamu-urheilua, kun ei tarvitse huolehtia kenekään aamupaloista jne. ennen kouluun lähtöä! Että melkein lomaa tämäkin 🙂 Omaa lomaa täytyy odotella vielä muutama viikko. Ihanaa rentouttavaa ja akkuja lataavaa lomaa sinulle darling <3

 5. Anonyymi
  05/06/2016 / 9:31 am

  Ei opea täälläkään, mutta loma vielä edessä ja täällä on juhlafiilikset, kun lapsillani päättyi koulu ja yksi heistä sai valkolakkinsa. Tuo vihreä mekko on niin tavattoman kaunis, että kyselin sitä jo aiemmin Tampereen Mark & Spenceriltä. Heillä siitä ei ollut mitään tietoa enkä nettikaupastakaan löytänyt 🙁 No, enpä olisi sitä välttämättä tarvinnutkaan…Ihania hetkiä ja ikimuistoisia kesäretkiä sinulle! Kati

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  05/06/2016 / 11:12 am

  Voi mä niin jaan tuon takki tyhjä-tunteen. Sitä käy jotenkin kierroksilla, ja tosiaan uhmettelee, mistäs päästä sitä aloittaisi… Nyt olo on tosi väsynyt, ajattelin ottaa muutaman päivän iisisti ja kerätä voimia. Lukion rytmi on tosiaan vähän toisenlainen kuin pk:n, mutta loma tulee paikalleen yhtäkaikki. Nautitaan!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  05/06/2016 / 11:14 am

  Heh, älä harmittele, mun päivät ovat meluisia ja hektisiä… Olen loman alussa aina tosi ääniallerginek, haluan vetäytyä hiljaisuuteen…Mekko on tosi kaunis, ja lisäksi mukava päällä. Voi harmi tosiaan, miksi ette saaneet liikettä Turkuun!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  05/06/2016 / 11:20 am

  Sitä toivon minäkin sulle. Pitkän sairastelun jälkeen töissä on aika rankkaa olla puolikuntoisena. Toivottavasti saat nyt kerättyä kuntoa lomalla ja sitten uusin voimin elokuussa. Lämpöä toivon minäkin, ihania tyyniä kesäiltoja! Sitä samaa sulle, kollega!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  05/06/2016 / 11:22 am

  No sehän on sulle puolilomaa, kun muksut nukkuvat pitkään! Voi kiitos, aikas aktiivinen loma tulossa, mutta myös ihan olemista. Ja nukkumista!!!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  05/06/2016 / 11:24 am

  Onnea ylioppilaan äidille! Lakkiaiset ovat mahtavia juhlia, on niin hienoa, kun nuoret saavuttavat yhden tavoitteensa. Mekko oli varmaan saatavilla vain Helsingin päästä, varmaan soittamalla olisit saanut sen? Kiitos, kesän alku on melkeinpä parasta, kun kaikki on vielä edessä päin.

 11. Anonyymi
  05/06/2016 / 12:32 pm

  Ihanaa ja virkistävää lomaa sinulle! Oma lomani alkaa juhannukselta ja kestääkin sitten sinne elokuun puoleen väliin. Samaa hämmästelin, että juhannusruusu kukkii täydessä terässä. On se vaan yksinkertaisuudessaan kaunis kukka.Tiina

 12. keittiön hana
  05/06/2016 / 2:07 pm

  hienoja kuvia 🙂

 13. Heli V. - Feminine Soliloquies
  05/06/2016 / 5:52 pm

  Ihanaa lomaa! Onpa kaunis tuo mekko, väri on aivan mahtava ja sopii sulle hyvin!

 14. Marjukka / Fab Forty Something
  06/06/2016 / 4:34 pm

  Kiitos paljon! Sullakin on mukavan pitkä loma edessä. Ruusunon aina ruusu, on lajike mikä tahansa.

 15. Marjukka / Fab Forty Something
  06/06/2016 / 4:36 pm

  Kiitos ihana! Mekko on kyllä kaunis, tykkään siitä kovasti.

Vastaa