Natalia ja minä

Kuvassa ollaan iloisina Zoom Designin omistajan Natalian kanssa. Eilen illalla taivas selkeni ja aurinko tuli esiin, kun kuvailimme Zoom Designissa kesän ihania vaate- ja sisustusuutuuksia. Nyt ei keskityttykään DAY Birger & Mikkelseniin, kuten useinmiten muilla kerroilla, vaan Hunkydoryn, Lexingtonin, Balmuirin ja Delicate Loven ihanuuksista löytyi tällä kertaa tosi makeita kokonaisuuksia. Natalia oli miettinyt jo valmiiksi muutamia juttuja, ja kyllähän ne heti kolahtivat minuunkin.

Vääksyyn on aina niin mahtava tehdä päiväretki! Ja olipa taas niin mukavaa isäntäpari Natalian & Tompan kanssa, kiitos! Zoom Design on liike, jossa vaan viihtyy ja viihtyy, tunnelma on ihana ja on tietenkin tosi paljon katseltavaa. Kuvat laitan blogiin ensi viikolla, nimittäin on viitisen sataa kuvaa läpikäymättä.

Tänään ollaan kuitenkin vähän laiteltu kotia ja lastattu jääkappia, sillä kohta puolen meidän ei ihan enää niin pikkuiset kesävieraamme tulevat muutamaksi päiväksi. Ohjelmassa on ainakin Porvoossa käynti, ja varmasti jotain muutakin mukavaa keksitään.

Hei jos joku ei ole vielä hoksannut Balmuirin pellavalakanoiden arvontaa, se löytyy täältä. Aikaa on vielä tiistaihin puoleen päivään saakka. Mukavaa iltaa!

Share:

6 Comments

 1. Lady of The Mess
  18/06/2016 / 9:43 pm

  Tuo Zoom Design on ollut visiittilistalla jo pitkään vaan vieläkään en ole sinne päässyt! Joskohan tämän kesän lomareissulla Pohjois-Karjalaan saisi isännän jarrujalan toimimaan Vääksyn kohdalla? Kiitos muistutuksesta – arvonnan bongasinkin jo aiemmin, mutta kun luin kännykällä, niin jätin osallistumisen myöhemmäksi – ja unohdin tietenkin;)Kivaa lomaa ja Porvoon reissua – joka sekin on siellä visiittilistallani;)

 2. Mimmi L
  19/06/2016 / 4:29 am

  Heips, ja kiitos ihanasta blogistasi 🙂 Olen seurannut sitä jo pidempään ja ihailen erityisesti kauniita kuviasi ja leppoisaa tunnelmaa.Valitettavasti tämä uusin formaatti on (ainakin minulle) tosi hankala lukea kännykällä. Blogi ei mene mobiilimuotoon, eli esim. sivupalkki näkyy, teksti on liian pientä luettavaksi ja ylä/alapalkeista tunkee vielä jotain bannereita tms pienentämään jo liian pientä ruutua, varsinkin jos käännän ruusu sivuttain ja yritän sillä tavoin suurentaa. Mobiilisti katsonkin vain kuvat, mutta en edes yritä lukea tekstiä.Kaunista kesän jatkoa!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  19/06/2016 / 6:59 pm

  Suosittelen kovasti, ja jos käyt, kerro terveisiä! Kiitos, kyllä mennään Porvooseen taas varmaan tiistaina, jos on hyvä ilma.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  19/06/2016 / 7:01 pm

  Hei Mimmi L, kiitos kauniista sanoistasi! Millainen käyttis sulla on? Androidilla ja iPhonella teksti on ihan luettava, mutta mulla on sama kuin sulla, että teksti on pientä, ja mulla on Windows-puhelin. Laitan koodaajalleni viestiä huomenna, niin eiköhän saada vihdoin tämäkin asia toimimaan. Kiitos samoin sulle!

 5. Anonyymi
  21/06/2016 / 10:45 am

  Hei! Olen Irkku Tampereelta ja olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi. Värimaailmasi on suurimmaksi osaksi samaa mistä itsekin pidän. Tällä kertaa kiitän vinkistä! Kerroit ostaneesi mukavan pehmeän Marks & Spencerin puuvillapaidan ja itse kipitin eilen Sokokselle paitaa ostamaan. Nyt minulla on kaapissa valkoinen puuvillapaita, joka tosiaan on ihanan pehmeä. Lisäksi siinä on kaksoisnapitus rintojen kohdalla, joten ei ole pelkoa että paita istuessa ikävästi avautuisi! Vinkistä kiittäen ja hyvää juhannusta toivottaen Irkku

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  27/06/2016 / 3:50 pm

  Hei Irkku, ja kiitos ihanasta kommentistasi!! Onpa kiva, että sait mieluisan paidan, se on tosiaankin todella pehmoinen! Mäkin pidän tuplanapituksesta. Kiitos, juhannus meni mukavasti, ja vielä lomaa edessä. Toivon sinulle kaunista kesää! : )

Vastaa